Starity

Thalía testápolómárka reklámarca lett

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 25. 18:56 #1
- törölt felhasználó -    
A mexikói Genomma Lab két évre szerződtette a gyönyörű dívát, hogy legyen a Teatrical márkájú testápolókrém-család reklámarca.
A teljes cikkhez kattints ide!
2010. december 25. 19:13 #2
édrienn
édrienn
мιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥

StátuszMalaysia, Las Vegas to play LA, if you pay my way Fashionista, how do you look♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1249
Csatolások: 2089
Azonosító: 126693
milyen felkapott lett mostanában ez a Thalía xd
2010. december 25. 19:14 #3
- törölt felhasználó -    
Ezek a latin nők annyira gyönyörűek ! *-*
2010. december 25. 19:14 #4
jani26
jani26
új tag
Hozzászólás: 44
Csatolások: 0
Azonosító: 39706
Gyönyörű
2010. december 25. 19:18 #5
- törölt felhasználó -    
Thalía tipikusan olyan, akire a nők irigység helyett inkább felnéznek. Amellett, hogy gyönyörű természetes és kedves is, jó választás volt smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: tothbianka, szeri thalía
2010. december 25. 19:22 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (édrienn @ 2010.12.25. 19:13)
milyen felkapott lett mostanában ez a Thalía xd

Legalábbis itt a Starityn, hála nekem... laugh.gif Egyébként a legtöbben azt sem tudnák, hogy kicsoda, mivel máshol nem igazán lehet hallani/olvasni róla a magyar neten. De itt legalább mindenki írhat a kedvenceiről attól függetlenül, hogy nem ismert nálunk.
2010. december 25. 20:01 #7
tothbianka
tothbianka
valhalla

Státuszand when she stood, she stood tall. she'll make a fool of you all
Hozzászólás: 2165
Csatolások: 4815
Azonosító: 42641
nem csoda hogy egy ilyen szépséggel akarják növelni a bevételt biggrin.gif
2010. december 25. 20:26 #8
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Sosem hittem ezekben a csodakenceficékben. Vannak akik 40 vagy 50 éves korukig sem ráncosodnak az arcukon. Álltalában akinek kicsit szélesebb a pofacsontja az átlagosnál, az ugyanis feszíti a bőrt. Ebben inkább hiszek, mint a drága pénzért megvett kencékre, amiről azt sem tudni pontosan, hogy mit tartalmaz. A nők hiúk, ők benyalják azt hogy valami kencétől majd szebbek lesznek meg ránctalanok - persze rohog.gif Lehet, hogy ezek a termékek tényleg késleltetik a bőr öregedését, csak nem ilyen rövid távon amennyit egy ember él. pardon.gif
2010. december 25. 21:35 #9
- törölt felhasználó -    
Nem csodálkozom.Thalía gyönyörű nő!
2010. december 25. 23:46 #10
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9536
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Nem csodálom, hogy őt választották. Már nem fiatal, de még mindig gyönyörű és tökéletes a bőre. biggrin.gif
2010. december 26. 08:56 #11
Sellycica
Sellycica
Mahomie

StátuszKöszönöm mindenkinek aki törölt. Kedvesek vagytok...
Hozzászólás: 4855
Csatolások: 2575
Azonosító: 139674
Brigu

egyetértek
2010. december 26. 09:32 #12
- törölt felhasználó -    
_ToTo_ teljesen egyetértek!
2010. december 26. 10:37 #13
Wanessaa.
Wanessaa.
visszatérő vendég

Státusz♥♥
Hozzászólás: 274
Csatolások: 0
Azonosító: 139646
_ToTo_ én is teljesen egyetértek veled.!! smileeee.gif
Gondolom majd ez is olyan krém lesz,aminek szép lesz a külseje,és jó illatú is lesz. Cak ugyebár az illatos krémekkel az a baj,hogy akinek problémás,vagy érzékeny csak a bőre,és kipróbálja ezt a krémet,neki inkább csak jobban ki fog száradni a bőre. Én csak tudom,,nekem is nagyon érzékeny a bőröm. smileeee.gif
2010. december 26. 10:59 #14
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.25. 20:26)
Sosem hittem ezekben a csodakenceficékben. Vannak akik 40 vagy 50 éves korukig sem ráncosodnak az arcukon. Álltalában akinek kicsit szélesebb a pofacsontja az átlagosnál, az ugyanis feszíti a bőrt. Ebben inkább hiszek, mint a drága pénzért megvett kencékre, amiről azt sem tudni pontosan, hogy mit tartalmaz. A nők hiúk, ők benyalják azt hogy valami kencétől majd szebbek lesznek meg ránctalanok - persze rohog.gif Lehet, hogy ezek a termékek tényleg késleltetik a bőr öregedését, csak nem ilyen rövid távon amennyit egy ember él. pardon.gif

Alapjában véve egyetértek veled, mert minden cég csak arra utazik, hogy minél jobban eladja a termékeit – függetlenül attól, hogy valójában mennyit ér és milyen hatása van (van-e egyáltalán) –, és nyilván függ a bőrtípustól is (az alapvető átverés mindig abban van, hogy az ilyen termékeket általában egyébként is szép és fiatalos nőkkel reklámoztatják, akik amúgy sem attól nem ráncosak, mert használják azt), viszont azzal, hogy "akinek kicsit szélesebb a pofacsontja az átlagosnál, az ugyanis feszíti a bőrt", nem teljesen értek egyet, mert szerintem nincs a kettő között összefüggés (ugyanis ez azt jelenté, hogy akinek szélesebb az arccsontja, annak kevesebb bőr van az arcán, ezért feszül, de ez nyilván nem igaz). beer.gif
2010. december 26. 11:10 #15
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7185
Csatolások: 83731
Azonosító: 114760
Szerintem ez hülyeség, hogy akinek szélesebb pofacsontja van, annak jobban húzódik a bőre, ezáltal kevésbé ráncosodik. A bőrünk alkalmazkodik... rolleyes.gif
2010. december 26. 11:18 #16
- törölt felhasználó -    
Különben, akit érdekel, mit mond, leírtam:

Es como tu primera vez. Cuando te pones la nueva Teatrical – Efectos Dérmicos, sientes como si nunca te hubieras puesto crema antes. Es la única en el mundo a base de microcápsulas de seda que se liberan en tu piel, dándote esa sensación de estar envuelta todo el día en seda. Es la crema de cuerpo de mayor densidad y mira, es increíble cómo se absorbe en segundos. Nueva Teatrical – Efectos Dérmicos. Seda pura para tu piel.

„Olyan, mint az első alkalmad. Amikor magadra teszed az új Teatrical – Efectos Dérmicost, úgy érzed, mintha soha azelőtt nem használtál volna krémet. Ez az egyetlen a világon, amely selyem-mikrokapszulákat tartalmaz, melyek kiszabadulnak a bőrödön olyan érzést keltve, mintha egész nap selyembe lennél csomagolva. Ez a legnagyobb sűrűségű krém, s nézd, hihetetlen, hogy felszívódik másodpercek alatt. Új Teatrical – Efectos Dérmicos. Tiszta selyem a bőröd részére.”

Idézet (dave095 @ 2010.12.26. 11:10)
Szerintem ez hülyeség, hogy akinek szélesebb pofacsontja van, annak jobban húzódik a bőre, ezáltal kevésbé ráncosodik. A bőrünk alkalmazkodik...  rolleyes.gif

Na igen, ezt mondom én is.
2010. december 26. 15:06 #17
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.25. 19:22)
Legalábbis itt a Starityn, hála nekem... laugh.gif Egyébként a legtöbben azt sem tudnák, hogy kicsoda, mivel máshol nem igazán lehet hallani/olvasni róla a magyar neten. De itt legalább mindenki írhat a kedvenceiről attól függetlenül, hogy nem ismert nálunk.

Szerintem akik itt vannak és 16 év felettiek, azoknak csak annyit kell mondani, h Marimar/Rosalinda
és mindenkinek beugrik gyermek korából smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: tothbianka
2010. december 26. 17:44 #18
- törölt felhasználó -    
Nagyon szép nő nem csoda, hogy ő lett a reklámarca!smileeee.gif
2010. december 26. 19:23 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (sewenteen @ 2010.12.26. 15:06)
Szerintem akik itt vannak és 16 év felettiek, azoknak csak annyit kell mondani, h Marimar/Rosalinda 
és mindenkinek beugrik gyermek korából smileeee.gif

Hát akkor már inkább ne ezek miatt ugorjon be... (tudván, milyen véleménnyel vannak a legtöbben az ilyen sorozatokról) blush.gif
2010. december 26. 20:19 #20
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12526
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.26. 10:59)
Alapjában véve egyetértek veled, mert minden cég csak arra utazik, hogy minél jobban eladja a termékeit – függetlenül attól, hogy valójában mennyit ér és milyen hatása van (van-e egyáltalán) –, és nyilván függ a bőrtípustól is (az alapvető átverés mindig abban van, hogy az ilyen termékeket általában egyébként is szép és fiatalos nőkkel reklámoztatják, akik amúgy sem attól nem ráncosak, mert használják azt), viszont azzal, hogy "akinek kicsit szélesebb a pofacsontja az átlagosnál, az ugyanis feszíti a bőrt", nem teljesen értek egyet, mert szerintem nincs a kettő között összefüggés (ugyanis ez azt jelenté, hogy akinek szélesebb az arccsontja, annak kevesebb bőr van az arcán, ezért feszül, de ez nyilván nem igaz).  beer.gif

Ismerek ilyet személyesen, a nagyit néztem anyukának smileeee.gif
Az unokának a nagyi mondogatta kiskorától, hogy sokára fog ráncosodni a kis kerek pofacsont miatt - a nagyin jól érzékelhető, nem a levegőbe beszélt. Tudod, ez is olyasmi, amit az öregek tudtak/tudnak szóbeszéd útján és valahogy mindig bejön nekik amire mi csak legyintünk.
Aztán persze lehet, hogy nem a kerek pofacsont teszi hanem a genetika vagy valami egész más, de a lényegen nem változtat, nem a sztárok által reklámozott krémek hatása.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Thalía Thalía 369.