Zorka a 13 éves sztársághoz közeledő lány, a napokban forgatta le a legelső videóklipjét.Ahogy kiderült közös menedzserük van a másik igen ismert énekesnővel, Barbeeval.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zorka lesz az új tinisztár?
2011. január 21. 14:36
2011. január 21. 14:38
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 519 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline |
agyamra megy,hogy mindenkiből sztárt akarnak csinálni!!
még csak 13 éves!ki kell használni a gyerek életet és nem a későbbi botrányokból megélni...
még csak 13 éves!ki kell használni a gyerek életet és nem a későbbi botrányokból megélni...
2011. január 21. 14:42
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 724 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline |
sziszuska 29: teljes mértékben veled értek egyet!
2011. január 21. 14:47
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
Hjaj...
A gép forog, az alkotó pihen...újabb tinisztárt generálnak.
Megáll az eszem! Mit keres egy 13 éves a "zene"iparban?
Kinek mi a gyönyörű? Lehet, hogy a menedzsernek, Zorkának meg esetleg a Blikknek gyönyörű, de lefogadom, hogy a fele fiatalságnak már elege van a tinisztárokból.
A gép forog, az alkotó pihen...újabb tinisztárt generálnak.
Megáll az eszem! Mit keres egy 13 éves a "zene"iparban?
Idézet
szerintem gyönyörű karrier áll előtte
Kinek mi a gyönyörű? Lehet, hogy a menedzsernek, Zorkának meg esetleg a Blikknek gyönyörű, de lefogadom, hogy a fele fiatalságnak már elege van a tinisztárokból.
1 felhasználónak tetszik:
taymomsen
2011. január 21. 14:47
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
áááá
unom már hogy ennyi tinisztár van!
Még csak 13 éves többnek néztem!
unom már hogy ennyi tinisztár van!
Még csak 13 éves többnek néztem!
2011. január 21. 14:50
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline |
Idézet (sharkey @ 2011.01.21. 14:40)
13 éves? idősebbnek néztem xD
Én is++!!!
2011. január 21. 14:52
Már megint egy olyan lány,aki nem saját maga írja a dalait...Köböl olyan szinten lesz,mint Lola és Barbee,tovább nem jut.Habár ő ígéretesebbnek ígérkezik,meg a sok sminktől idősebbnek néztem...
2011. január 21. 14:55
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
én is unom már, hogy ennyi tinisztár van...
vannak olyan magyar együttesek akik már lettetek valamit az asztalra és nem nagyon hallani róluk, pl. Disco Express (a név ne tévesszen meg senkit, glam rock-ot a játszanak)
vannak olyan magyar együttesek akik már lettetek valamit az asztalra és nem nagyon hallani róluk, pl. Disco Express (a név ne tévesszen meg senkit, glam rock-ot a játszanak)
2011. január 21. 15:00
kezdjük ott hogy barbee-nak meg lolának nincs hangja ezt le kell szögezni.ha annyira nagy tehetség mint barbee meg lola akkor köszönöm nem kérek belőle.és amilyen a magyar színvonala hát megeshet hogy nem lesz túl nagy rajongó tábora...mondjuk...sok közöttünk az ízlésficamos tini!akinek a zene az miley,meg főleg selena az köbö ilyen szinten van (bocs)
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.