Ma jelent meg Éder Krisztián, azaz SP legújabb klipje, melynek címe Nevem SP.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ma debütált SP legújabb klipje
2011. február 15. 22:10
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline |
Uhh ez az egyik kedvenc számom az új albumról, és nem hittem a szememnek, mikor megláttam, hogy ebből van a klip. Kicsit nekem túl sok a közepén az a kiabálós, pofozgatós jelenet, de egyébként tetszik ... *-* SP <3
2011. február 15. 22:11
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline |
Úristen... -.- _ToTo_ Tetszik a hozzászólásod!
2011. február 15. 22:15
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Huh, hát így elsőre ne mis tudom mit írjak, talán inkább semmit, az a legtisztább. Eléggé meglepő számomra a klip, dal még elmegy. Majd ha többször látom, talán tudok mondani konkrétat. Rosszat egyből nem szeretnék.
2011. február 15. 22:16
Elissaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 145225 offline |
Próbáltam végig nézni röhögés nélkül a klipet, de amikor felvette azt a rózsaszín 'szemcsijét' nem bírtam tovább. x)
bocsi a rajongóktól, de ha valaki pasi létére rózsaszín cuccokban keménykedik, hát..
bocsi a rajongóktól, de ha valaki pasi létére rózsaszín cuccokban keménykedik, hát..
2011. február 15. 22:19
Uhh, hát ez érdekes...
Amúgy a klip végét nem értem, ott mi az a homály? Megverték, vagy mi?
Amúgy a klip végét nem értem, ott mi az a homály? Megverték, vagy mi?
2011. február 15. 22:20
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Szép szakma az emberkínzás, kedves Krisztián, csak néha gondolni kéne az érzékeny lelkű nézőkre, nem mindenki bírja végig nézni, ahogy fiatal lányokat kínoznak
2011. február 15. 22:23
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Idézet (Elissa @ 2011.02.15. 22:16)
Próbáltam végig nézni röhögés nélkül a klipet, de amikor felvette azt a rózsaszín 'szemcsijét' nem bírtam tovább. x)
A rózsaszín alsógatya már unalmas, kellett valami férfias
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater