Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 23. 10:18 #12841
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Offline offline
Egy szerelem története: A Nő * The Disappearance of Eleanor Rigby: Her (2013)
Egy szerelem története: A Férfi * The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013)
Nem szeretnék külön véleményt írni, úgyhogy egyben gyors összegzek. A kettő közül nekem 'A Férfi' története jobban tetszett. Átéreztem teljesen Eleanor fájdalmát, de nekem már néha kicsit túl sok volt a hisztijeiből. De egyébként mindkét film tetszett, nem láttam még ilyet, hogy egy esetet, ugyan azt az esetet két szereplő szemszögéből két különböző filmben mutatják be. Jessica Chastain jól alakított, ezen kívül két filmben láttam és azokban is nagyon tetszett. James McAvoy egy ideje már nagyon megkedveltette magát velem, szóval nekem vele se volt gondom. Viola Davis karaktere is tetszett, bár különösebben nem volt valami nagy durranás. Bill Hader bírtam, mint mindig.
Volt egy valami a filmmel kapcsolatban amit nem értettem: én először A Nő című részt láttam és ugye amik abban megtörténtek közös jelenetek azokat ugyan úgy láttuk A Férfi című film jeleneteiben. És minden stimmelt is kivéve két jelenet 'A Férfi' végén, és azt nem értettem, hogy az a két jelenet miért volt más. Gondoltam azért mert ketten máshogy emlékeznek, de valahogy nekem ez nem túl megnyerő magyarázat. Valamint ami még zavart, hogy nem tudtuk meg, hogyan veszítették el a babát, meg azt sem tudtuk meg, hogy a baba halála előtt milyen volt a kettejük kapcsolata/élete.Ezen kívül viszont semmi gondom nem volt a két filmmel, nagyon tetszett, és már kíváncsi vagyok a harmadik részre, hátha abban még kiderül egy-két dolog.

9*10


A Dagadt Sofőr * Big Driver (2014)
Összességében nem egy rossz film, de számomra voltak dolgok benne amik egy kicsit lefelé húzták. Maga az alaptémája kicsit elcsépelt, de jól összehozták. Maria Bello játéka tetszett, habár hátast még mindig nem dobtam tőle, de most kivételesen tetszett, jól alakított. Ami zavart a filmben, az az írónő képzelgései meg hallucinációi, sokszor nekem nagyon zavaró volt. Kicsit azt hittem, hogy olyan lesz mint a 'Köpök a Sírodra' ehhez képest azért nem teljesen azt kaptam, ráadásul én nagyobb harcot vártam Maria és a sofőr között, de így is rendben volt.
6*10


A piramis * The Pyramid (2014)
Unalmas, vontatott film ami az utolsó 25 percben ugyan felpörög de azzal se mész sokra.
2*10


Lánybúcsú * Bachelorette (2012)
Nagy reményekkel ültem neki, de számomra hatalmas csalódás volt. Egy olyan karaktert se tudok mondani akit kedveltem, na jó, talán Rebel Wilson karakterét kedveltem, de ő meg nem szerepelt túl sokat. A három főszereplő (Kirsten Dunst, Lizzy Caplan, Isla Fisher) konkrétan semmit nem alkotott ebben a filmben, a karaktereik pedig primitívek, ostobák és közönségesek voltak. A férfi szereplők közül James Marsdent nagyon kedvelem, de ebben a filmben, hát, inkább meg sem említem. Egy poén nem hangzott el az egész film alatt, arról nem is beszélve, hogy amit a három főszereplő barátságnak gondolt, az önmagában volt egy nevetséges dolog, mert egy barát így nem viselkedik, soha.
0*10
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, duracell
2015. március 23. 19:45 #12842
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker
 
StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.09.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Offline offline
The Imitation Game / Kódjátszma:
Igaz történelmen alapuló film mely egyben felkavaró, csodálatos és elgondolkodtató is. Ezt fûszerezi Benedict Cumberbatch és Keire Knightley remek játéka, valamint a többi szereplõjé.
10/10*

Mr. és Mrs. Smith:
Ma sikerült elcsípnem a Film+-on, ezzel pedig végre sikerült megnéznem Angeline Jolie & Brad Pitt egyik közös filmjét is. Csodálatosan alakítottak, tökéletesen kiegészítették egymást a képernyõn, a film végig akciódús volt és egyben romantikus is, de nem olyan nyálasan, hogy az ember elhányja magát tõle.
10/10
4 felhasználónak tetszik: silenc, House Of Wax, baisée, awwparadise
2015. március 23. 22:46 #12843
- törölt felhasználó -    
Reszkessetek betörők!-Home Alone
Értem én,hogy ez már afféle szent és sérthetetlen "kultfilmnek" számít,de egyszerűen képtelen voltam élvezni azt a körülbelül másfél órát,amit a monitor előtt töltöttem,ne szépítsünk;szenvedtem.Talán ez az én hibám,miszerint ennek megnézésére is csak most kerítettem sort,hiszen nyilván nem az én korosztályomnak szánták.A kiszámítható történet,a szájbarágós mondanivaló és a lejárt,"elestem,jaj,de vicces" poénok nem jöttek be nagyon.Nem nagy szám annak ellenére,hogy mennyire agyon van ajnározva.Persze ez nem lep meg,elvégre csak a Reszkessetek... filmeken nőtt fel egy egész generáció.
10/5
2015. március 26. 12:32 #12844
anna89
anna89
 
StátuszAz ember oly szelíd alak! Ha nem piszkálják nem harap.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.11.
Hozzászólás: 724
Csatolások: 3
Azonosító: 147061
Offline offline
Na nekem kettő filmem van, az elsőnek a címére se emlékszem olyan rossz volt, arról szólt, hogy volt egy srác és szerelmes lett egy sztriptíztáncos pasiba. Ennyi. Ha valaki tudja hogy melyik ez a film, szóljon és beleírom..

A másik az a Harcosok klubja. Hát az elég brutális volt. Vagyis az elején felépített egy szerethető, vicces hangulatot, aztán minden beindult, mindenki csinált mindent, mindenki agyonvert mindenkit, én meg csak így ültem, hogy "wat?" Aztán a vége meg még nagyobb sokk volt. Általában a filmek végét már az elején kitslálom, tudtam hogy gáz lesz és el fog fajulni a dolog, de ezt tényleg nem gondoltam. A végén konkrétan csak ültem visszafojtott lélegzettel és néztem előre. Igen, még félóra múlva is. De ettől függetlenül mély tartalma volt és az elején(!!) motiváló is, ezért nekem tetszett.

Utóirat: Ha olyan vagy mint én, hogy rosszul vagy attól is ha a szúnyogcsípésed vérzik, készülj fel mielőtt megnézed. biggrin.gif
2015. március 26. 21:07 #12845
- törölt felhasználó -    
Psycho-1960
Szerintem ez az a csodálatos alkotás,amit az életben legalább egyszer mindenkinek látnia kell.
Minden egyes percét élveztem és végig izgultam,annak ellenére,hogy már ismertem az alaptörténetet.Viszont a gyilkolós részekben csalódtam egy keveset,elég kezdetlegesen oldották meg őket,de Anthony Perkins nőnek öltözve mindenért kárpótol. biggrin.gif Emellett páratlan színészi alakítások jellemzik a művet és bizony,teljes mértékben látszik rajta Hitchcock keze munkája;az igényesség,a maximalizmus illetve a színtiszta profizmus.Kellemes meglepetést okozott a filmbe csempészett csipetnyi pszichológia is./Spoiler-alert!/A Batest vizsgáló pszichomókus tartott kiselőadása a tudathasadásos létről mindenképpen pluszpontot érdemel.
*Bírtam a film elején Bates és az anyja között lezajló párbeszédeket.Már csak a Brian élete miatt is.Szóval innen vették Monty Pythonék azokat a sorokat... laugh.gif
http://i114.photobucket.com/albums/n259/ibpms247/First%20Time/Psycho.gif
10/10***
5 felhasználónak tetszik: baisée, Kazuo, Bessie, Dorothy6, sMokEe.cLouD
2015. március 27. 15:51 #12846
- törölt felhasználó -    
Ádám almái

Valami skandináv film amit az osztályfőnököm erőltetettet rám(és az egész osztályra). Hiszen neki ez a kedvence. Kicsit, sőt igazából nagyon zavaros volt az egész film, minden csak úgy elkezdődött és semmi sehol semmilyen lezárással. Igaz voltak benne rejtett poénok, az M&M-s es "öngyilkosság" kijelentés mondjuk, hogy nem volt semmi,de azt leszámítva soha nem lesz a kedvenc filmem. A pap több ,mint zakkant volt és a több mint irracionális lövöldözések ,nekem egyszerűen csak sok volt.

10/3
2015. március 28. 17:11 #12847
- törölt felhasználó -    
Csillagainkban a hiba (2014)
Kövezzetek meg, de ez engem rettentően untatott.Egyedül Willem Dafoe karakterét és Amszterdamot tudnám benne pozitívan értékelni.Ezért éppen 4/10.
2015. március 28. 17:16 #12848
- törölt felhasználó -    
A lázadó(Insurgent)

Hát körübelül azóta várom filmet, hogy megnéztem a Beavatottat és elolvastam a könyvet. A film amúgy nagyon jó volt Theo mint mindig állati szexi volt heart.gif Bár szerintem egy-két nagyon pikáns és jobb jelenetet/párbeszédet kihagytak belőle,ami miatt nem minden szál volt felvehető és akkor is hiányoztak azok a jelenetek. De mint említettem teljességel meg voltam elégedve a filmel, bár annyi és ez most spoiler ,hogy csak a Hűségesben "jöttek össze" szóval nem tudom,hogy azt mindek kellett ide kavarni,mert részemről úgy kerek a történet. Jó ennyi elég is volt a spoilerekből. Összeségében jó kis film volt és kifejezetten jól dolgozták át a könyvet, bár Ansel alakítsán úgy érzem ez a Caleb szereper mintha nem passzolt volna a személyiségéhez. Valamint Shai az úgy nevezett "gonosz" Tris bőrében szerintem sokkal jobb volt. Nem feltétlenül kéne mindig jó kislány szerepek után néznie. rolleyes.gif

10/9,5*
1 felhasználónak tetszik: Bettyke94
2015. március 28. 17:59 #12849
AFCfan
AFCfan
 
StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 13.02.09.
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Offline offline
Lány kilenc parókával / Heute bin ich blond (2013)
Sokadszorra is csodálatos film, végre rászántam magam, hogy megnézzem németül, persze, felirattal, különben egy büdös mukkot nem értettem volna belőle (így se). Legközelebb beszerzem a könyvet is, ha már megnézni megérte.
10/9

Az emberi százlábú / The Human Centipede (2009)
Őszintén szólva nagyobb durranásra számítottam. Az eleje valamelyest izgalmas volt, de a közepén már végig untam magam, a vége meg... minta be se fejeződött volna... szinte sajnálom azt a másfél órát az életemből.
10/4

Imák Bobbyért / Prayers for Bobby (2009)
Gyönyörű film. A legcsodálatosabb, amit valaha láttam. Szinte végigzokogtam az egészet. Mindenkinek meg kéne néznie. Főleg azoknak, akiknek nincs jobb dolguk, mint kimenni a melegfelvonulásokra ellentüntetőként...
10/10*

Bálványrock / Velvet Goldmine (1998)
Felirat. Pff. Inkább le is vettem végül róla, és bár az angol nem az erősségem, 3/4-ét még értettem is. Fogjuk rá. Ennek ellenére, vagy emiatt, tetszett.
10/8

A zongorista / The Pianist (2002)
Osztállyal néztük meg, mindenkit lekötött, ez azért jelenthet valamit. Voltak, akik sírtak, én kivételesen nem, de az biztos, nekem ez a nagybetűs II. világháborús film.
10/10
2 felhasználónak tetszik: baisée, Narcoleptic Dreamer
2015. március 28. 23:25 #12850
- törölt felhasználó -    
Pride & Prejudice / Büszkeség és balítélet (1995) vs. (2005)

http://www.kephost.com/images/2015/03/28/pride-and-prejudice.jpg

Nem tudok szó nélkül elmenni e két alkotás mellett, hisz az egyik szinte rögtön a kedvencem lett, míg a másik egy hatalmas csalódás volt számomra. Óva intenék mindenkit, aki még nem látta ezt az irodalmi remeket filmvásznon, hogy az 1995-ös verzió után nézze meg a modernebb feldolgozású 2005-öst, mert kiábrándító élményben lesz része.
Akkor kezdeném a minisorozatként bemutatott 1995-ös feldolgozással. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy lenyűgözött. Amúgy is közel áll hozzám Anglia ezen korszaka, mégis meglepett mennyire jól visszaadták a környezettel, a kastélyokkal, a ruhákkal és a jellemek is hűen tükrözték a felső és a középosztálybeli különbségeket. Jennifer Ehle Elizabethje nagyon szimpatikus volt az elejétől kezdve. Művelt, könnyedén társalgó, kedves hölgy, aki külsejét tekintve a nővére árnyékában élt. Na igen és akkor van nekünk egy Darcynk Colin Firth megszemélyesítésében wub.gif Mindenféle elfogultság nélkül ültem le a sorozat elé, hisz tudtam, hogy Colin zseniális színész, de számomra mégsem volt a férfiasság mintaképe...nos eddig a pillanatig blush.gif Ugyanis Fitzwilliam Darcy karakterét ráírták. Hihetetlenül jól alakítja a gőgős, beképzelt gazdag urat, majd a vívódó, vágyakozó férfit. Nagyon hitelesen ábrázolják kettejük kapcsolatának fejlődését, a megvető pillantásoktól eljutva a szerelmesekig. Mindez megspékelve a jól megírt szócsatákkal kettejük között. A másik két szereplő, akik említésre szorulnak a világirodalom talán két legidegesítőbb, legharsányabb karakterei Mrs. Bennet és Mr. Collins. Annyira idegesítő, már már karikatúrisztikus ez a két alak, hogy az ember azt hihetné túljátszották a színészek, pedig Jane Austen tényleg így ábrázolta őket. Szóval le a kalappal az őket alakító Alison Steadman és David Bamber előtt, ugyanis a hideg futkosott rajtam tőlük biggrin.gif Emellett a Jane Bennetet megformáló Susannah Harker roppant szimpatikussá tette a karakterét.
vs.
Nos a 2005-ös feldolgozásról már kevésbé, sőt egyáltalán nem tudok áradozni. Mrs. Bennet és Mr. Collins karaktereinek lényege teljesen eltűnt. Mrs. Bennet még csak csak elment volna, bár eléggé erőltetettnek tűnt végig, viszont Mr. Collins figurája kimondottan lapos lett, nem azért, ment az idegeimre, mert olyan hitelesen alakította a fennhéjázó cousint, hanem, mert egyáltalán nem játszott az őt alakító színész. Elmondta a betanult szöveget és ennyi.
A két főszereplő meg ha lehet még nagyobb csalódás volt. Keira Knightley sosem volt a kedvenc színésznőm, de Elizabeth Bennetként kimondottan irritált. Az más kérdés, hogy alapvetően hiányoztak ebből a feldolgozásból a jól megírt szócsaták Lizzy és Darcy között, amiről nem tehet, viszont az állandó vihogása, már már neveletlenségbe átmenő viselkedése roppant mód idegesítő volt. Darcyból pedig egy eléggé szánalmas figurát csináltak ebben a verzióban. Nem nagyon ismerem Matthew Macfadyen alakításait, de itt hát nem is tudom...lehet kihozta ebből az eléggé elferdített szerepből, amit lehetett, de velem egy percig nem hitette el, hogy ő ég a vágytól, hogy megkaphassa Elizabethet. Még kevésbé, hogy vívódik magában a lealacsonyító házasság ötlete miatt. A kémia valahogy egyáltalán nem működött kettejük között. A korfestés sem tetszett, akármennyire is törekedtek (ha egyáltalán törekedtek) a hiteles korhű ábrázolásra, ez akkor is túl modernre sikeredett. Így tehát a pontozásom 1995-ös változat 10/10 és a 2005-ös feldolgozás 10/3 (csakis az alaptörténet miatt).
8 felhasználónak tetszik: awwparadise, Szandi0820, Bessie, Alexis_0504, Sally Sparrow, Dorothy6, Fannycska999, sMokEe.cLouD
2015. március 29. 08:59 #12851
Brigitte123
Brigitte123
visszatérő vendég
 
Státusz♥☺☻♦ ♣ ♠ • ◘ ○ ◙ ♪ ♫►◄↕¶§▬↨↑↓→←∟↔ ▲▼█
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.04.20.
Hozzászólás: 298
Csatolások: 11
Azonosító: 200534
Offline offline
Vámpírakadémia (2014)

Nem vártam el sokat a filmtől mert eléggé lepontozták, de hátha. Kellemeset csalódtam benne. Nem voltak nyálas szövegek, tipikus Alkonyat feeling szóval tök jó volt. Összességben szerintem megéri megnézni. 10/8,5

The Maze Runner - Útvesztő (2014)

Kedvenc filmem lett. Nagyon jó film és a szereplők is jók voltak úgy gondolom. Tetszett benne hogy a főszereplő vakmerő és nem adja fel. Összességben nagyon jó, megéri megnézni.
10/9

Csillagainkban a hiba (2014)

Igazság szerint régebben néztem meg, de gondoltam beleírom mert miért ne?
Tetszett a film azért meg plusz pont mert rákosak voltak a főszereplők és így még jobb volt. Megkönnyeztem a film végét. Összességben megéri megnézni, nem fogtok csalódni. 10/9

Éhezők viadala

Na, ez tetszett a legjobban. Iszonyatosan jó film volt. Nem voltak benne nyálas részek, pont jó volt. Ez a film rengeteg erőt tud adni, legalábbis nekem igen. Ajánlom hogy nézzétek meg, aki még nem látta mert jó. 10/10

Éhezők viadala - Futótűz

Ez is nagyon tetszett, de, már nem annyira mint az előző. A végén nagyon sok befejezetlen szál van ami nekem nem tetszett benne. Tudom,tudom van harmadik része, dehát na. 10/9,5

The Giver - Az emlékek őre

Hú, szuper film volt. Bár még mindig nem értem Taylor Swift mit keresett benne. A főszereplőben, Jonasban, tetszett hogy nem félt semmitől és SPOILER!!
próbálta az emlékeket visszaadni. És sikerült is.
10/10
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, SmileyZ
2015. március 29. 11:49 #12852
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker
 
StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.09.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Offline offline
Fifty Shades of Grey // A Szürke Ötven Árnyalata
Tegnap este megnéztem online a filmet. A sok negatív kritika ellenére szerintem egyáltalán nem lett rossz film, jómagam is teljesen másra számítottam. Tisztázom, hogy nem kifejezetten rajongók a könyvért, de nekem a film eléggé tetszett. A színészi játék is megfogott, Jamie szerintem remekül adta Christian Greyt, bár Dakota nem igazán tudott meggyõzni. Anastasia egészen a film végéig irritált. Sajnos a magyar szinkron valami botrányosan rosszra sikerült, plusz nem értem, hogy a "Laters, baby"-t, hogy tudták "Szia, bébire" lefordítani? blink.gif Összeségében azonban azt kell mondanom, hogy elég élvezhetõ filmet hoztak össze.
10/7.5
1 felhasználónak tetszik: baisée
2015. március 29. 14:16 #12853
cat32
cat32
»hunter«
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.02.24.
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Offline offline
Te Hobbit wub.gif Nagyon tetszett smileeee.gif
2015. március 29. 14:59 #12854
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Alice in Wonderland / Alice Csodaországban (2010)

Szeretem ezt a filmet, már a mese is különc volt a Disney többi rajzfilmjei között, Tim Burtonnek tökéletes. biggrin.gif A zenéje fantasztikus.
10/8

7 felhasználónak tetszik: awwparadise, Lady Suzy, PinkPoison, duracell, SmileyZ, Dorothy6, Fannycska999
2015. március 29. 15:23 #12855
- törölt felhasználó -    
Cinderella / Hamupipőke (2015)
Már nagyon kíváncsi voltam erre a filmre, mivel szeretem a mesefeldolgozásokat. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert szerintem egy remek film lett. Különösen tetszett benne, hogy nem volt vontatott, hanem pörögtek az események. A szereplőket szerintem nagyon jól válogatták össze, mindegyikőjük remekül játszotta a szerepét. Remekül összehozták ezt a filmet, nekem nagyon tetszett.
10/10

The Penguins of Madagascar / A Madagszkár pingvinjei (2014)
Nagyon jó kis mese lett szerintem. Tetszett az egész történet és a szereplők is nagyon szerethetőek. Az elejétől a végéig lekötötte a figyelmemet. A pingvinek nagyon cukik benne. Én csak ajánlani tudom ezt a mesét.
10/10

Insurgent / A lázadó (2015)
Már nagyon vártam ezt a filmet, mert az első részét egyszerűen imádom. Ebben a részben sem csalódtam, mert remek lett. A történet nagyon izgalmas, egy percig sem untam a filmet. A szereplőkben sem csalódtam, különösen Shailene Woodley és Theo James alakítása tetszett, mindketten remek színészek. Már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. Remek kis film, azonnal az egyik kedvencemmé vált, csakúgy mint az első része. Csak ajánlani tudom.
10/10*

Night at the Museum: Secret of the Tomb / Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka (2014)
Nagyon szeretem ezt a trilógiát. Remek kis film szerintem. Mindhárom rész nagyon tetszik, nem tudom megunni őket. Szerencsére a harmadik részben sem csalódtam, nekem ez is nagyon tetszik. Ben Stiller alakítása remek volt (mint mindig). Még párszor biztosan meg fogom nézni mindegyik részét. Szuper kis film.
10/10
4 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, duracell, Dorothy6, baisée
2015. március 29. 17:44 #12856
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Offline offline
John Wick (2014)
Ez igen, na ezt nevezem én jó akció filmnek. Baromi jó film volt, Keanu Reeves ( wub.gif ) nagyon odatette magát, remekül játszott mint mindig, hatalmas színész, imádom. Majdnem 51 évesen nem semmi amit leművelt és milyen jól csinálta, a verekedéseket nagyon élveztem, elképesztően ügyesen mozog ez a pasas! Külön piros pontnak említeném még a zenét mert az valami fantasztikus volt. 2014 egyik legjobb akciófilmje.
10*10

Mad Max (1979)
A három rész közül ez tetszett a legjobban. Érdekes volt, igazából nem nagyon tudok belekötni. Mel Gibson jól játszott mint mindig, legalábbis anno oda tudta tenni magát. Egy valami nem tetszett: a folytonos üvöltözés. Értem én, hogy ez kellett ehhez az életérzéshez, de néha nekem ez sok volt.
9*10

Mad Max II. (1981)
Ugyan azt tudnám elmondani róla mint az első részről, minden szempontból méltó folytatás lett.
9*10

Mad Max III. - Az igazság csarnokán innen és túl * Mad Max: Beyond Thunderdome (1985)
Ez viszont siralmas volt. Az első két részhez képest nekem óriási csalódás. Az utolsó 25 percen kívül semmi nem volt értékelhető benne, ráadásul a film nagy részének köze nem volt magához az eredeti sztorihoz.
Itt megemlíteném, hogy ha moziba nem is megyek el megnézi az új részt, de azért itthon mindenképpen megfogom, mert ez a három rész felkeltette a figyelmemet, kíváncsi leszek mit hoznak ki ebből a sztoriból 2015-ben.

2*10

The Guest (2014)
Meglepően jó film volt, nem vártam tőle semmit, de ennek ellenére nagyon kikapcsolt. Dan Stevens baromi jól játszott, le a kalappal előtte, de tényleg. Maika Monroe, édes Istenem, ez a nő elképesztő: se egy normális mimika, semmit nem csinál azon kívül, hogy össze-vissza sétálgat minden filmjében. Én aláírom, hogy ebből a karakterből nem lehetett sokat kihozni na de, hogy még a minimumot is képtelen legyen ahhoz már tényleg tehetség kell. Egyes embereknek nem kellene ebben a szakmában dolgozniuk!
A filmet mindenkinek ajánlom, aki szereti a feszültséggel teli, érdekes sztorikat annak tetszeni fog. Egyetlen gondom volt, hogy azt nem tudtuk meg, hogy David minek ment a családhoz és, hogy végső soron mit is akart tőlük. De ettől eltekintve nem panaszkodom.

8*10

A vér kötelez * Domestic Disturbance (2001)
Láthattunk már ilyet nem egyszer és vannak ennél sokkal jobb alkotások is. Kicsit az egész vontatott volt és nagyon lassan történtek az események. Vince Vaughn jól játszott ugyan de jól tette, hogy inkább a vígjátékoknál ragadt.
4*10
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2015. március 29. 23:06 #12857
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker
 
StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.09.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Offline offline
Insurgent / Lázadó:
Alig értem haza pár perce a filmrõl és nem hiszem, hogy sokat mondhatnék. Tulajdonképpen nekem az elsõ része, a Beavatott jobban tetszett, de lehet, hogy azért volt mert a Lázadóban tudtam mi fog történi. Mindenesetre nagyon élveztem a filmet, Tobias anyja rettenetesen irritált, viszont a többiek rendben voltak. Calebet - minden tette ellenére - nagyon megkedveltem, ahogy Peter-t is, aki már a könyvekben is nagy kedvencem volt. Shailene Woodley ismét remekül hozta Trist, de nekem nagyon szimpatikus volt a "sötét" énje is. Theo is remekül játszotta Tobias-t, bár ez nem lepett meg.
10/9.5
2015. március 30. 10:49 #12858
- törölt felhasználó -    
Csupasz pisztoly

Óriási vígjáték, szétröhögtem magam rajta. biggrin.gif Sokszor láttam már, de mindig megnevettet! wink.gif

10/10
3 felhasználónak tetszik: Rocket, Dorothy6, duracell
2015. március 30. 11:30 #12859
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥
 
StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.03.12.
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Offline offline
Eredet (Inception,2010)

Ahhoz képest,hogy Leo film még csak kétszer láttam,de most jóval jobban tetszett mint első nézésre.Érdekes film,viszont túl hosszú és az utolsó mondjuk 45 perc számomra nagy hülyeség.Ez az ide-oda ugrálásuk abban a részben (az álmok szintjén vagy min) most sem tetszett. pardon.gif

10/8

Focus - A látszat csal (Focus,2015)

Egyszer meglehet nézni,de nem nagy szám. blush.gif Will Smith és Margot Robbie tetszettek és Rodrigo Santorot is kedvelem,de ő itt nem volt valami nagy szám. blush.gif Nem mondom,hogy nem tetszett,de azt sem,hogy tetszett.. rohog.gif Kicsit hülyeségnek tartom,főleg mert a végén volt 1-2 dolog ami nekem túl..erőltetett volt. blush.gif

10/7

Az élet könyve (The Book of Life,2014)

Ez nagyon tetszett. laugh.gif Szerintem még sokszor fogom látni. laugh.gif Amúgy gyerekkorukban Joaquin volt a szimpatikusabb,de aztán miután Manoloval történt az a kis incidens a kígyóval elkezdtem neki szurkolni. blush.gif Maria és La Muerte voltak a kedvenceim. smileeee.gif

10/10*

Pán Péter (Peter Pan,1953)

Régóta megakartam nézni a mesét,az eleje nagyon tetszett,viszont a későbbiekben Pétert túl nagyképűnek tartottam. blush.gif Ettől függetlenül tetszett,de hiába is ez az eredeti nekem a 2003-as film (tudom az film nem mese rolleyes.gif ) jobban tetszett. blush.gif

10/8

Taxisofőr (Taxi Driver,1976)

Robert De Niro miatt végignéztem,de nem tetszett. blush.gif Mellesleg fel sem tűnt,hogy Jodie Foster volt Iris.Most olvastam és nagyon meglepődtem rajta. rohog.gif

10/4
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. március 31. 09:49 #12860
- törölt felhasználó -    
Emlékek őrzője(The Giver)

Huh. Hát az eleje nekem nagyon tetszett, tisztára felcsigázta a fantáziámat meg minden, és annyira vártam vajon milyen csattanó várható,de csak úgy vége lett. Mármint jó hát kaptam egy kis magyarázatot ,de teljesen más vártam. Ez egy "csak úgy vége" film volt, és nem ezt vártam. Elég kevés dologra adtak magyarázatot, minden csak úgy volt és minden csak úgy megtörtént.

10/5,5
1 felhasználónak tetszik: MissAjsa.
710 oldal 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!