A 2010-es évet a Forbes magazin különböző listákkal próbálja lezárni. Most a legnagyobb bevételt hozó sztárokról olvashatunk, vagyis azokról, akik filmjeit a legtöbb ember nézte meg a mozikban és vette meg DVD-n.
A teljes cikkhez kattints ide!
DiCaprio hozta a legnagyobb bevételt 2010-ben
2011. január 04. 20:39
Mia Wasikowska??? ez most vicc??? nem is tudom mikor láttam ilyen rossz alakítást a filmvasznon...
2011. január 04. 20:42
egyetértek Mia sikere Tim Burtonnek köszönhető
De azért Johnny ott van a harmadik helyen:D
De azért Johnny ott van a harmadik helyen:D
2011. január 04. 20:45
Ha valaki akit furcsállok az nálam is Mia Wasikowska... Ritka rossz alakítása volt szerintem...Már bocsánat a rajongóktól...
2011. január 04. 20:46
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Johnny & Leonardo a legjobb
2011. január 04. 20:49
Én is Mián lepődtem meg most a legjobban...
De Leonardo meg a többiek viszont tényleg jók
De Leonardo meg a többiek viszont tényleg jók
2011. január 04. 20:49
Leonardo, Johnny és Daniel megérdemlik, de biztos a többiek is, ha felkerültek a listára
2011. január 04. 21:01
Mia xdxd ritkaszar volt az Aliceben sztem csak Jhonny Deepnek és Tim Burtonnek köszönhetik a nézettséget.:OOOOOOOOOOOOOOOdurva
2011. január 04. 21:48
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Megint egy érdekes lista.
Egyesek nem azért kerültek föl rá, mert valóban ő értük mentek be a moziba. Ilyen alapon bárkit ki lehetne ragadni egy-egy sikerfilmből.
Másoknál meg szerintem nem az említett film hozta meg az igazi sikert (pl Sam-nél)
Egyesek nem azért kerültek föl rá, mert valóban ő értük mentek be a moziba. Ilyen alapon bárkit ki lehetne ragadni egy-egy sikerfilmből.
Másoknál meg szerintem nem az említett film hozta meg az igazi sikert (pl Sam-nél)
2011. január 04. 21:57
|
|
thunderbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 163 Csatolások: 33 Azonosító: 133997 offline
|
leo az elsőőőő és johnny a 3.!!
Leo nagyon megérdemelte a shutter island is nagyon jóó volt az inception-re meg mindenki azt mondja hogy az évtized legjobb filmje és igazuk is van!!johnny egyszerűen imádom és az alice in wonderland-nek nagyon jól megalkották a vizuális dolgokat de maga film elég sz*r volt!!de mind1...
Leo nagyon megérdemelte a shutter island is nagyon jóó volt az inception-re meg mindenki azt mondja hogy az évtized legjobb filmje és igazuk is van!!johnny egyszerűen imádom és az alice in wonderland-nek nagyon jól megalkották a vizuális dolgokat de maga film elég sz*r volt!!de mind1...
2011. január 05. 12:41
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Mia Wasikowska?? Ez egy rossz vicc?? borzalmas, szinte még színésznőnek sem nevezhető...Szégyen..
_ToTo_
egyetértek!
_ToTo_
egyetértek!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: