Starity

A 2010-es év nagy válásai

2011. január 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olyan házasságok futottak zátonyra, melyeket az átlagember elképzelni sem tudott volna. Ilyenek például Eva Longoria és Tony Parker, vagy éppenséggel Sandra Bullock és Jesse James házassága.

hirdetés
A 2010-es év nagy válásai

Sandra Bullock exférjének, Jesse Jamesnek a hűtlenkédésére 2010 februárjában derült fény, méghozzá Jesse olyan nőkkel csalta Sandrát, akik nem is hasonlíthatóak volt neje természetes szépségéhez. Sandra azonban újra boldog, mióta adoptált egy kisfiút.

Eva Longoria és Tony Parker kapcsolata is véget ért hét év után. A sztárkosaras állítólag egykori csapattársa exnejét, Erin Barryt szemelte ki magának. Bár mint később kiderült, csak érzelmi félrelépés volt közöttük. Tony fejében viszont olyan dolgok kavarognak, hogy Eva csalta meg először őt Lance Armstronggal, csak éppen erre nincs bizonyíték.

Ami pedig biztos, hogy Christina Aguilera és Jordan Bratman házasságában Christina volt az, aki másnál kereste a boldogságát. Ellenben ők maguk azt állítják, hogy kapcsolatuknak nem a hűtlenkedés vetett véget, hanem csak egyszerűen elhidegültek egymástól.

Köztudott, hogy a közös munka is árthat a kapcsolatoknak. Sajnos Kate Winslet és Sam Mendes kapcsolatát is ez tette tönkre. Sam rendezőként minden érzelmi kötödés és féltékenység nélkül levezényelte a Szabadság útjai című film forgatásán Kate és Leonardo DiCaprio nem éppen visszafogott erotikus jeleneteit. Kate-et kissé bántotta, hogy a férjében ez semmilyen ellenérzést nem keltett. Viszont ők közeli barátok maradtak, nem úgy, mint ahogy mások csak mondogatni szokták.

Tish és Billy-Ray Cyrus válásának okára viszont nem igazán derült fény. Keringtek olyan pletykák, melyek szerint Miley miatt történt, de olyan híresztelések is napvilágot láttak, hogy Tish nem éppen viselkedett jó asszony módjára, s összegabalyodott Bret Michelssel; ám ezeket a pletykákat cáfolták, bár Billy-Ray kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott. Mégis talán ők az a sztárpár, akiknek van esélye az újrakezdésre. Több okból is késleltetik a válást, együtt karácsonyoztak, látták őket együtt egy étterembe, ahol mindketten nagyon vidámak voltak, és a legkisebb lányuk, Noah nagyon szeretné, ha együtt maradnának, sőt, még Miley is próbált hatást gyakorolni az apjára, hogy kezdjék újra. A Cyrus család rajongói mindenesetre szurkolnak az újrakezdésért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek