Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 14. 13:25 #5681
- törölt felhasználó -    
a rengeteg negatív kritika ellenére én ezt a filmet egyszerűen imádom. a keresztesek, a muszlimok, a szentföld, Jeruzsálem, lovagok, királyok,hercegnők erő és erény.
ebben a filmben ez mind benne van.
jó persze egy klisé bomba az egész film és a történelemhez sem éppen hű és ezen napokig lehet vitatkozni. de én ennek ellenére imádom! fantasztikus látvány világa van remek színészekkel telepakolva és tele van lovagokkal, David Thewlis lovag karakterét egyszerűen imádom ilyen egy lovag és kész! ááá zseniális! meghajolo.gif
az mekkora jelenet már amikor Baliant elfogják és megindul Saladin serege és közben a semmiből megjelenik a keresztes hadsereg!whhhááááá! meghajolo.gif
Mennyei királyság
10/10
http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/22/2268/7OSZD00Z/posters/kingdom-of-heaven.jpg
3 felhasználónak tetszik: goldman, Bessie, funny18
2012. május 14. 17:53 #5682
- törölt felhasználó -    
Délelőtti film maratonomat ezzel a két filmmel bővítettem. smileeee.gif
Az utazó (2010) 10/8
Frászkarika (2011) 10/9
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Sally Sparrow
2012. május 14. 18:11 #5683
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A Föld inváziója - Csata: Los Angeles * Battle : Los Angeles /2011/
Nem sok elvárással indultam neki, mivel csak rossz kritikát olvastam róla unsure.gif
Azt kell mondjam, hogy alátámasztom ezen kritikákat dry.gif
Egyáltalán nem tetszett, vontatott volt, az elcsépelt történetet nem tudták izgalmassá tenni, a szereplők semlegesek voltak! Egyedül Jim Parrack volt meglepetés, őt még csak a True Blood-ban láttam smileeee.gif

2*10

Őrült, dilis, szerelem * Crazy, Stupid, Love /2011/
Hát be kell valljam, csalódtam benne unsure.gif
Lássuk a pozitívumokat : egyértelműen a legnagyobb pozitív pont Ryan Gosling-nak jár meghajolo.gif Nélküle még végig sem tudtam volna nézni pardon.gif
Ryan félmeztelen jelenetét nem részletezném, mert ha mégis megtenném akkor tele tudnék írni 2 oldalt is drool.gif
A mások pozitív karakter Emma volt smileeee.gif Ryan & Emma közös jeleneteit imádtam rohog.gif Remek páros!!
Hát kb. ennyi lett volna a jó oldala a filmnek wink.gif Egy-két jelenet jó volt, de, hogy őszinte legyek ezek sem voltak olyan eget rengetően nagyszerű jelenetek wink.gif
Erősen Ryan Gosling miatt :

6*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. május 14. 18:25 #5684
- törölt felhasználó -    
Mean girls 2-Bajos csajok 2
Jó volt de az első rész egy picit jobb volt.
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2012. május 14. 18:38 #5685
niki62
niki62
visszatérő vendég

Státusz1D szív , 1D lélek , Directioner vagyok, míg élek ! ♥
Hozzászólás: 228
Csatolások: 0
Azonosító: 166827
az éhezők viadalát heart.gif
1 felhasználónak tetszik: riri17
2012. május 15. 11:53 #5686
- törölt felhasználó -    
hogy én ezt a filmet eddig halogattam én marha! w00t.gif
imádom a történelmi kosztümös filmeket közülük is nagy kedvencem az Kate Blanchett féle Elizabeth 1-2! egészen eddig a pillanatig hááá ez a film lehet nem rendelkezett olyan grandiózus díszletekkel és jóval alacsonyabb költségvetésből készült.de amit itt a színészek alakítottak az valami zseniális volt. főleg Anne-Marie Duff háá nálam lejátszotta Kate Blanchett-et Erzsébetként. szinte maga a történet nem is érdekelt egy idő után csak azt vártam hogy mikor jelenik meg újra és újra a gesztusai a mozdulatai annyira természetesnek tűnt hogy egyszerűen öröm volt nézni. meghajolo.gif
talán az a legnagyobb különbség kettőjük játéka között hogy Blanchett inkább egy fenségesebb titokzatosabb egy Istenibb Erzsébetet játszott míg Duff egy sokkal emberibb "törékenyebb"mégis bitang erős asszonyként keltette éltre a híres uralkodót. szerintem az öregídést is zseniálisan megoldották háá az a jelenet amikor Essex grófja beront a szobájába és az idős az idő és betegségek által megtört testű "törékeny"királynő egy szál köntösben görnyed egy széken és ennek hatására Essex arcán az a szégyen volt érezhető hogy "elárulta"őt és leengedte a kardot..nagyon nagy jelenet volt! meghajolo.gif
nahhh mind1 órákat tudnék áradozni még erről a filmről! laugh.gif
aki szereti a történelmi filmeket annak ez KÖTELEZŐ!
A szűz királynő
10/10
http://liensmu.in/wp-content/uploads/The-Virgin-Queen.jpg
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. május 15. 12:08 #5687
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.15. 11:53)
hogy én ezt a filmet eddig halogattam én marha! w00t.gif 
imádom a történelmi kosztümös filmeket közülük is nagy kedvencem az Kate Blanchett féle Elizabeth 1-2! egészen eddig a pillanatig hááá ez a film lehet nem rendelkezett olyan grandiózus díszletekkel és jóval alacsonyabb költségvetésből készült.de amit itt a színészek alakítottak az valami zseniális volt. főleg Anne-Marie Duff háá nálam lejátszotta Kate Blanchett-et Erzsébetként. szinte maga a történet nem is érdekelt egy idő után csak azt vártam hogy mikor jelenik meg újra és újra a gesztusai a mozdulatai annyira természetesnek tűnt hogy egyszerűen öröm volt nézni. meghajolo.gif 
talán az a legnagyobb különbség kettőjük játéka között hogy Blanchett inkább egy fenségesebb titokzatosabb egy Istenibb Erzsébetet játszott míg Duff egy sokkal emberibb "törékenyebb"mégis bitang erős asszonyként keltette éltre a híres uralkodót. szerintem az öregídést is zseniálisan megoldották háá az a jelenet amikor Essex grófja beront a szobájába és az idős az idő és betegségek által megtört testű "törékeny"királynő egy szál köntösben görnyed egy széken és ennek hatására Essex arcán az a szégyen volt érezhető hogy "elárulta"őt és leengedte a kardot..nagyon nagy jelenet volt! meghajolo.gif
nahhh mind1 órákat tudnék áradozni még erről a filmről! laugh.gif 
aki szereti a történelmi filmeket annak ez KÖTELEZŐ!
A szűz királynő
10/10
http://liensmu.in/wp-content/uploads/The-Virgin-Queen.jpg

Szeressük a BBC-s történelmi filmeket. rohog.gif Ugyanígy a Másik Boleyn lány filmmel is, csak azt szeressem, amit a BBC készített. A Portman féle is jó volt de .. nekem az nem tetszett annyira. Másabb lett, mint amire én számítottam. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, gonzales7
2012. május 15. 13:58 #5688
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Mysterious Skin / Titokzatos bőr
Elég zavaros film, mely hordoz magán naturalista jegyeket és keveri ezt néhány elég idealista pillanattal. Kemény, de nem sokkolni akar, a lényeg az, ami a két fiú lelkében lejátszódik egész idő alatt. Joe fura kék kontaktlencsével, de ez nem változtat se tökéletes kisugárzásán, se érzékeny játékán. Tetszett.
8/10
2 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7
2012. május 15. 14:22 #5689
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Rómeo és Júlia (Leonardo Dicaprios)

Nekem nagyon tetszett. Habár Leonardo magyar hangjával először alig akartam megbékélni.

10/9
2 felhasználónak tetszik: riri17, SmileyZ
2012. május 15. 14:57 #5690
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
A kör.

Jövő hét Kedden kampec lesz nekem, szóval előre is bye-bye. rohog.gif Amúgy elég agybeteg egy film, de Samara haja nagyon tetszik, meg kell kérdeznem tőle, milyen sampont használ. biggrin.gif
10/8

Amerikai Pite 1.

Ehhez nem kell semmit hozzáfűznöm. rohog.gif
10/10
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Spongya, Eszter655, SmileyZ
2012. május 15. 18:58 #5691
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Haragban a világgal
10/10 meghajolo.gif
2012. május 15. 19:19 #5692
Spongya
Spongya
hodor

Státuszha tested fázik, lelkem rád adom
Hozzászólás: 2272
Csatolások: 214
Azonosító: 141897
A tetovált lány 10/10
Hihetetlenül jó film. Nem az a tipikus 'horror' film, de őszintén mondom, tényleg eléggé félelmetes.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, Eszter655
2012. május 15. 20:12 #5693
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
A Zodiákus * Zodiac /2007/

Nagyon szeretem ezt a filmet heart.gif
Nem mindig a legizgalmasabb, habár tény, hogy teljesen lekötött. Nagyon elgondolkodtató smileeee.gif
Az egész film precíz és pontos. Akkora részletességgel dolgoztak ki mindent, hogy az elképesztő meghajolo.gif
Az meg aztán különösen hátborzongatóvá teszi az egészet, hogy mindez megtörtént unsure.gif

10*10
5 felhasználónak tetszik: Xabi, gonzales7, tya04, janet7, SmileyZ
2012. május 15. 21:14 #5694
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.05.11. 21:29)
Into The Wild / Út a vadonba
Vannak filmek, amiket nem kell elemezni. Elképesztő, az afféle  "egyszemélyes" alkotások között az egyik legjobb.
10/10

Most járok a felénél. Ez tényleg nagyon jó film. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. május 15. 21:32 #5695
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6256
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Blue Valentin

Mindig is szerettem a romantikus drámákat, de azoknak is általában happy end a vége és azt gondoltam, hogy ez is egy ilyen lesz. Belátom, hogy tévedtem. A filmben eleinte zavart és nem is érettem ezt az ugrálást az időben, de ennek így kellett lennie. Dean karaktere egy olyan pasas, aki mindent eldobott a szerelméért és annak a zabigyerekéért, akit a sajátjaként szeretett. Egyszerűen imádtam, Ryan főszereplésével meg pláne. A legvisszataszítóbb karakter egyértelműen Cindy volt. Mindenféle férfival összefeküdt, ezért terhes lett. De Dean mindig kiállt mellette és mégis elhagyta, pedig képes lett volna megváltozni érte, amit én indokolatlannak érzek. Az utolsó jelenetnél már könnybe lábadt a szemem. Egyszerűen nem bírtam tovább.

10/10 heart.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, gonzales7, tya04, janet7
2012. május 15. 22:29 #5696
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszter655 @ 2012.05.15. 21:32)
Blue Valentin
Mindig is szerettem a romantikus drámákat, de azoknak is általában happy end a vége és azt gondoltam, hogy ez is egy ilyen lesz. Belátom, hogy tévedtem. A filmben eleinte zavart és nem is érettem ezt az ugrálást az időben, de ennek így kellett lennie. Dean karaktere egy olyan pasas, aki mindent eldobott a szerelméért és annak a zabigyerekéért, akit a sajátjaként szeretett. Egyszerűen imádtam, Ryan főszereplésével meg pláne. A legvisszataszítóbb karakter egyértelműen Cindy volt. Mindenféle férfival összefeküdt, ezért terhes lett. De Dean mindig kiállt mellette és mégis elhagyta, pedig képes lett volna megváltozni érte, amit én indokolatlannak érzek. Az utolsó jelenetnél már könnybe lábadt a szemem. Egyszerűen nem bírtam tovább.
10/10 heart.gif

én szerencsére a Gandalf:"Fussatok bolondok" és Frodó:"nee" jelenet óta nem könnyeztem filmen. de ez a film a Blue Valentine nagyon kiszorította a szuszt az érzékeny lelkemből! biggrin.gif
vége lett és így ültem és arra gondoltam hogy ohh b*szki nincs igazság ezen a planétán! sad.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04, Eszter655, janet7
2012. május 16. 01:16 #5697
- törölt felhasználó -    
SPOILER!!

mivel úgy ültem neki ennek a filmnek hogy csak halvány részleteit ismertem a történetnek és az egyik kedves starity fórumozó hívta fel rá a figyelmem..így teljesen laikusan kezdtem el nézni elvárások nélkül. és ott kezdtem el bajt szimatolni amikor a gyerekek egyenként megérintették azt az ellenőrző rendszert és amikor a használt játék adományozás volt nahhh ott éreztem hogy valami nem stimmel. ohmy.gif
és amikor kiderült hogy mi is történik valójában egyszerűen csak ennyi volt bennem hogy: WATTA FAKK?? ohmy.gif
nagyon merész film és elég sokféle kérdést lehet feltenni a film után.
olvastam hogy sokakat megérintett a történet és elérzékenyültek, nos nekem nem ment mert én egy ilyen "WATTA FAKK??"állapotba kerültem és maga a szerelmi háromszög nem ragadott magával. unsure.gif hanem inkább a film mögöttes tartalmát kerestem és meg akartam érteni hogy mit is látok mi is történik a filmben ki mozgatja a szálakat? ők maguk miért viselkedtek úgy mint a birkák? miért nem volt meg bennük a túlélési ösztön vagy akármi? alapból beléjük volt "programozva" mint klónokba hogy ha eljön az idejük semmiféle ellenállást ne tanusítsanak? szóval lelkük az volt? viszont túlélési ösztön az nem??
szóval nehéz film ez többször nézős mindenképp.
nekem a Sziget című film ami hasonló témát feszeget jobban tetszett! smileeee.gif és ezért gondolom azt is hogy a legújabb Majmok bolygója film is ettől zseniális hogy ott egy akkora "NEM"-et vágnak az arcunkba a majmok részéről hogy azt öröm volt nézni. meghajolo.gif
szóval nem tudom nekem valami ilyesmi hiányzott ebből a filmből de lehet hogy valami mást kellett volna keresnem benne lehet az érzelmi oldaláról kellett volna közelítenem a filmhez. majd megnézem még többször! smileeee.gif de egy jóféle melankólikus dráma ez!
amúgy ennek a filmnek a hatására sem változott a véleményem Andrew Garfield-ról!pardon.gif úgy gondolom hogy aki a hátán a vitte a filmet az Carey Mulligan volt!
Ne engedj el!
7/10
http://www.movie-moron.com/wp-content/gallery/news/never-let-poster-2.jpg
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2012. május 16. 01:28 #5698
Északi Lovag
Északi Lovag
© A fjordok hercege
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2487
Azonosító: 156653
http://www.hackinc2000.com/wp-content/plugins/rss-poster/cache/183a7_7dy1x.jpg

Få meg på, for faen! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2012. május 16. 01:36 #5699
- törölt felhasználó -    
Bajos Csajok 2 heart.gif rofl.gif
3 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Eszter655, nicol bellox
2012. május 16. 07:38 #5700
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.16. 01:16)
SPOILER!!
mivel úgy ültem neki ennek a filmnek hogy csak halvány részleteit ismertem a történetnek és az egyik kedves starity fórumozó hívta fel rá a figyelmem..így teljesen laikusan kezdtem el nézni elvárások nélkül. és ott kezdtem el bajt szimatolni amikor a gyerekek egyenként megérintették azt az ellenőrző rendszert és amikor a használt játék adományozás volt nahhh ott éreztem hogy valami nem stimmel. ohmy.gif 
és amikor kiderült hogy mi is történik valójában egyszerűen csak ennyi volt bennem hogy: WATTA FAKK?? ohmy.gif 
nagyon merész film és elég sokféle kérdést lehet feltenni a film után.
olvastam hogy sokakat megérintett a történet és elérzékenyültek, nos nekem nem ment mert én egy ilyen "WATTA FAKK??"állapotba kerültem és maga a szerelmi háromszög nem ragadott magával.  unsure.gif hanem inkább a film mögöttes tartalmát kerestem és meg akartam érteni hogy mit is látok mi is történik a filmben ki mozgatja a szálakat? ők maguk miért viselkedtek úgy mint a birkák? miért nem volt meg bennük a túlélési ösztön vagy akármi? alapból beléjük volt "programozva" mint klónokba hogy ha eljön az idejük semmiféle ellenállást ne tanusítsanak? szóval lelkük az volt? viszont túlélési ösztön az nem??
szóval nehéz film ez többször nézős mindenképp.
nekem a Sziget című film ami hasonló témát feszeget jobban tetszett! smileeee.gif és ezért gondolom azt is hogy a legújabb Majmok bolygója film is ettől zseniális hogy ott egy akkora "NEM"-et vágnak az arcunkba a majmok részéről hogy azt öröm volt nézni. meghajolo.gif 
szóval nem tudom nekem valami ilyesmi hiányzott ebből a filmből de lehet hogy valami mást kellett volna keresnem benne lehet az érzelmi oldaláról kellett volna közelítenem a filmhez. majd megnézem még többször! smileeee.gif de egy jóféle melankólikus dráma ez!
amúgy ennek a filmnek a hatására sem változott a véleményem Andrew Garfield-ról!pardon.gif úgy gondolom hogy aki a hátán a vitte a filmet az Carey Mulligan volt!
Ne engedj el!
7/10

A szerelmi háromszög engem sem érintett meg, ha ez megnyugtat. rohog.gif Én annyira le voltam sokkolva, hogy mikor először néztem, nem is koncentráltam a szerelmre mert tátott szájjal bámultam a filmet. Ez egyébként egy regény feldolgozása és tervezték a második könyv megfilmesítését is de Amerikában akkorát bukott, hogy nem érte meg elindítani a mozikban. Visszavettek a beharangozott vetítések számából is mert a kutyát sem érdekelte. Most az egyszer örülök hogy regény feldolgozásnak nincs második része. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: tya04, Appalache, gonzales7
710 oldal 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!