A mexikói Genomma Lab két évre szerződtette a gyönyörű dívát, hogy legyen a Teatrical márkájú testápolókrém-család reklámarca.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thalía testápolómárka reklámarca lett
2010. december 25. 18:56
2010. december 25. 19:18
Thalía tipikusan olyan, akire a nők irigység helyett inkább felnéznek. Amellett, hogy gyönyörű természetes és kedves is, jó választás volt
2 felhasználónak tetszik:
tothbianka,
szeri thalía
2010. december 25. 19:22
Idézet (édrienn @ 2010.12.25. 19:13)
milyen felkapott lett mostanában ez a Thalía xd
Legalábbis itt a Starityn, hála nekem... Egyébként a legtöbben azt sem tudnák, hogy kicsoda, mivel máshol nem igazán lehet hallani/olvasni róla a magyar neten. De itt legalább mindenki írhat a kedvenceiről attól függetlenül, hogy nem ismert nálunk.
2010. december 25. 20:01
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
nem csoda hogy egy ilyen szépséggel akarják növelni a bevételt
2010. december 25. 20:26
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Sosem hittem ezekben a csodakenceficékben. Vannak akik 40 vagy 50 éves korukig sem ráncosodnak az arcukon. Álltalában akinek kicsit szélesebb a pofacsontja az átlagosnál, az ugyanis feszíti a bőrt. Ebben inkább hiszek, mint a drága pénzért megvett kencékre, amiről azt sem tudni pontosan, hogy mit tartalmaz. A nők hiúk, ők benyalják azt hogy valami kencétől majd szebbek lesznek meg ránctalanok - persze Lehet, hogy ezek a termékek tényleg késleltetik a bőr öregedését, csak nem ilyen rövid távon amennyit egy ember él.
2010. december 26. 10:37
Wanessaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 274 Csatolások: 0 Azonosító: 139646 offline |
_ToTo_ én is teljesen egyetértek veled.!!
Gondolom majd ez is olyan krém lesz,aminek szép lesz a külseje,és jó illatú is lesz. Cak ugyebár az illatos krémekkel az a baj,hogy akinek problémás,vagy érzékeny csak a bőre,és kipróbálja ezt a krémet,neki inkább csak jobban ki fog száradni a bőre. Én csak tudom,,nekem is nagyon érzékeny a bőröm.
Gondolom majd ez is olyan krém lesz,aminek szép lesz a külseje,és jó illatú is lesz. Cak ugyebár az illatos krémekkel az a baj,hogy akinek problémás,vagy érzékeny csak a bőre,és kipróbálja ezt a krémet,neki inkább csak jobban ki fog száradni a bőre. Én csak tudom,,nekem is nagyon érzékeny a bőröm.
2010. december 26. 10:59
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.25. 20:26)
Sosem hittem ezekben a csodakenceficékben. Vannak akik 40 vagy 50 éves korukig sem ráncosodnak az arcukon. Álltalában akinek kicsit szélesebb a pofacsontja az átlagosnál, az ugyanis feszíti a bőrt. Ebben inkább hiszek, mint a drága pénzért megvett kencékre, amiről azt sem tudni pontosan, hogy mit tartalmaz. A nők hiúk, ők benyalják azt hogy valami kencétől majd szebbek lesznek meg ránctalanok - persze Lehet, hogy ezek a termékek tényleg késleltetik a bőr öregedését, csak nem ilyen rövid távon amennyit egy ember él.
Alapjában véve egyetértek veled, mert minden cég csak arra utazik, hogy minél jobban eladja a termékeit – függetlenül attól, hogy valójában mennyit ér és milyen hatása van (van-e egyáltalán) –, és nyilván függ a bőrtípustól is (az alapvető átverés mindig abban van, hogy az ilyen termékeket általában egyébként is szép és fiatalos nőkkel reklámoztatják, akik amúgy sem attól nem ráncosak, mert használják azt), viszont azzal, hogy "akinek kicsit szélesebb a pofacsontja az átlagosnál, az ugyanis feszíti a bőrt", nem teljesen értek egyet, mert szerintem nincs a kettő között összefüggés (ugyanis ez azt jelenté, hogy akinek szélesebb az arccsontja, annak kevesebb bőr van az arcán, ezért feszül, de ez nyilván nem igaz).
2010. december 26. 11:18
Különben, akit érdekel, mit mond, leírtam:
Es como tu primera vez. Cuando te pones la nueva Teatrical – Efectos Dérmicos, sientes como si nunca te hubieras puesto crema antes. Es la única en el mundo a base de microcápsulas de seda que se liberan en tu piel, dándote esa sensación de estar envuelta todo el día en seda. Es la crema de cuerpo de mayor densidad y mira, es increíble cómo se absorbe en segundos. Nueva Teatrical – Efectos Dérmicos. Seda pura para tu piel.
„Olyan, mint az első alkalmad. Amikor magadra teszed az új Teatrical – Efectos Dérmicost, úgy érzed, mintha soha azelőtt nem használtál volna krémet. Ez az egyetlen a világon, amely selyem-mikrokapszulákat tartalmaz, melyek kiszabadulnak a bőrödön olyan érzést keltve, mintha egész nap selyembe lennél csomagolva. Ez a legnagyobb sűrűségű krém, s nézd, hihetetlen, hogy felszívódik másodpercek alatt. Új Teatrical – Efectos Dérmicos. Tiszta selyem a bőröd részére.”
Na igen, ezt mondom én is.
Es como tu primera vez. Cuando te pones la nueva Teatrical – Efectos Dérmicos, sientes como si nunca te hubieras puesto crema antes. Es la única en el mundo a base de microcápsulas de seda que se liberan en tu piel, dándote esa sensación de estar envuelta todo el día en seda. Es la crema de cuerpo de mayor densidad y mira, es increíble cómo se absorbe en segundos. Nueva Teatrical – Efectos Dérmicos. Seda pura para tu piel.
„Olyan, mint az első alkalmad. Amikor magadra teszed az új Teatrical – Efectos Dérmicost, úgy érzed, mintha soha azelőtt nem használtál volna krémet. Ez az egyetlen a világon, amely selyem-mikrokapszulákat tartalmaz, melyek kiszabadulnak a bőrödön olyan érzést keltve, mintha egész nap selyembe lennél csomagolva. Ez a legnagyobb sűrűségű krém, s nézd, hihetetlen, hogy felszívódik másodpercek alatt. Új Teatrical – Efectos Dérmicos. Tiszta selyem a bőröd részére.”
Idézet (dave095 @ 2010.12.26. 11:10)
Szerintem ez hülyeség, hogy akinek szélesebb pofacsontja van, annak jobban húzódik a bőre, ezáltal kevésbé ráncosodik. A bőrünk alkalmazkodik...
Na igen, ezt mondom én is.
2010. december 26. 15:06
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.25. 19:22)
Legalábbis itt a Starityn, hála nekem... Egyébként a legtöbben azt sem tudnák, hogy kicsoda, mivel máshol nem igazán lehet hallani/olvasni róla a magyar neten. De itt legalább mindenki írhat a kedvenceiről attól függetlenül, hogy nem ismert nálunk.
Szerintem akik itt vannak és 16 év felettiek, azoknak csak annyit kell mondani, h Marimar/Rosalinda
és mindenkinek beugrik gyermek korából
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2010. december 26. 17:44
Nagyon szép nő nem csoda, hogy ő lett a reklámarca!
2010. december 26. 19:23
Idézet (sewenteen @ 2010.12.26. 15:06)
Szerintem akik itt vannak és 16 év felettiek, azoknak csak annyit kell mondani, h Marimar/Rosalinda
Hát akkor már inkább ne ezek miatt ugorjon be... (tudván, milyen véleménnyel vannak a legtöbben az ilyen sorozatokról)
2010. december 26. 20:19
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.26. 10:59)
Alapjában véve egyetértek veled, mert minden cég csak arra utazik, hogy minél jobban eladja a termékeit – függetlenül attól, hogy valójában mennyit ér és milyen hatása van (van-e egyáltalán) –, és nyilván függ a bőrtípustól is (az alapvető átverés mindig abban van, hogy az ilyen termékeket általában egyébként is szép és fiatalos nőkkel reklámoztatják, akik amúgy sem attól nem ráncosak, mert használják azt), viszont azzal, hogy "akinek kicsit szélesebb a pofacsontja az átlagosnál, az ugyanis feszíti a bőrt", nem teljesen értek egyet, mert szerintem nincs a kettő között összefüggés (ugyanis ez azt jelenté, hogy akinek szélesebb az arccsontja, annak kevesebb bőr van az arcán, ezért feszül, de ez nyilván nem igaz).
Ismerek ilyet személyesen, a nagyit néztem anyukának
Az unokának a nagyi mondogatta kiskorától, hogy sokára fog ráncosodni a kis kerek pofacsont miatt - a nagyin jól érzékelhető, nem a levegőbe beszélt. Tudod, ez is olyasmi, amit az öregek tudtak/tudnak szóbeszéd útján és valahogy mindig bejön nekik amire mi csak legyintünk.
Aztán persze lehet, hogy nem a kerek pofacsont teszi hanem a genetika vagy valami egész más, de a lényegen nem változtat, nem a sztárok által reklámozott krémek hatása.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.