Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 15:42
Nem értem mért ő nyerte...de azért nem volt olyan rossz
2010. december 20. 15:44
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Gratulálok neki
2010. december 20. 15:48
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline |
Én nagyon örülök, hogy ő nyert!
Megérdemelte szerintem...
Megérdemelte szerintem...
2010. december 20. 15:52
Mégszép D Mennyivel jobb volt már <3
És Tomi miatt is megérdemelte
És Tomi miatt is megérdemelte
2010. december 20. 15:56
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline |
Ez az!!!!!! Neki drukkoltam!!!! Még szavaztam is rá!!!!!!
2010. december 20. 15:59
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline |
Fúúúúúj... Nikolas sokkal jobb volt,de ismétlem: Ez kell a magyaroknak! Hát ENNYIH!
2010. december 20. 15:59
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Idézet (taylor-rocks @ 2010.12.20. 15:36)
hihetetlen hogy nem nikolas nyerte!!eszméletlen gááz ez a csávó!kis gyp-s!annyira hamis volt hogy fájt még az is ha hallgattam!és amikor azt a bon jovi számot adta elő!így meggyalázni bon jovi-t!!kész katasztrófa!!-.-"
Figyi akkor minek hallgattad meg? Még mindig nem értem, mi jó abban ha itt fikázzátok Csabát. Megérdemelte a győzelmét! Megértem, hogy neked Nikolas volt a kedvenced, de a többségnek meg nem. És fogadjátok már el, hogy Csaba nyert! Egyszerűbb őt leszólni, mint elismerni, hogy ő győzött, és nem pedig a ti kedvencetek. Csak gratulálni tudok...
2010. december 20. 16:03
Ennek is vége... ez az első kommentem, kissé hosszú lesz
1. Gratulálok Csabának, bár nem ő volt a kedvencem. Lehet készíteni a köveket, és megdobálni engem, de szerintem nem volt annyira nagy szám. (azt viszont tény, hogy a Jégszív brutál jó volt tőle) De ettől függetlenül sok sikert kívánok neki.
2. Bírom, hogy néhány emberke miféle nézetekkel bír (nehogymá' Nikolas nyerjen, mert szlovák). Öregem, ha jól énekel, akkor kit érdekel, hogy honnan jött? A megasztárosok közül Rúzsa Magdi nálam az etalon (még mindig) - pedig ő se tősgyökeres magyar! - a nyilatkozatáról (hogy kit képviselne egy versenyen) meg csak ennyi: ha jól tudom, ő képviselt minket az Eurovíziós dalfesztiválon pár éve. Akkor most mi van?
3. Sajnos egyet kell értenem azokkal a kommentekkel, miszerint itt nem a tehetség a lényeg. De ezzel nem Csabát akarom bántani, mert ő nem tehet róla, hogy jóképű (ami motivácó lehet a szavazóknál), meg hogy emiatt buknak rá a női szavazók (nemcsak a tinilányok!), ez inkább a közönségnek köszönhető. És baromi ritka a kivétel. Talán Tabáni Istvánt és Tóth Verát tudom felhozni példának, akik nem a manöken alkatukkal nyerték meg a versenyt.
4. Keresztes Ildikó, a közellenség nem akarom védeni (mert a fanatikus Veca-rajongók is készítik a köveket , de... most őszintén, melyik mentor nem taktikázott volna annak érdekében, hogy a saját mentoráltjainak az esélyeit növelje? Szerintem Geszti is ezt csinálta, amikor a Nikolas-Wolf Kati párbajnál a közönségre bízta a döntést. No de mindegy...
Amúgy nálam Wolf Kati volt a favorit meg Veca - bár az utóbbi eleinte nem volt szimpi, de olyanokat énekelt, hogy kapargathattam föl a szőnyegről az államat
Köszi annak aki elolvasta ezt kisregényt
1. Gratulálok Csabának, bár nem ő volt a kedvencem. Lehet készíteni a köveket, és megdobálni engem, de szerintem nem volt annyira nagy szám. (azt viszont tény, hogy a Jégszív brutál jó volt tőle) De ettől függetlenül sok sikert kívánok neki.
2. Bírom, hogy néhány emberke miféle nézetekkel bír (nehogymá' Nikolas nyerjen, mert szlovák). Öregem, ha jól énekel, akkor kit érdekel, hogy honnan jött? A megasztárosok közül Rúzsa Magdi nálam az etalon (még mindig) - pedig ő se tősgyökeres magyar! - a nyilatkozatáról (hogy kit képviselne egy versenyen) meg csak ennyi: ha jól tudom, ő képviselt minket az Eurovíziós dalfesztiválon pár éve. Akkor most mi van?
3. Sajnos egyet kell értenem azokkal a kommentekkel, miszerint itt nem a tehetség a lényeg. De ezzel nem Csabát akarom bántani, mert ő nem tehet róla, hogy jóképű (ami motivácó lehet a szavazóknál), meg hogy emiatt buknak rá a női szavazók (nemcsak a tinilányok!), ez inkább a közönségnek köszönhető. És baromi ritka a kivétel. Talán Tabáni Istvánt és Tóth Verát tudom felhozni példának, akik nem a manöken alkatukkal nyerték meg a versenyt.
4. Keresztes Ildikó, a közellenség nem akarom védeni (mert a fanatikus Veca-rajongók is készítik a köveket , de... most őszintén, melyik mentor nem taktikázott volna annak érdekében, hogy a saját mentoráltjainak az esélyeit növelje? Szerintem Geszti is ezt csinálta, amikor a Nikolas-Wolf Kati párbajnál a közönségre bízta a döntést. No de mindegy...
Amúgy nálam Wolf Kati volt a favorit meg Veca - bár az utóbbi eleinte nem volt szimpi, de olyanokat énekelt, hogy kapargathattam föl a szőnyegről az államat
Köszi annak aki elolvasta ezt kisregényt
2010. december 20. 16:05
Csabikám, ezt összehoztad! Imádlak is érte, nagyon jó voltál
2 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910,
vvivienne8
2010. december 20. 16:07
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Csabi!
1 felhasználónak tetszik:
vvivienne8
2010. december 20. 16:08
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Idézet (gillanyi13 @ 2010.12.20. 15:59)
Fúúúúúj... Nikolas sokkal jobb volt,de ismétlem: Ez kell a magyaroknak! Hát ENNYIH!
Persze, hogy a magyaroknak az kell, hogy egy magyar nyerje meg és ne egy szlovák.
1 felhasználónak tetszik:
Nana95
2010. december 20. 16:10
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 519 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline |
Nincs semmi bajom vele,de azért nem ő volt a kedvencem.Nikolasnak és Vecának drukkoltam...
habár a végén már teljesen mindegy volt ,hogy ki nyert,mert egyis kem volt rossz (kivéve Király L. Norbit-aki nem az X-Faktorba való).
Jah,és szerintem azért nem NIkolas nyerte meg mert Szlovákiából nem lehetett zavazni ...
Ez nem volt érvényes és ezt az X-Faktor szerkesztői cseszték el...
Igaz,hogy Nikolas nem nyert de az én szívemben Nikolas nyert!
Na mind egy...Gratulálok Csaba!
habár a végén már teljesen mindegy volt ,hogy ki nyert,mert egyis kem volt rossz (kivéve Király L. Norbit-aki nem az X-Faktorba való).
Jah,és szerintem azért nem NIkolas nyerte meg mert Szlovákiából nem lehetett zavazni ...
Ez nem volt érvényes és ezt az X-Faktor szerkesztői cseszték el...
Igaz,hogy Nikolas nem nyert de az én szívemben Nikolas nyert!
Na mind egy...Gratulálok Csaba!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.