A hírességet a rendőrök bilincsbe verve vitték el, miután egy bár előtt balhéba keveredett néhány rajongójával, akiknek nem akart autogramot adni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Letartóztatták Shia LaBeoufot
2011. február 07. 20:39
2011. február 07. 20:41
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Mindig történik valami!
2011. február 07. 20:42
Én remélem, tisztázza magát hamar... biztos sz*r napja volt :/ És tudjuk, hogy vannak őrült fanok... várom a fejleményeket.
2011. február 07. 20:47
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Azért adhatott volna autogrammot...
2011. február 07. 20:51
am ez a színész tényleg egy köcsög:)
már nem egy embernek beszólt, mit hisz magáról???
már nem egy embernek beszólt, mit hisz magáról???
2011. február 07. 21:02
|
|
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline
|
marha érdekes.. ezt a cikket én irtam, de az enyém nem hozták nyilvánosságra, ezt pedig kissé átfogalmazva igen.. GRATULÁLOK STARITY. még egy jó pont felétek.. igy tovább. -.-
2011. február 07. 21:54
Hmm...szabbie!Vajon miért?
Érdekes hogy balhézik.Bár annyira nem ismerem
2011. február 07. 21:58
|
|
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline
|
Idézet (DiscoDiva @ 2011.02.07. 21:54)
Hmm...szabbie!Vajon miért?
Vajon miért? Ez az amit én sem értek. Az én cikkemben teljes más téma miatt volt a verekedés, nem tudom ezt a cikket ki irta és hogy honnan vette hozzá az anyagot, de teljesen mást olvastam..
2011. február 08. 07:12
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
pff ez gáz.. én is rajongok Shia LaBeofért, de ez már egy kicsit túlzás.. de azért szerintem annak a palinak megkellet volna fontolnia azt, hogy épp hogyan viselkedik egy hírességgel, mert van olyan, aki ettől is feldühödik - bár én azt hittem hogy Shia nem épp az a balhézós, de mindegy x3
2011. február 08. 09:18
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem szeretem a pasast, de joga van pihenni, lazítani. Nem akart jópofizni senkivel és ezt szépen, udvariasan meg is mondta. Egyszerűen ehhez joga volt. Az, hogy újra próbálkoztak az ún. rajongói, már a pofátlanság netovábbja volt, az meg, hogy még le is köcsögözték! Na szép. Nem csodálom, hogy bepöccent, biztos nem volt jó napja amúgy sem.
2011. február 08. 11:52
|
|
Timcsokavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 228 Csatolások: 24 Azonosító: 141254 offline
|
Hátha nekem ezt valaki az utcán mondta volna körbe röhögöm, mert ő róla aztán nem hittem volna, de ő is ember és változhat. Ami meg a rajongókat illeti némelyik nagyon el van szállva és nem tudja hogy mi az a nem, igaz tényleg durva volt hogy verekedés volt ennek a következménye viszont ő neki is kell a pihenés nem egy robot aki kibírja bár ő mikor színész lett ezt is vállalta ez is igaz mert ha nem lennének rajongók nem lenne miből élni.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: