Ma debütált SP legújabb klipje
2011. február 16. 18:52
Nem rossz...De ez a pasi unszimpatikus(szóval nem birom a képétt annyira).
2011. február 16. 18:58
És ez a klip amúgy nem tetszik,mert ott arcoskodik hogy milyen izmos meg minden....Ha ez izom akkor én 33 éves vok!(12 vagyok!)
2011. február 16. 19:32
a haja tökjó így..a szám és a klip elmegy. de ezek a szemüvegek..(szánalmas kissé)
2011. február 16. 20:22
Gici9696visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 130143 offline |
Én nem hallgattam meg a számot, a klipet sem néztem meg, de amilyen kommenteket olvasok, nem is fogom, főleg, hogy utálom:D egyet értek azokkal, akik f*kázzák:D
2011. február 16. 20:26
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline |
jej azt láttátok,hogy majdnem elesett? most vettem észre
2011. február 16. 20:43
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
szentem az egész szánalom
és amúgy meg nem hiszem hogy be fogják tiltani mert... magyar klip! szánaloom!!
és amúgy meg nem hiszem hogy be fogják tiltani mert... magyar klip! szánaloom!!
2011. február 16. 20:45
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline |
először még kölyök háromszázmillió,és még nincs egoja,most még saját magárol nevezi el a számait is..majd a legközelebbi lépése az lesz,mint amit nagy sándor csinált,hogy vagy 13 várost elnevezett magáról..neki meg majd egész kontinensei lesznek.Oo
újabb szemét a popiparban..meg sem kell nézni,ránézetből látszik hogy szar a klip..xD
hát egész seggére annak,aki szereti.XD
újabb szemét a popiparban..meg sem kell nézni,ránézetből látszik hogy szar a klip..xD
hát egész seggére annak,aki szereti.XD
2011. február 16. 20:46
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline |
jah még annyit,hogy szerencsétlen csaj,remélem megfertőzte valamivel sp..XD lehet tetves lesz a lábszőre.
2011. február 16. 21:03
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Ez szánalmas. xD (Már bocs fanok) És magáról nevezi el a klipjeit. Hamarosan mág egy várost fog elnevezni magáról... Nagyon nem bírom ezt a gyereket.
2011. február 16. 21:21
jókat szakadtam rajta xD a szövege unalmas és egyben brutális xD annyira azt hiszi,hogy egy isten..hogy mekkora tehetség.. holott... tehetség a béka feneke alatt ^^"
2011. február 16. 21:23
Idézet (Dancsy @ 2011.02.16. 17:27)
De jó lenne, ha végre nem egy modell lenne a klipben, hanem egy átlagos lány...
A szám meg felejtős. Amúgy nekem nagyon-nagyon tetszik a hangja, komolyan tud a gyerek ének szinten, de a színvonaltalan szövegek és előadásmód elront mindent. Ha normális hangszeres zenét játszana, amiben nem turkásznak bele a hangjába, plusz még a szövegben is lenne mondanivaló, tényleg felnéznék rá. De így... Komolyan, valaki tényleg megírhatná már neki, hogy nagyon gagyi, amit és ahogy csinál.
A szám meg felejtős. Amúgy nekem nagyon-nagyon tetszik a hangja, komolyan tud a gyerek ének szinten, de a színvonaltalan szövegek és előadásmód elront mindent. Ha normális hangszeres zenét játszana, amiben nem turkásznak bele a hangjába, plusz még a szövegben is lenne mondanivaló, tényleg felnéznék rá. De így... Komolyan, valaki tényleg megírhatná már neki, hogy nagyon gagyi, amit és ahogy csinál.
Mikor még nem volt ennyire ismert akkor volt jobb száma is, azóta sajnos csak rosszabb lett.
2011. február 17. 09:37
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
ha nem teccik, minek hallgatjátok meg,
ja, és nem értem mért kell minden embert lenézni, meg kommentbe hülye dolgokat írni,
a véleményeteket értelmesebben is kifejezhetnétek!
ja, és nem értem mért kell minden embert lenézni, meg kommentbe hülye dolgokat írni,
a véleményeteket értelmesebben is kifejezhetnétek!
1 felhasználónak tetszik:
gréta22
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Nagy tragédia érte a sztárt.