Michael Jackson fodrásza azt vallotta a rendőrségnek, hogy az énekes drogokkal szabotálta saját koncertjeit, mert attól tartott, nem tudja mindet végigcsinálni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jacko drogokkal szabotálta koncertjeit
2011. február 16. 14:41
mik nem derülnek ki még a halála után is remélem nem igaz...
2011. február 16. 14:44
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
"ezért Michael jobban szét volt esve, mint máskor." már megint, ToTo
2011. február 16. 14:50
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
szegény Jacko... nem csodálom, hogy nem bírta...
2011. február 16. 15:46
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
nem értem, hogy miért kell még mindig boncolgatni ezt a témát. Jackot már senki nem tudja sajnos feltámasztani, és ha eddig nem csináltak semmit a nyomozást illetően, akkor most már hagyják békén a dolgokat.
2011. február 16. 15:49
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
ilyenkor már mindenki okos
2011. február 16. 15:54
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Nem igaz, hogy még most sem lehet leszállni Michael-ről. Egész életében minden sz.rt kitaláltak róla és még most sem hagyják békében nyugodni. Undorító! Egyébként nem hiszek el semmit az MJ halála után előmászott pénzéhes, szenzációhajhász, hazug csúszómászóknak. Nem egy ilyet láttunk már, nem egy sztárnál és még most is ugyanannyira hiteltelen és gusztustalan, mint eddig volt. Nem is értem...ezek az emberek nem éreznek bűntudatot ilyenkor? Pont, mint azok akik tönkretették...Olyan szánalmas ilyenkor előjönni mindenfélével, hogy már nem tudja megvédeni magát. Persze azokat sem tartom többre, akik akkor bántották, amég élt. Szerintem aki igazán szereti és ismeri Michael-t az nem veszi komolyan ezt a hazugságot. Legközelebb mit fognak már kitalálni? Hogy nem is ő énekelt a számaiban és a koncertjein nem ő táncolt? Mert én még ezt is el tudom képzelni az ilyen emberekről. Amúgy meg: "I'm not Jacko, I'm Jackson."
Erre nem igazán tudok mit mondani, csak annyit, hogy ez nagyon nem " ", hanem inkább " " és szerintem nem találnátok annyira viccesnek, ha titeket, vagy valamelyik ismerősötöket tették volna tönkre ezekkel a "poénokkal"
Idézet
"ezért Michael jobban szét volt esve, mint máskor." thumbsup.gif már megint, ToTo _nevet.gif
Erre nem igazán tudok mit mondani, csak annyit, hogy ez nagyon nem " ", hanem inkább " " és szerintem nem találnátok annyira viccesnek, ha titeket, vagy valamelyik ismerősötöket tették volna tönkre ezekkel a "poénokkal"
2011. február 16. 16:28
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Michael Jackson utálta, ha Jacko-nak szólították. Michael Jackson minden idők legjobb előadója volt és senki nem fogja megközelíteni soha. Michael Jackson-ról le lehetne már végre szállni.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. február 16. 17:04
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
jaj istenem, már nem mindegy?? meghalt meghalt, kész! ha most kihallgatnak nem tom hány embert, nem fog visszajönni a sírból! amúgy meg azt nem értem, hogy mit kell ekkora felhajtást csinálni abból, hogy Michael meghalt...emberi dolog...más sztároknál nem volt ilyen...rendőrségi ügyek meg kihallgatások, amúgy meg tök egyet értek janet7-el
2011. február 16. 17:14
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ez a 'hagyjuk békén' hozzá állás nem helyénvaló. Ugyanis a perek és bírósági tárgyalások a mai napig folynak, melyen a család - köztük Janet is - rendszeresen megjelenik. Semmi sincs lezárva és semminek sincs pont a végén egyelőre.
Ha nektek is ismeretlen vagy legalább is gyanús körülmények közt halna meg hozzátartozótók - Ti sem mondanátok, hogy meghalt, hagyjuk. Ti is kiváncsiak lennétek a körülményekre és az okokra. Egy ilyen esetet nem 2 hét alatt tárgyalnak, hanem évekbe tellik.
Ha nektek is ismeretlen vagy legalább is gyanús körülmények közt halna meg hozzátartozótók - Ti sem mondanátok, hogy meghalt, hagyjuk. Ti is kiváncsiak lennétek a körülményekre és az okokra. Egy ilyen esetet nem 2 hét alatt tárgyalnak, hanem évekbe tellik.
2011. február 16. 17:30
PauleyPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.23. Hozzászólás: 15 Csatolások: 2 Azonosító: 143857 offline |
mért kell még most is , hogy meghalt, róla írni minden hülyeséget? és amúgyis, nagyon kevés olyan "sztár" van aki drogozik(drogozott), nem kell ebből ekkora ügyet csinálni!!
R.I.P.
R.I.P.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.