Olyan házasságok futottak zátonyra, melyeket az átlagember elképzelni sem tudott volna. Ilyenek például Eva Longoria és Tony Parker, vagy éppenséggel Sandra Bullock és Jesse James házassága.
A teljes cikkhez kattints ide!
A 2010-es év nagy válásai
2011. január 03. 12:55
2011. január 03. 13:00
![]() |
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 ![]() |
"az átlagember elképzelni sem tudott volna"
Szerintem pont, hogy az átlagember nem lát bele ezekbe a kapcsolatokba. Én semmi meglepőt nem találok ezekben a válásokban. Minden nap válnak el emberek. Van ilyen.
Szerintem pont, hogy az átlagember nem lát bele ezekbe a kapcsolatokba. Én semmi meglepőt nem találok ezekben a válásokban. Minden nap válnak el emberek. Van ilyen.
2011. január 03. 14:18
![]() |
TVDfan_The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 2548 Csatolások: 172 Azonosító: 137894 ![]() |
Idézet (nemááár @ 2011.01.03. 13:00)
"az átlagember elképzelni sem tudott volna"
Én is így gondolom, igazad van !

2011. január 03. 15:28
tudod nem voltam ott a válásoknak kitudja lehet,hogy a cikkemnek fele sem igaz de arról nem én tehetek ,hogy manapság az emberek pletykálnak olyannyira,hogy elhisszük..
2011. január 03. 15:37
![]() |
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 ![]() |
Ryan Raynolds és Scarlett Johansson válása lemaradt...
2011. január 03. 15:45
![]() |
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 ![]() |

2011. január 03. 16:37
Hát sajnos kb. minden nap válnak az emberek.És ez érinti a sztárokat is.Csak azért,mert híresek még kivannak téve ilyen veszélyeknek!Sajnálom őket
.A válás borzaalmas dolog,főleg ha gyermek is van a családban

2011. január 03. 16:51
Hát mondjuk megcsalások meg ilyenek miatt tényleg az elválás a legjobb de az ellentétes buli meg az elhidegüléses... ezért nem érdemes mert az elhidegülést mondjuk egy közös nyaralással meg lehetne oldani és nincs olyan tulajdonság amit nem tudsz elfogadni egy emberben ha szereted!
Kapcsolódó sztárok

Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Megvan, kivel jött össze.

Rengeteg műsorát törölte a Netflix! Mutatjuk a listát
Rengeteg műsorát törölte a Netflix! Mutatjuk a listát
Nyolc show kapott kaszát.

Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Nagy a boldogság náluk.

Féltékenység és utálat: így zajlott Jennette McCurdy szerint az iCarly forgatása
Féltékenység és utálat: így zajlott Jennette McCurdy szerint az iCarly forgatása
Új könyvében írta le.

Megható: így búcsúzott Olivia Newton-Johntól John Travolta
Megható: így búcsúzott Olivia Newton-Johntól John Travolta
Nagyon jóban voltak.

Demi Lovato újra szerelmes: boldog párkapcsolatban él az énekesnő!
Demi Lovato újra szerelmes: boldog párkapcsolatban él az énekesnő!
Újra rátalált a szerelem.

A csókfülke: Jacob Elordi cigarettázás miatt csatázott a Netflixszel
A csókfülke: Jacob Elordi cigarettázás miatt csatázott a Netflixszel
A színész elárult néhány dolgot.

Egy héttel az autóbalesete után elhunyt Anne Heche
Egy héttel az autóbalesete után elhunyt Anne Heche
Lekapcsolták az életfenntartó gépekről.