A zenei eladások évről évre csökkenő tendenciát mutatnak, az illegális letöltések miatt. A kalózkodás ma már globálisan érinti a világot így sodorva veszélyhelyzetbe a kiadókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga megmenti a zeneipart?
2011. február 04. 13:55
bionic_fameúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 135722 offline |
2011. február 04. 13:56
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
nagy baj van, ha ehhez Gaga kell...
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2011. február 04. 13:58
Hát az tény, hogy a Little Monsterek és azok, akik simán a zenéjét szeretik (mint én), nagyon várják az anyagot. De nem hinném, hogy többen vennék meg, mert akik nem rajongók, azok előtte sem vették az albumait... Szerintem...
2011. február 04. 13:58
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline |
boldok polcaira:D
jó számai vannak gagának. hihetetlen milyen rajongótábora van.ne gondoltam volna a legelején:)
teszem hozzá nekem azóta is a just dance a kedvencem tőle...nem tudott azóta jobbat alkotni,számomra:D
jó számai vannak gagának. hihetetlen milyen rajongótábora van.ne gondoltam volna a legelején:)
teszem hozzá nekem azóta is a just dance a kedvencem tőle...nem tudott azóta jobbat alkotni,számomra:D
2011. február 04. 14:02
Csodálkoznak hogy hanyatlik a zeneipar? Én ezen csodálkozok.Mostanában semmi jó zene sincs csak ilyen divat gyártmányok.Nameg az internet is rátesz egy lapáttal...Egyszerűen én ezen nem csodálkoznék.Nem hiszem hogy Gaga megmentheti a zeneipart...oda még kellene 1-2 MINŐSÉGI előadó
2011. február 04. 14:05
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ez az egész úgy ökörség ahogy van. Először is ki nem sz@rja le a kiadókat akik évtizedeken át dőzsöltek a pénzben és halálra keresték magukat minden sztáron a mi pénzünkből.
Miért mentené meg őket egyetlen lemez? Max azt az egyet amelyiknél Gaga van. A többinek mi köze hozzá?
Be kell látniuk, hogy az lesz a jövő, ahogy már most is sokan - ingyen letölthetővé teszik az albumaikat - és nem abból fognak profitálni, hanem a fellépésekből és koncertekből. Ebből pedig egész jól ki lehet hagyni a kapzsi kiadókat. Ma már kis túlzással házi körülmények között fel lehet venni egy lemezt - a technika adott rá. Lemezt szoksorosítani pedig még egy magánember is bemehet a megfelelő helyre, hogy megcsinálják neki. Minek ide kiadó egyáltalán?
Miért mentené meg őket egyetlen lemez? Max azt az egyet amelyiknél Gaga van. A többinek mi köze hozzá?
Be kell látniuk, hogy az lesz a jövő, ahogy már most is sokan - ingyen letölthetővé teszik az albumaikat - és nem abból fognak profitálni, hanem a fellépésekből és koncertekből. Ebből pedig egész jól ki lehet hagyni a kapzsi kiadókat. Ma már kis túlzással házi körülmények között fel lehet venni egy lemezt - a technika adott rá. Lemezt szoksorosítani pedig még egy magánember is bemehet a megfelelő helyre, hogy megcsinálják neki. Minek ide kiadó egyáltalán?
2011. február 04. 14:08
Biztos,hogy nem Gaga fogja megmenteni a zeneipart.Ugyanis léteznek nála sokkal nagyobb és sokkal szeretettebb énekesek is.
2011. február 04. 14:10
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Skye: Nem a zenékkel van baj, a mai zenét nagyon is szeretik az emberek. A probléma azzal van, hogy nem veszik meg őket, hanem illegálisan letöltik. Bevallom én is ezt csinálom.
Amúgy Gaga a saját kiadójának igen is nagy hasznot fog hajtani, mert a Little Monster-ek (mint én ) meg fogják venni az eredeti albumot, már csak az előadó támogatása miatt is. Ha csak Gaga Twitter rajongói számából indulunk ki, az rögtön 8 millió eladott lemez =D
Amúgy Gaga a saját kiadójának igen is nagy hasznot fog hajtani, mert a Little Monster-ek (mint én ) meg fogják venni az eredeti albumot, már csak az előadó támogatása miatt is. Ha csak Gaga Twitter rajongói számából indulunk ki, az rögtön 8 millió eladott lemez =D
Dancsy
2011. február 04. 14:12
Candy_attack: Hát igen erre mondom hogy az internet is rátesz egy lapáttal
2011. február 04. 14:14
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
Igen Gaga mindent megtesz...
2011. február 04. 14:15
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline |
ja .
2011. február 04. 14:17
Wercsikee: Persze 1 az hogy még úgy is olcsób,ráadásul a neten ingyen van és még mászkálni sem kell a CD-s boltba xD
2011. február 04. 14:22
Szerintem a zeneiparnak lőttek. Senki és semmi nem képes helyrehozni.
2 felhasználónak tetszik:
zsófi1997,
Grace Benning
2011. február 04. 14:23
Reniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 708 Csatolások: 38 Azonosító: 142870 offline |
Hogy a francba mentsen meg egy kiadót egyetlen egy lemez???Amúúgy meg 2 hétre a megjelenés után felteszik az internetre,és mindenki inkább az egyszerűbb megoldást választja.
Dancsy
2011. február 04. 14:26
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
jogos..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.