Neked melyik szín áll jól?
2011. augusztus 26. 16:44
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline |
nekemminden szin jol ál
2011. augusztus 28. 13:46
Hát nem is tudom,de a fekete az biztos jól áll.
2011. szeptember 14. 15:16
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline |
Nekem lila!
De a piros is meg a rózsaszín is!
De a piros is meg a rózsaszín is!
2011. szeptember 14. 15:48
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
én nagyon szeretem a lilát,valamiért pedig a szürke is nagyon jól áll.
de ezen kívül a piros is kedvencek közé tartozik,de ezen a három színen és árnyalatain kívül persze másfélét is hordok.
az igaz,olyan szürke színű pólóm van,amin van egy nagyobb minta,mert a tiszta szürkét nem hordom.de ez ugye csak részletkérdés
egyébként a fekete hajamhoz legjobban talán a lila megy,legalábbis eddig ilyen visszajelzéseket kaptam.valamint ebben a színben érzem magam a legjobban.
viszont van egy szín,amit SOHA.ez pedig a PINK.egyszerűen utálom,a falra mászom attól a színtől.semmiféle pinket nem vagyok hajlandó elviselni semmiféle ruhadarabomon,vagy bármilyen más dolgomon.lehet,hogy ettől van aki nem tart lányosnak,de ez van
de ezen kívül a piros is kedvencek közé tartozik,de ezen a három színen és árnyalatain kívül persze másfélét is hordok.
az igaz,olyan szürke színű pólóm van,amin van egy nagyobb minta,mert a tiszta szürkét nem hordom.de ez ugye csak részletkérdés
egyébként a fekete hajamhoz legjobban talán a lila megy,legalábbis eddig ilyen visszajelzéseket kaptam.valamint ebben a színben érzem magam a legjobban.
viszont van egy szín,amit SOHA.ez pedig a PINK.egyszerűen utálom,a falra mászom attól a színtől.semmiféle pinket nem vagyok hajlandó elviselni semmiféle ruhadarabomon,vagy bármilyen más dolgomon.lehet,hogy ettől van aki nem tart lányosnak,de ez van
2011. szeptember 14. 17:10
Sokan szokták mondani,hogy a barna és a narancssárga dolgok jól állnak.Én viszont inkább maradok a slampos szürkénél és feketénél.
2011. október 16. 20:59
Inkább a pasztellszínek, vagy a sötétebb árnyalatok a zöldből és a barnából.
2011. október 31. 12:49
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
sötét kék, okkersárga, barna, szürke, fekete, bézs, világos rózsaszín, téglavörös, bordó. a piros kifejezetten okádék rajtam
(kék szem, sötétbarna haj)
(kék szem, sötétbarna haj)
2011. november 21. 09:12
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Nekem a fekete és a piros...^^
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.