Mennyi a testtömegindexed?
2011. szeptember 10. 12:44
24 normális tartományba esem Nem vagyok se kövér, se sovány.
2011. szeptember 10. 12:48
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2011.09.10. 12:44)
Én is ebben a kategóriában vagyok
Csak nekem 22%
2011. szeptember 13. 19:53
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2011.09.10. 12:44)
Nekem is 24 jött ki.
2012. február 19. 16:35
Az írta h az én magasságomhoz és életkoromhoz az 53 kg az ideális. Bocs de nem leszek tapéta. Ahhoz 20 kg-o kellene fogynom, már csak az a kérdés honnan. Úgy látszik már a bmi számláló is megfertőzte h csak a nagyon vékony lányok élhetnek meg. Undorító!!! Tisztelet és bocsánat a kivételnek.
1 felhasználónak tetszik:
Andeeka
2012. május 01. 09:03
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nekem 21,6,ami annyit jelent,hogy normális testalkatom van
2012. május 04. 16:08
14,17
"Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékű, talán még előnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az ő testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent!"
Bocsánat, hogy kicsi és vékony vagyok.
"Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékű, talán még előnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az ő testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent!"
Bocsánat, hogy kicsi és vékony vagyok.
2012. május 12. 14:36
|
|
Andeekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 188 Csatolások: 329 Azonosító: 105895 offline
|
17,3 normál testsúly.
A gyermek testsúlya ideális. Lehetőség szerint sportoljon, igyekezzen változatosan étkezni. Ne feledje, hogy a normál súlyú emberek csoportjába tartozók várható élettartama a leghosszabb, ezért igyekezzen megőrizni ideális testsúlyát, mellyel remélhetőleg számos keringési és mozgásszervi betegséget kerülhet el gyermeke felnőtt korában is.
A gyermek testsúlya ideális. Lehetőség szerint sportoljon, igyekezzen változatosan étkezni. Ne feledje, hogy a normál súlyú emberek csoportjába tartozók várható élettartama a leghosszabb, ezért igyekezzen megőrizni ideális testsúlyát, mellyel remélhetőleg számos keringési és mozgásszervi betegséget kerülhet el gyermeke felnőtt korában is.
2012. május 12. 14:38
|
|
Andeekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 188 Csatolások: 329 Azonosító: 105895 offline
|
Idézet (EmilyTaylor @ 2012.02.19. 16:35)
Az írta h az én magasságomhoz és életkoromhoz az 53 kg az ideális. Bocs de nem leszek tapéta. Ahhoz 20 kg-o kellene fogynom, már csak az a kérdés honnan. Úgy látszik már a bmi számláló is megfertőzte h csak a nagyon vékony lányok élhetnek meg. Undorító!!! Tisztelet és bocsánat a kivételnek. 
Köszi!!
2012. május 25. 19:33
|
|
bius23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 87 Csatolások: 33 Azonosító: 138732 offline
|
17,63 Kedves Hölgyem!
Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékű, talán még előnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az ő testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent!
Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékű, talán még előnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az ő testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van, amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.