Te mitől félsz?
2016. február 24. 12:43
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
magasságok, új dolgok, rovarok
2016. június 01. 22:48
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Èn a pókoktól
2017. április 15. 20:35
Félek a kutyáktól.
Hipochonder vagyok ami azt jelenti hogy félek a betegségektől.
Hipochonder vagyok ami azt jelenti hogy félek a betegségektől.
2017. december 08. 16:53
|
|
VersegiOkoska23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 268067 offline
|
Én a szellemektől!
2017. december 08. 17:02
Ez most lehet (sőt, több, mint valószínű), hogy hülyén fog hangzani, de én a legjobban a molylepkéktől és úgy általában a lepkéktől félek. Minden olyan dologtól kiráz a hideg, aminek szárnya van és nem tudom, hogy ez egy létező fóbia-e egyáltalán, de nyári estéken képes vagyok elkezdeni sírni és teljesen rémülten ülni a szoba egyik sarkában takaró alá bújva, mert bejutott egy molylepke.
Ezenkívül félek mindenfajta bogártól, csúszómászótól, literally mindentől, még a katicabogártól is. Illetve pánikszerű roham tör rám, ha meglátok egy-egy tágas teret, mint például egy óceánt.
2017. december 22. 19:13
|
|
Dóri a nevemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.17. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 263080 offline
|
Én a sötétben félek egyedül.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: