Selena Gomez és Justin Bieber valóban szerelmesek vagy csak a hírnév tartja őket össze?
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena és Justin: csak érdekkapcsolat?
2011. március 06. 15:40
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Háát nem is tudom,de az biztos,hogy van benne valami :/
2011. március 06. 15:40
hát remélem h tényleg csak érdekből van sztem selenának azért jobb ízlése van, v kitudja.:/
2011. március 06. 15:44
Lehet benne valami,hisz akit az öcsémnek mondok azzal nem járok...
2011. március 06. 15:45
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
Hááát nemtom,de végülis volt már rá példa
2011. március 06. 15:45
Idézet (Lilly GaGa @ 2011.03.06. 15:40)
Háát nem is tudom,de az biztos,hogy van benne valami :/
szerintem nem érdekkapcsolat:D
2011. március 06. 15:46
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Szerintem nagy hülyeség ha valaki csak érdekből van mással együtt.Amugy meg ha csak érdek kapcsolat akkor is még jobban utálni fogják Selenát a Justin fanok.
Mondjuk az igaz,hogy nem értem mit lát Justinban,mert őhozzá egy sokkal férfiasabb fiú illene.De az ő élete.Neki kell eldöntenie kivel van.
Ja és nem nézem ki Selenából,hogy csak érdekből lenne együtt valakivel.
Mondjuk az igaz,hogy nem értem mit lát Justinban,mert őhozzá egy sokkal férfiasabb fiú illene.De az ő élete.Neki kell eldöntenie kivel van.
2011. március 06. 15:49
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Szerintem van benne valami.!
2011. március 06. 15:52
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (SmileyZ @ 2011.03.06. 15:46)
Szerintem nagy hülyeség ha valaki csak érdekből van mással együtt.Amugy meg ha csak érdek kapcsolat akkor is még jobban utálni fogják Selenát a Justin fanok.
Pénz beszél...
2011. március 06. 15:54
Ha érdekkapcsolat, akkor jó nagy hülye mindkettő, hogy bevállalta, mert ezzel átcseszik a rajongóikat.
Jussy viszont nem valószínű, h szereti - már ha valódi kapcsolatról beszélünk -, lássátok a múltkori, 'szájbaverték Selenát' esetet.
Jussy viszont nem valószínű, h szereti - már ha valódi kapcsolatról beszélünk -, lássátok a múltkori, 'szájbaverték Selenát' esetet.
2011. március 06. 16:01
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
tinkerbell798 és lA-dONNA egyet értek!!! sőt mindenkivel szinte, szerintem is ez van itt .. nem csodálkozom
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.

0 felhasználónak tetszik: