Csabát, Nikolast és Norbit egymás ellen akarják uszítani, de barátságok töretlen marad.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az X-Faktor döntőseit egymás ellen fordítanák
2010. december 23. 00:01
Szomorú, hogy vannak olyan emberek, akik össze akarják ugrasztani őket.
2010. december 23. 00:02
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline |
sztem Csabi jó volt...nekem ő a magyar kedvencem
2010. december 23. 00:02
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline |
és ennyit néhány emberkéről
2010. december 23. 00:15
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Ez azért elég szomorú, hogy ilyen emberek vannak!
2010. december 23. 00:54
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (susurrus @ 2010.12.23. 00:46)
Király L. Norbi miért nincs csatolva a cikkhez?
Azért, mert róla az elmúlt 24 órában már írtak cikket, ezért nem tudtam csatolni.
1 felhasználónak tetszik:
noni001
2010. december 23. 01:10
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline |
Oh de hülyék az emberek..én Csaba fan vok, de mind a hármat szeretem és nincs velük semmi bajom..:/
2010. december 23. 03:36
Rendkívül unalmas lenne,ha mindenki szeretne mindenkit ... Ettől vagyunk különbözőek,megannyi embernek más a kedvence,de az érzés,ami hozzáfűz,akkor is ugyanaz: az IMÁDAT,a SZERETET !! Ez a közös érzés az,ami rendkívüli összetartó erővel bír,de sajnos erre még sokan nem jöttek rá,mert - ahogy az nap mint nap látszik - jobban szeretnek leszólni,megalázni,lejáratni,mint elfogadni,tiszteletben tartani mások álláspontját ........ Véleményt alkotni kultúrált formában is lehet,attól még őszinte lesz ha nem a K**A A**ÁD minden második kifejezés benne ... A különbözőség életünk minden egyes területére,apró mozzanatára érvényes: ettől kerek a világ,érdekes az élet,h nem vagyunk egyformák,és meghallgathatjuk,ki mit,kit és miért kedvel! Nekem személy szerint nagyon is bejött,h Csabi megnyerte az X-Faktort. Tehetséges,ügyes fiúnak tartom,akinek hatalmas lelke van,és nem fél kimutatni,mit érez. Szerintem egyáltalán nem játszotta meg magát,és tökéletesen képes helytállni a színpadon. Nikolasz nekem egyáltalán nem szimpatikus emberileg,számomra kicsit már most beképzeltnek tűnik,de ettől elvonatkoztatva a tehetsége valóban vitathatatlan,nagyon jó hangja van! Norbi meg hát ... egy egyedien őrült fazon,de pont ettől imádnivaló és igazi egyéniség XD!
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 23. 06:31
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline |
Köszönöm szépen a cikket Rap4ever8! Te tudod, hogy miért köszönöm!
2010. december 23. 07:55
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
De Hülye emberek vannak,már bocsi!!
2010. december 23. 08:00
BizaViza én se mondhattam volna jobban és teljesen igazad van
Azt nem értem hogy miért zavarják az embereket hogy ők barátok...Mindenki magának válassza meg a barátait és nem mások...
Azt nem értem hogy miért zavarják az embereket hogy ők barátok...Mindenki magának válassza meg a barátait és nem mások...
2010. december 23. 08:08
Szánalmasnak tartom az ilyen embereket,akik ilyet tesznek. Nem értem,hogy miért zavar ez bárkit is. Attól,hogy áskálódnak,még senkinek nem lesz jobb,tehát annyira felesleges és gyerekes ez a viselkedés...
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Így néz ki most a tűzvész pusztította, sztárok lakta Los Angeles – fotók
Így néz ki most a tűzvész pusztította, sztárok lakta Los Angeles – fotók
Napok óta pusztítanak a lángok.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.