Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. június 29. 15:34 #13161
Meg.
Meg.
anodite
 
StátuszWalking with a friend in the dark is better than walking alone in the light.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.06.20.
Hozzászólás: 1049
Csatolások: 582
Azonosító: 245075
Offline offline
The Other woman - A másik nő (2009)

Ez a film nagyon elnyerte a tetszésemet. Egy nagyon jól megcsinált dráma,majdnem az egész filmet végig bőgtem és egészen addig egy filmen sem sírtam. Az egész film remekül megvolt csinálva,minden karakter életszerű,így a nagyrészükkel könnyű azonosulni,ez nem csak egyszer megnézős film,ajánlom mindenkinek.

10/10
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, blackcoffee, idone
2015. június 30. 11:02 #13162
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀
 
Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.05.03.
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Offline offline
Harry Potter és a félvér herceg 10/10 heart.gif

FOCUS: A látszat csal 10/10

Mortdecai 10/8

Will...Johnny. thumbsup.gif wub.gif
5 felhasználónak tetszik: An_d_a, SmileyZ, House Of Wax, awwparadise, idone
2015. június 30. 17:11 #13163
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell
 
Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.16.
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Offline offline
The Conjuring / Démonok közt

Valahogy próbálom megemészteni azt a tényt, hogy képes voltam majdnem két teljes órát elpocsékolni az életemből erre a nagy rakás f*sra. Szerintem ha azt mondom, hogy a filmet vagy 6-szor állítottam meg, mert annyira szenvedtem vele, sokat elárulok. Nem mellesleg tegnap veselkedtem neki és csak az első 37 percet tudtam megnézni, annyira unalmas volt. És még mielőtt bárki jönne azzal a dumával, hogy "Menőzni akarok, azért nevezem 2013 legijesztőbb horrorját unalmasnak", az nagyon is téved. Mert ez nem volt más, mint egy kupac sz*r, amihez bottal se nyúlnék hozzá. Fogalmam sincs, hogy ez a förtelem mégis mivel érdemelte ki ezt a címet...maradjunk annyiban, hogy Az ördögűzőtől még én is bepisiltem egy kicsit, de ez modern ördögűzős horror létére egy semmi volt.
A sztori maga eléggé sablonos, az "igaz történet alapján" szöveg se segített rajta. Az pedig külön felidegesített hogy James Wan rendezte, aki megjegyzem a Fűrész című film megalkotója - amit nem mellesleg imádtam és most meg egy ilyen sz*rt ad ki a kezei közül.
Az talán még gázabb volt, hogy nagyon kiszámíthatóak voltak a jumpscarenek szánt részek. Aki egy kicsit jártas a horror világában, tisztában van vele, hogy milyen rossz az, amikor tudja, hogy mi fog következni.
Minőségi horrort akarsz? Szerintem a Démonok közt című filmnek nem titulálható valamit érdemes elkerülni annak, aki inkább a minőségre utazik, inkább ajánlatosabb egy régebbi alkotást megtekinteni. Ezerszer hatásosabbak és azt a 2 órát az életedből inkább egy maradandó élményre érdemes szánni, mint erre.


10/0.5 - a helyes ázsiai férfi miatt
2 felhasználónak tetszik: rammievengeance, TianaBlack
2015. július 02. 00:00 #13164
healy.
healy.
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.02.24.
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
Offline offline
San Andreas / Törésvonal (2015)
De kár, hogy erre nem ültem be a moziba, pedig szerintem ritka fantasztikus élményben lett volna részem. Végig nagyon izgalmas, a vége pedig nagyon szép. A karakterek szerethetőek, és le a kalappal Dwayne Johnson alakítása előtt. Én többször el is sírtam magam rajta, nagyon durván érzékeny vagyok. biggrin.gif Tetszett, biztosan megnézem majd még párszor.
10/9.5
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, SmileyZ
2015. július 03. 12:13 #13165
Angel
Angel
St☆rlight™
 
Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.21.
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Offline offline
Törésvonal

Dwayne Johnson sok mindenkinek nagy kedvence. Nekem sosem volt a kedvencem... kedveltem, de sosem szerettem annyira. Ez a film fantasztikus volt, kicsit emlékeztetett a 2012-re, és voltak részek, amik kicsit érdekesek voltak. Ettől függetlenül fantasztikus film volt. Daniel-t már hamarabb kinyírtam volna, de a halála nagyon tetszett rohog.gif Viszont amit megtanultam az ilyen filmek során: csak Amerikát sújtja majd mindig valami katasztrófa, mi sértetlenek maradunk rolleyes.gif

10/9


Végre otthon

Nem is tudom mikor néztem utoljára rajzfilmet. Talán a Doboztrollok volt az utolsó, kb. 2 hete... de elég ritkán találok valami jó kis rajzfilmet, amivel a gyerekkoromat élhetem ki. Ezzel viszont nem csak a gyerekkoromat éltem ki, de elérte azt, hogy egy rajzfilmen SÍRJAK... na jó lehet, hogy az utóbbi hét felgyülemlett stressze jött ki egyrészt... de annyira megható volt. Legalább 3x sírtam el magam rajta. Nagyon aranyos rajzfilm Oh a Boov annyira aranyos, hogy hiába lüke, és már-már idegesítő, de szívesen örökbe fogadnám blush.gif Szerintem nagyon élvezhető, és annyira aranyos, hogy még a felnőtteket is a képernyők elé vonzza laugh.gif

10/10


Hetedik fiú

Ajánlásra néztem csak meg. Nekem azt mondták, nagyon izgalmas, és jó film. Legközelebb ajánlásra nem nézek meg semmit. Elkezdtem nézni, és azon gondolkoztam, mikor lesz érdekes. Az első 20-25 percben rájöttem, hogy felesleges volt belekezdenem. A színjátszás pocsék volt, a történet attól függetlenül, hogy egyedi... iszonyatosan elcsépelt. A boszorkány-sárkányról már nem is mondok semmit inkább... Jon Snow meg 10 perc után meghalt... hát szerintem megérdemelte, de sajnáltam is... Szerintem nem is pazarlom tovább a szót... (bár ami nincs azt nem lehet..)

10/4 (vérhold, és boszorkány-sárkány?! Komolyan?!)


A texasi láncfűrészes - Mészárlás

Nem is tudom mikor néztem meg utoljára. Most nem volt annyira rémisztő, és visszataszító... bár lehet az adrenalin szintem, és az egyre növekvő ingerküszöböm miatt... a nőt lecsaptam volna, amennyit sikított, már a fülest is kivettem a fülemből, mert egyszerűen kikészültem tőle. Persze '74-es de a sikításokat sosem tudtam elviselni, hosszan pedig még kevésbé...

10/8


Őrültek háza

Érdekes és fordulatos film volt. Egész idő alatt azt hittem, hogy esetleg Sara az... pláne amikor kiderült, hogy skizofrén ... akkor még inkább gyanakodtam rá. De, hogy Clark... úristen. Pedig annyira megkedveltem... lassan a szociopaták lesznek a zsánereim rohog.gif

10/7


A gödör

Úristen. Azt hittem horror film, vártam, és nem történt semmi. Már kezdtem megijedni, hogy nem fog kiderülni, mi történt odalent. 3 verziót vonultattak fel (esküszöm az ilyenekből sosem sül ki semmi jó...). Már alig vártam kiderüljön mi történt, és izgatottan vártam. Egyszerűen nagyon elmés kis film, mintha Sherlock írta volna forgatókönyvet...

10/9 (néhány kis apróság...)
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. július 03. 13:19 #13166
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Offline offline
Gru * Despicable Me (2010)
Imádtam. Pedig annyira nem akartam soha megnézni, mindenki mondta, hogy ilyen meg olyan jó, de nem tudom, valahogy engem nem vettek meg. Aztán, hogy most jön a Minyonok külön filmje gondoltam miért ne, pont volt a TV-ben, hát neki ültem, és annyira nagyon tetszett. Remek mese lett, tanulságos, vicces, aranyos. A Minyonokon én olyan jókat nevettem, már majdnem folyt a könnyem. A kislányok aranyosak voltak, főleg Margo, őt meg kellett zabálni. Csak ajánlani tudom, nagyon jó kis mese lett.
10*10


Gru 2. * Despicable Me 2. (2013)
Volt olyan jó, mint az első rész, sőt, itt a Minyonokon még többet is nevettem, hatalmas kis figurák, annyira imádom őket. Lucy az elején eléggé irritált, aztán nem is tudom, egyre jobban megkedveltem ahogy közelebb kerültek Gru-val. A zenéket is kiemelném mert azok is nagyon jók voltak, a végén meg a Minyonok előadása, hát, az hatalmas nagy volt.
Tökéletes folytatás, mind a kettő rész ugyan úgy tetszett, nagyon megérte megnézni.

10*10


A Sereg Nem Enged * Stop-Loss (2008)
Nagyon jó kis film lett, engem végig lekötött, nagyon érdekes témát boncolgatott, érdekes de nagyon nehéz témát. El sem tudjuk képzelni min mehetnek keresztül a haza érkezett katonák. Az meg, hogy vissza akarták küldeni Brandont, én nagyon kiakadtam rajta, undorító, hogy ilyet tényleg megtesznek.
Ryan Phillippe ( wub.gif ) vitte az egész filmet, nagyon tetszett a játéka, tökéletes volt mint főszereplő, megállta a helyét. Channing Tatum ( wub.gif ) is ügyes volt, bár az ő karakterével már erősen voltak bajaim. Joseph Gordon-Levitt ( wub.gif ) játszott még nagyon jól, nagyon ügyesen hozta ezt a karaktert. Victor Rasuk karakterének a beszélgetését Ryan karakterével meg végig sírtam, az egész helyzet, nagyon nehéz volt nézni.
A filmmel a végéig csak annyi bajom volt, hogy Brandon és Michelle nem jöttek össze, tudom, nem erről szólt a film szóval ezt elfogadtam és akkor jött a film vége ami nekem hatalmas nagy csalódás volt. Azzal, hogy visszament Brandon a háborúba, konkrétan az egész filmnek nem lett értelme, mert nem volt értelme elszöknie, magára hagynia a társait, semmi, az egészet szemen köpték, nagy hiba volt szerintem így lezárni.
A vége nekem nagyon lerontotta, megadtam volna a 10 pontot, de így ez csak:

7*10


Átnevelő tábor * Boot Camp (2007)
Annyira nekem nem volt nagy eresztés, egyszer megérte megnézni, meg azért nagyon durva, hogy ezek a dolgok így történtek. Hihetetlen, hogy létezhettek ilyen helyek. Mila Kunis jól játszott, annak ellenére, hogy nem kedvelem, ügyes volt. Meg maga a film se rossz, csak eléggé megterhelő azért, nekem elég volt egyszer.
5*10


Middleton * At Middleton (2013)
Hatalmas csalódás volt, ezen még a szereplők se tudtak segíteni, az egész vontatott és lassú volt, én halálra untam magam. Vera Farmiga-t és Taissa Farmiga-t nagyon kedvelem, rajtuk kívül nem is volt más értékelhető dolog benne. Mondjuk Taissa karaktere nem enyhén volt idegesítő.
4*10


Defekt * Puncture (2011)
Ez sem jött át sajnos, pedig a témája érdekes volt, és az is, hogy ez is igaz történet alapján készült, de a film nagyon lapos lett. Chris Evans-t ( wub.gif ) nagyon szeretem, de a karaktere rémes volt, borzalmasan irritált, viszont ez nyilván azt jelenti, hogy Chris remekül játszott. Jól alakított, de nekem az ilyen jellegű karakterek nem a kedvenceim. Nagyon nem kötött le sajnos.
3*10
6 felhasználónak tetszik: baisée, Angel, SmileyZ, awwparadise, Beyla, idone
2015. július 03. 20:06 #13167
- törölt felhasználó -    
emlékezz reina.
2015. július 03. 20:19 #13168
djoli
djoli
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.07.03.
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 245816
Offline offline
Cop Out, lazulós, poénos vígjáték, szórakozásra tökéletes
2015. július 03. 20:42 #13169
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛
 
Státuszlove you 3000
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.08.14.
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
Offline offline
The Woman in Black: Angel of Death (2014)
Egyik barátnőmmel két horror filmet néztünk meg nem rég és hát ez volt az egyik. Egy elég nagy csalódás volt az első részhez képest ami nagyon tetszett. Nem volt rossz, de horror filmnek elég gyengének mondható. Egyszer, max kétszer ha megijedtem és nem is az ijedős részeknél, szóval nem is tudom hova tegyem így. A cselekményszál meg a történet nem volt rossz, de nem volt elég a horror cucc benne tehát hiába lehetett volna jó, ha nem volt az. Horror filmet azért néz általában az ember, hogy megijedjen, mert az olyan vagány.. Nah hát és fix ez hiányzott belőle, szóval akár 1 pontot is adhatnák a 10-ből a filmre, de mivel nem vagyok most olyan kritikus hangulatomban ezért nem lesz olyannyira rossz.
4/10.

Insidious (2010)
Ez, az előzőhöz képest már nem volt annyira rossz. Volt egy pár elég ilyesztő pillanata, de elég hülyeségnek mondanám az egészet úgy a végére. Érdekesnek és hátborzongatónak indult, szellem+kisfiú=creepy, de mégse volt annyira az igazi. A végére az egész ördögfigura aki megakarja kaparintani a fiút elég röhelyes lett, de elfogadható. Talán velem van a hiba, hogy szeretném ha egy horror film ilyesztő és élethű, no meg jó történetű legyen. De, mivel jókedvemben vagyok ahoz képest ne volt egyáltalán rossz. Valószínüleg a következő részét s megpróbálom megnzni egyszer.
7/10.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Angel, blackcoffee
2015. július 03. 21:33 #13170
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.12.03.
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Offline offline
Ördögűző (1973)
Igaz plüssel, és nem egymagamban pislogtam feléje, de akkor is ijesztőnek kellett volna hatnia, a 'Dugj meg Jézus' rész után pár perccel egyenesen felvonyítottunk (értem, ennek súlya volt, de akkor, abban a pillanatban szánalmas). Ennek ellenére, azt mondom, tetszett, de nem érte el a kívánt hatást. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Angel, Beyla
2015. július 04. 01:39 #13171
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Idézet (Konvektor @ 2015.07.03. 21:33)
Ördögűző (1973)
Igaz plüssel, és nem egymagamban pislogtam feléje, de akkor is ijesztőnek kellett volna hatnia, a 'Dugj meg Jézus' rész után pár perccel egyenesen felvonyítottunk (értem, ennek súlya volt, de akkor, abban a pillanatban szánalmas). Ennek ellenére, azt mondom, tetszett, de nem érte el a kívánt hatást.  pardon.gif

Ezt a filmet én is pont pár napja néztem meg, ugyanis bántotta a csőrömet, hogy egy ilyen horror klasszikus csak úgy kimaradt az életemből. Ez a film a '70-es években megállta a helyét horrorként, de manapság már - és ez valahol nagy baj - magasabb az ingerküszöbünk, és egyáltalán nem tojcizunk be, ha ilyesmit látunk. Én még ráadásul este néztem, hátha úgy félelmetes lesz, de elég sűrűn mosolyogtam rajta. Hát azon a dugjmegjézus jeleneten vagy húsz percig vidultam. Gondolom te magad is érezted nézése közben, hogy mit akartak ezzel üzenni, de amikor tényleg láttad a kislányt amint a két lába közé szúrja a keresztet, miközben minden csupa piros festék... hát... én elnevettem magamat rajta. Tényleg szánalmas jelenet volt. Nekem amúgy tetszett, nem volt rossz. biggrin.gif Mondjuk az is vicces volt, amikor a kiscsaj valami zöld trutymót kezdett el hányni állandóan. Szóval tényleg voltak benne nagyon lol jelenetek, de amúgy volt egy nagyon nyomasztó, sötét hangulata amibe beleborzongtam.

10/6 - Az én skálámon. A Fűrész filmeknél még így is ezerszer jobb volt, de mai szemmel nézve valóban nem egy nagy eresztés. Az Alien alig pár évvel később viszont már sokkal nagyobbat ütött.

Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline - 2015)

Ez egy sz*r film. Húgom vett rá, hogy üljek be mellé a szobájába, mert hát meg szeretné nézni. Az első negyed óra nagyon tetszett, hiszen felvonultatták a sztori alaptörténetét, ami megjegyzem, még az én érdeklődésemet is felkeltette, pedig úgy ültem le nézni, hogy tuti el fogok aludni rajta. Aztán mit csináltak? Megint elviszik az egész sztorit a p*csába és csinálnak belőle egy hihetetlenül csöpögős lávsztorit. Értettem azt is, hogy tulajdonképpen az öreg lélek fiatal testbe zárva című agonizálást akarták bemutatni, de ez így annyira sz*r volt, hogy elmondani sem tudom. Sosem értettem, hogy a drámáknak a nagy részét miért mindig a szerelemre építik rá. Ott van pl. a Stephen Hawking életét feldolgozó film - dráma, még romantikus szál is van benne, de nem billentették el vele a mérleget és nem csináltak belőle egy Titanic-féle tömör nyálas kakikupacot. Ráadásul maga a történet is baromira kiszámítható volt, ami csak még vontatottabbá és unalmasabbá varázsolta az egészet számomra. Talán tetszett volna, ha Ellis és Adaline között meg lett volna a kémia, de nem volt meg. Csak úgy voltak egymás mellett és kész. Egy percig nem éreztem azt, hogy olyan szenvedélyes szerelem dúl köztük, amit még akár én magam is megirigyelhetnék. Ryan Gosling és Michelle Williams alakítása a Blue valentine-ban felülmúlthatatlan, szóval igyekeztem nem hozzájuk hasonlítani, de még így is úgy tűnt, mintha semmit sem éreznének egymás iránt a szereplők. Blake Livelyben kifejezetten pozitívan csalódtam. Eddig csak r*bancot meg sz*jhát alakított filmjei többségében, de ebben a filmben aránylag jól megállta a helyét. Ez az ő műfaja, bár még így is úgy érzem, hogy nagyon túlértékelt színésznő. Ebből jó film lehetett volna, hiszen megvoltak a jó alapok hozzá, de a ráépült történetet nagyon elb*szták. Aki szereti a romantikus, tömény nyáltenger klisés filmeket - úgy mint a húgom -, akkor annak tetszeni fog.

10/5 - Csak azért, mert Mr. Ford üdítő jelenség volt és, mert nagyon tetszett az alapsztori.
5 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Konvektor, Angel, Szandi0820, awwparadise
2015. július 04. 02:58 #13172
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥
 
Státusz✿✿ ASIA ✿✿
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.20.
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 354
Azonosító: 233579
Offline offline
(Sok Hűhó Semmiért) című filmet láttam és nagyon tetszett. smileeee.gif Nagyon jó alakítása volt (Kenneth Branagh) színésznek aki (Benedeket) játszotta. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Dorothy6, menthol, EmilyTaylor
2015. július 04. 12:22 #13173
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell
 
Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.16.
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Offline offline
Hellraiser

Még mindig nagyon jó és az egyik kedvenc horrorfilmem. Ezerszer izgalmasabb és hatásosabb, mint a mai horrorok, amik csak csókolgathatják Pinhead lábnyomait.

10/10
2015. július 04. 12:45 #13174
floralwhispers
floralwhispers
új tag
 
Státuszit was like meeting the man of my dreams... and then meeting his beautiful wife
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.07.21.
Hozzászólás: 57
Csatolások: 1
Azonosító: 229857
Offline offline
Kopogó szellem. Szerencsére nem volt olyan ijesztő, mint amilyenre számítottam. smileeee.gif
2015. július 04. 18:01 #13175
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Terminator: Genisys

A film kimerítette a fölösleges folytatás fogalmát. De egyszer meg lehet nézni.
10/5
2 felhasználónak tetszik: duracell, Gamora
2015. július 04. 22:00 #13176
- törölt felhasználó -    
Hercules / Herkules (1997)
Az egyik kedvenc Disney mesém, és miután láttam róla egy aranyos gif-összeállítást tumblrön, megnéztem újra. Imádom, a dalokat még most is tudom, pedig már 1000 éve láttam utoljára. heart.gif 10/10*
http://38.media.tumblr.com/5d1e7f2b1a5c0f23b4e960a91992ff36/tumblr_mi0ovpXZZt1qdj5jco3_250.gif
12 felhasználónak tetszik: Dorothy6, House Of Wax, Angel, Lady Suzy, menthol, Narcoleptic Dreamer, idone, Christo, Kazuo, benyaw93, Szandi0820, duracell
2015. július 05. 09:18 #13177
blackcoffee
blackcoffee
˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗
 
Státuszbe a sunflower in a field of roses.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.23.
Hozzászólás: 3325
Csatolások: 144
Azonosító: 234796
Offline offline
Jöttünk, láttunk, visszamennénk / Les Visiteurs, The Visitors (1993)
Tudni kell, hogy anyummal ez a közös, kedvenc filmünk a második résszel együtt laugh.gif Milliószor láttam de mindig röhögök a vicces jeleneteken. Imádom. Jean Reno irtó jó színész csakúgy mint Christian Clavier akin jó párszor kilehet égni. rohog.gif
Imádtam azt a részt, amikor Zsákfos meglátta a sárga kocsit, majd elkiabálja magát, hogy "Ördögszekér!" plusz mikor kiszáll a kocsiból egy férfi, akkor meg azt ordibálja, hogy "Szaracén! Láttam egy szaracént!" rohog.gif rohog.gif Vannak még jó pár vicces részek. biggrin.gif Én nagyon imádom a filmet, egyik legjobb.
HARCRA FEL! GYŐZNI KELL!
10/10

Lopott Idő / In Time (2011)
Ezt a filmet is már sokszor láttam, de attól még nagyon szeretem. Alapból Amanda Seyfried miatt néztem meg, mert ő a kedvenc színésznőm és gondoltam biztos jó lehet ez a film. Hát jónak nagyon jó, csak éppen néhol Bonnie és Clyde beütése van. Lehet annak az alapján készült, nem tudom. Az időrendész Raymond Leon az tiszta olyan volt, mint a Bonnie és Clyde-ból Frank Hamer, aki szintén rendőr / nyomozó volt. Na meg amikor sortüzet adott ki rájuk Raymond, akkor is a Bonnie és Clyde c. film jutott eszembe, hiszen abba is az volt.
Az az egy különbség van a két film között, hogy Sylvia és Will nem haltak meg a végén.
Ezektől eltekintve viszont jó film.
10 / 7
6 felhasználónak tetszik: Dorothy6, SmileyZ, baisée, Angel, menthol, idone
2015. július 05. 11:53 #13178
- törölt felhasználó -    
Inside Out / Agymanók (2015)
Már nagyon vártam ezt a mesét, mert jó kis történetnek tűnt. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert tényleg csodás kis mese lett. Igazán egyedi kis történet. Nagyon tetszik, ahogy bemutatják, hogy mi játszódhat le egy ember fejében. A manók egytől-egyig nagyon aranyosak. A legjobban Derűt és Undort kedveltem meg. Az elején Bánat nem volt szimpatikus, de ez a végére megváltozott. Bing Bong is nagyon aranyos kis karakter lett. Ez a mese egyértelműen nagy kedvencem lesz, biztos, hogy megnézem még párszor. Én csak ajánlani tudom, mert tényleg remek lett.
10/10*

http://www.kepfeltoltes.hu/150705/pixars_inside_out_2015-1280x800_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, baisée, Angel, menthol, duracell
2015. július 06. 14:39 #13179
- törölt felhasználó -    
Majdnem híres / Almost Famous (2000)
Még tavaly nyáron találtam rá a filmre, már akkor elkezdett érdekelni, de csak ma reggel jutottam el odáig, hogy meg is nézzem. Bánom, hogy nem tettem meg hamarabb. Az egész film zseniális, egy percig sem untam, ami nálam ritka. Már az első jelenetben tökéletesen éreztették a készítők a nézővel az akkori hangulatot, amit csak fokozni tudtak. Az egész nagyon el lett találva, a zenéktől kezdve a színészeken át egészen a történet felépítéséig. Apropó, zenék. Több kedvenc dalom is helyet kapott a filmben, aminek külön örültem. Ráadásul nagyon könnyen bele tudtam élni magamat, mintha én is ott lettem volna a turnébuszon, a bulikon, a koncerteken... Mintha egy egészen más világban lettem volna. Egy szó, mint száz, nagyon jó film, amit még biztosan látni fogok egy párszor. 10/12
http://41.media.tumblr.com/ad04ed543eab677141729d5419f85e9f/tumblr_njtjc2g8pb1tgidy4o1_400.png
1 felhasználónak tetszik: menthol
2015. július 06. 19:35 #13180
menthol
menthol
killer queen
 
StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.16.
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Offline offline
Titanic (1997)

Ezer éve nem láttam, és múltkor ráakadtam a TV-ben. Gyönyörű film, rohadt jól meg van csinálva, és nagyon megható.
10/10*

6 felhasználónak tetszik: An_d_a, Nina 10, SmileyZ, House Of Wax, Szandi0820, CandUs
710 oldal 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!