A 2009 őszére ígért album – ami az Electro Love címet fogja viselni –, még idén megjelenik, az év első felében pedig egy friss dalra számíthatunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vitatéma lett Cassie új albuma
2011. január 22. 18:42
engem cassie-ben legkevésbé inkább a hangja fogott meg.olyan semmilyenmint Selenáé,lehet hogy a Me & U jó szám lett,hozzáteszem nekem ez sem tetszett,de én inkább azokközé tartozom akik a divatérzékéért szeretik(csak a haja nem lett valami jó)mert annyira eszméletlenjó cucai szoktak lenni hogy...*-*zenei téren viszont nekem egy 0,már bocsi.:S
2011. január 22. 19:08
Idézet (LULUPeas @ 2011.01.22. 18:42)
engem cassie-ben legkevésbé inkább a hangja fogott meg.olyan semmilyenmint Selenáé,lehet hogy a Me & U jó szám lett,hozzáteszem nekem ez sem tetszett,de én inkább azokközé tartozom akik a divatérzékéért szeretik(csak a haja nem lett valami jó)mert annyira eszméletlenjó cucai szoktak lenni hogy...*-*zenei téren viszont nekem egy 0,már bocsi.:S
ha neked 0 akkor ezvan, de szerencsére nem mindenki tartja annak
2011. január 22. 19:17
nem tudom..nincs sok hangja szegénynek..és ez a mostanihaj..hajajj.
2011. január 22. 19:21
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
BadGirl15* értem, hogy ez a véleményed..és nem haragszom, mert te így látod..viszont szerintem azt te is beláthatod, hogy Cassie-nek szuper hangja van..
igazság szerint én sem szeretem, mint énekesnő, vagy legalábbis nem rajongok érte vagy nemtom:$
de ha nem ismered, ne véleményezd negatívan
igazság szerint én sem szeretem, mint énekesnő, vagy legalábbis nem rajongok érte vagy nemtom:$
de ha nem ismered, ne véleményezd negatívan
2011. január 22. 19:25
Me and u száma az tök jóó. : D
Cassie szép nő. : D A zenéi és a külseje az jó. nincs semmi bajom Cassie-vel.
Cassie szép nő. : D A zenéi és a külseje az jó. nincs semmi bajom Cassie-vel.
2011. január 22. 19:31
Szerintem Cassienek jó a hangja
Az Electro Love meg tuti siker lesz
2011. január 22. 19:37
ez nem negativitás..hanem vélemény,,nagy különbség..
2011. január 22. 20:47
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Most őszinte leszek én itt starity-n kívül soha nem hallottam, láttam őt, amennyit meg hallottam a számából nem tetszik, még itt a cikkbe is le van írva, hogy énekelni sem tud jól, és hát nem is a legsikeresebb énekes, és valamiért nekem nem szimpatikus ember.
2011. január 22. 21:02
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
Nagyon szép, amit Cassie-ről nyilatkozott Robin
Biztos nagyon tisztelheti
Engem pedig nem érdekel, hogy késik-e vagy sem az album, az a fő, hogy jó legyen
Türelmesen várjuk az új Cassie-dalokat
2011. január 22. 21:33
Szerintem biztos jó lesz
nekem tetszik a hangja
úgyhogy már nagyon várom
úgyhogy már nagyon várom
2011. január 22. 21:50
szerintem is szép a hangja
én is várom az új lemezt
én is várom az új lemezt
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: