Mi most a kedvenc számod ?
2014. szeptember 02. 20:58
|
petra199959új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.20. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 215595 offline
|
Jelenleg Andy Black-They don't need to understand
2014. szeptember 02. 21:10
Ariana Grande-Be My Baby és Just A Little Bit Of Your Heart
2014. szeptember 04. 16:43
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
The Pretty Reckless - Heaven Knows
2014. szeptember 06. 09:18
|
|
Just1Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.04. Hozzászólás: 67 Csatolások: 1 Azonosító: 232710 offline
|
https://www.youtube.com/watch?v=wGJ_-JT8FYA
Kesha Take It Off ♥
Kesha Take It Off ♥
2014. szeptember 07. 16:23
Nekem jelenleg kettő van, bármennyire is szeretnék/próbálok választani, egyszerűen nem megy.
Avril Lavigne - Hush Hush
Avril Lavigne - Hush Hush
2014. szeptember 07. 21:27
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Különös, hogy errefelé járok, igaz, nem tegnap lopta be magát egy dalocska a szívembe, úgy, hogy kedvencemnek mondhassam, lassan már egy éve, s életemben először történt ilyen, ha csak Joey nem produkál valami ennél is elképesztőbbet, akkor többé nem is fog, persze hozzá kell tennem, hogy maga a dal tavaly szeptember 30-án jelent meg, de én majdnem egy héttel később hallhattam, mert lassan jött a lemez. Egyébként is az az utolsó dalocska a lemezen
Scar The Martyr - Last Night On Earth
Első hallásra beleszerettem, sőt néhány napig csak azt a dalocakár hallgattam. Amikor először füleim hallatára felcsendült a dal legeleje, már tudtam, hogy valami nagyszerűt fogok hallani (persze ezt az előtte levő csodás dalokból is kikövetkeztettem), aztán megszólalt a gitár... persze időbe telt mire azt mondhattam: "Ez a kedvencem" vagy egyáltalán azt, hogy: "Van kedvenc dalom." Nekem ez azért nagy dolog. Az első kedvenc dalom, ki tudja, talán örökké ez marad.
Köszönet érte Joeynak
Scar The Martyr - Last Night On Earth
Első hallásra beleszerettem, sőt néhány napig csak azt a dalocakár hallgattam. Amikor először füleim hallatára felcsendült a dal legeleje, már tudtam, hogy valami nagyszerűt fogok hallani (persze ezt az előtte levő csodás dalokból is kikövetkeztettem), aztán megszólalt a gitár... persze időbe telt mire azt mondhattam: "Ez a kedvencem" vagy egyáltalán azt, hogy: "Van kedvenc dalom." Nekem ez azért nagy dolog. Az első kedvenc dalom, ki tudja, talán örökké ez marad.
Köszönet érte Joeynak
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. szeptember 13. 20:13
|
|
MarkHoffmanlivesschadenfreude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 62 Azonosító: 217259 offline
|
Rob Zombie - Sick Bubblegum
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. szeptember 13. 23:29
|
|
MorbidAngelúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 232381 offline
|
Unearth - Watch It Burn
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.