Taylor Swift: Back To December-klippremier
2011. január 15. 16:56
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
egész jóra sikerült és a klip is tetszik.
2011. január 16. 17:09
|
|
evelin1991új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.04. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 25325 offline
|
nekem is nagyon tetszik!!mondjuk mindegyik Taylor Swift klippel és dallal így vagyok...
2011. január 16. 19:12
|
|
mucsibettiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 137603 offline
|
imádom*-*
2011. január 17. 17:39
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
Egy csomó helyen olvastam, hogy "unalmas" meg "semmi sem történik benne, mert a fiú csak sétál, Taylor meg csak szenved". Én azt mondom: épp ezért TÖKÉLETES. A valóságban nem történik olasmi, hogy egyszer csak odajön és minden rendben lesz, mint az ilyen giccses romantikus filmekben. Ez a klipp reális. Éppen ezért olyan szép. (:
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2011. január 17. 21:01
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
a mine ban elég történés van .. meg a tööbibe is ez egy lassab dal ez így szép nagyon h szomorú meg minden és taylor eddig így alegszebb ahogy a klipben van
főleg 03:59 nél
.D
2011. január 20. 19:36
Idézet (tya04 @ 2011.01.14. 19:07)
Ne haragudjatok, de nekem nem tetszik. Átlagos ballada, ugyanazok a hangzatok, és oké, neki ez a stílusa, de néha valami másféle dologgal is előrukkolhatna.. Az elején nagyon szerettem, de szó szerint már unom a számait. Ettől függetlenül jó hangja van.
Kérem szépen, nem kötözködésből jegyzem meg, de a ballada az azért teljesen más, mint egy dal. Ez nem ballada, csak gondoltam szólok. Amúgy a szám annyira nem rossz, mint ahogyan azt beállítottad. Kicsit unalmas tényleg, de ebszolút az elfogadható kategóriában van számomra.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?