én igen
Szívesen laknál Amerikában?
2010. december 31. 11:20
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Hát én nem.
Nekem nem elég az, hogy "fúú, gazdagság, celebek, Hollywood" ahhoz, hogy Amerikába költözzek. Nem kell nekem a folytonos háború, Bush meg társai, az az elképesztő butaság és még sorolhatnám... Én nem erre vágyok. Biztos vagyok benne, hogy az életszínvonal sokkal magasabb, de én ezerszer szívesebben laknék például Londonban. (Gondolom ez nem meglepő a nevemet elnézve...)
Szóval ha kíváncsi voltál, itt egy válasz:
NEM!
Nekem nem elég az, hogy "fúú, gazdagság, celebek, Hollywood" ahhoz, hogy Amerikába költözzek. Nem kell nekem a folytonos háború, Bush meg társai, az az elképesztő butaság és még sorolhatnám... Én nem erre vágyok. Biztos vagyok benne, hogy az életszínvonal sokkal magasabb, de én ezerszer szívesebben laknék például Londonban. (Gondolom ez nem meglepő a nevemet elnézve...)
Szóval ha kíváncsi voltál, itt egy válasz:
NEM!
14 felhasználónak tetszik:
xxangi20xx,
El Mexicano,
Dancsy,
dreamscometrue,
funny18,
Sally Sparrow,
Grace Benning,
Trisha,
Asaka_Sa,
Dolly-Lolly,
thunderbird,
Fanni00,
VampireBella,
Eszti0305
2010. december 31. 15:48
Idézet (fanni9708 @ 2010.12.31. 09:45)
Várom a válaszokat!
én igen
én igen
Pár hónapig talán, de hosszútávon nem. Ha már külföld akkor inkább Oroszország vagy Finnország, esetleg Ausztrália.
2010. december 31. 15:56
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Igen, szívesen laknék Los Angelesben. Talán ott nem dobnák ki a forgatókönyv terveimet a kukában, mint sem idehaza..
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2010. december 31. 16:08
Ne felejtsétek el, hogy csak azoknak olyan az életszínvonal és élnek jól, akik oda születtek vagy már régen letelepedtek. Mert egyébként a külföldieket semmibe veszik és nem segítenek nekik, nekik nincs munkalehetőség és semmi. Több ismerőstől is hallottam ezt, hogy kiment szerencsét próbálni, hogy hú, de milyen jó lesz, és akkor ott majd talál jó munkahelyet meg minden, aztán jött is vissza pár nap vagy hét után.
Szóval én a világért sem élnék ott, legfeljebb kimennék pár napra körülnézni, mert New York állítólag szép.
Szóval én a világért sem élnék ott, legfeljebb kimennék pár napra körülnézni, mert New York állítólag szép.
10 felhasználónak tetszik:
Dancsy,
xxangi20xx,
dreamscometrue,
EszterLondon,
Sally Sparrow,
Trisha,
Dolly-Lolly,
tya04,
thunderbird,
VampireBella
2010. december 31. 16:27
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Most csak azért nem fogok igent mondani, mert az a menő, az Egyesült Államokon kivül rengeteg gyönyörű ország van még
Sokan csak azért mondjátok, hogy ilyen meg olyan jó, mert más ország kúltúráját, hirességeit nem ismeritek, én személy szerint szivesebben laknék egy skandináv országban
10 felhasználónak tetszik:
El Mexicano,
Dancsy,
xxangi20xx,
dreamscometrue,
EszterLondon,
Sally Sparrow,
Trisha,
Dolly-Lolly,
thunderbird,
VampireBella
2010. december 31. 16:48
A világ összes pénzéért sem. Nekem az én szép zöld kisvárosom tökéletes, hányingert kapok azoktól a borzalmas felhőkarcolóktól, amik a nagyvárosokban vannak.
Minden utca egyforma...
6 felhasználónak tetszik:
dreamscometrue,
EszterLondon,
Sally Sparrow,
Dolly-Lolly,
Fanni00,
VampireBella
2010. december 31. 16:55
|
|
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline
|
Hát én régen álmodoztam arról, hogy odaköltözök majd egyszer. Viszont 2009 nyarán meglátogattam az USA-t és azt kell mondanom, hogy alapjában véve jó hely, de nem költöznék oda, mert túl nagy a tömeg és a legtöbb nagyvárost elöntötte a szemét, irtó büdös van. Amcsi kisvárosba meg nem érdemes költözni, mert az meg szinte ugyanolyan mint a magyar kisvárosok. Szóval, inkább maradok Magyarországon.
2010. december 31. 21:08
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Az jó lenne!
2011. január 01. 13:11
Igen szívesen laknák ott, de inkább Latin-Amerikában
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.