Na szóval az egyik fülemben 2 lyuk van, a másikban 1. De szeretnék a másikba is még egyet, vagy kettőt. Szóval azt szeretném, hogy 2-2 legyen, vagy 3-3. Illetve nyáron akarok helixet. Egyszerre csak egyet, de összesen kettő helixet akarok majd a jobb fülembe. Illetve akartam industrialt is, de lehet még se lesz majd, és akkor helyette oda is 1 helix.
Hány fülbevalód van? Illetve van piercinged?
2018. március 30. 13:48
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Nemrég már hozzászóltam ehhez a témához, de mindegy.
Na szóval az egyik fülemben 2 lyuk van, a másikban 1. De szeretnék a másikba is még egyet, vagy kettőt. Szóval azt szeretném, hogy 2-2 legyen, vagy 3-3. Illetve nyáron akarok helixet. Egyszerre csak egyet, de összesen kettő helixet akarok majd a jobb fülembe. Illetve akartam industrialt is, de lehet még se lesz majd, és akkor helyette oda is 1 helix.
2018. augusztus 10. 00:17
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Nahh szóval.
Már mindkét fülemben van 4-4 fülbevaló/piercing, közülük 1 db van a porcban. A jövőben még 2 porcos szerintem lesz, de egy darab biztosan. Illetve még cimpába akarok még egyet.
Már mindkét fülemben van 4-4 fülbevaló/piercing, közülük 1 db van a porcban. A jövőben még 2 porcos szerintem lesz, de egy darab biztosan. Illetve még cimpába akarok még egyet.
2018. november 01. 20:27
Rengeteg fülbevalóm van, de nagyon ritkán szoktam hordani is őket. A bal fülemben viszont van egy industrial piercing.
2019. január 25. 20:41
|
|
dixiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.24. Hozzászólás: 205 Csatolások: 20 Azonosító: 264502 offline
|
Jelenleg a bal fülemen 3 lyuk van, a jobbon 2, de abból az egyik egy helix. Még nagyon sok tervem van piercingekkel kapcsolatban, főleg a füleimen (terv szerint végig szeretném lövetni a jobbat, a balba pedig még egy industrialt és tragust). Emellett arcra szeretnék septumot, duplát a nyelvbe és az ajkamra is szeretnék, de a legextrémebb ami mostanában különösen megtetszett az a smile piercing, viszont utóbbi még kérdéses^^
2019. január 26. 09:26
A jobb fülembe 2 lyuk van.
A balba 3.
Csak a pupomba van piercing.
És még szeretnék egy industrailt is a nyelvembe.
És rengeteg fülvevalóm van..
És ennyi..
A balba 3.
Csak a pupomba van piercing.
És még szeretnék egy industrailt is a nyelvembe.
És rengeteg fülvevalóm van..
És ennyi..
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: