Hogy néz ki az álompasid?
2014. június 17. 17:09
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Legyen nálam kicsit magasabb, és a kedvencem a barna haj-barna szem kombó
))
2014. június 21. 19:07
Magas,kopasz,tetovált,a bőre az mindegy de ne legyen nagyon fekete xdd
2014. június 25. 17:05
Magas, olyan 180-185 centi körüli, barna hajú és mélybarna szemű vagy esetleg fekete hajú. Stílusa legyen sportos és laza, ugyanakkor divatos.
Kb. mint Drew Roy *o*
Kb. mint Drew Roy *o*
2014. június 25. 17:11
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Olyan legyen, mint Liam Payne. Számomra ő az álompasi. Tökéletes minden rajta.
2014. június 25. 17:47
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Mint ő! ♥ Igényt tartok, hogy magasabb és idősebb legyen nálam.
2014. július 11. 14:40
Kinézetre: Legyen kopasz,izmos,tetovált de ne legyen azért nagyon magas.
Tulajdonság:kedves és őszinte de minden jóból legyen belőle egy pici
Tulajdonság:kedves és őszinte de minden jóból legyen belőle egy pici
2014. július 11. 14:47
Külső: Magasabb legyen nálam, de ne olyan túl sokkal
Kék szem, szőke haj
Tipikus (szőke herceg
)
Mint ő
:
Belső: Kedves legyen és megértő! Komoly, de tudjon szórakoztatni ha kell
Legyen jó humora
Segítőkész legyen, őszinte és okos
Mint ő
Belső: Kedves legyen és megértő! Komoly, de tudjon szórakoztatni ha kell
2014. július 11. 15:10
|
|
viktoria333visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 166 Csatolások: 4 Azonosító: 205487 offline
|
Hát lássuk!
Külső:Középszínű bőr,barna haj,barna szem,Legyen nálam magasabb és helyes,tisztelet tudó!
Belső:Kedves,Aranyos,jószívű,rendes,humoros de ugyanakkor komoly is.
Tulajdonságai:Erős,csináljon meg mindent amit csak tud.
Pl.:mint ő:
Külső:Középszínű bőr,barna haj,barna szem,Legyen nálam magasabb és helyes,tisztelet tudó!
Belső:Kedves,Aranyos,jószívű,rendes,humoros de ugyanakkor komoly is.
Tulajdonságai:Erős,csináljon meg mindent amit csak tud.
Pl.:mint ő:
2014. július 11. 20:17
Legyen nagyon magas, legalább is tőlem magasabb legyen (nem nehéz túlszárnyalni az én 163 cm-et), szőke-kék szeműek előnyben (kb. mint Sterling Knight
)
Ha sztárhoz kéne hasonlítani az ideálomat, akkor Astin Northoz hasonlítanám, ő számomra perfie
Egyébként legyen kedves, megértő, őszinte, jólelkű (nálam az a fontos hogy jótékonylélek legyen
) vicces.
Ha sztárhoz kéne hasonlítani az ideálomat, akkor Astin Northoz hasonlítanám, ő számomra perfie
Egyébként legyen kedves, megértő, őszinte, jólelkű (nálam az a fontos hogy jótékonylélek legyen
2014. augusztus 19. 19:50
Legyen nálam magasabb, egy évvel idősebb, ne legyen kövér, viszont csontváz se, bár ez mellékes. A hajszíne, és a szemszíne mindegy. Legyen igényes, adjon magára, de ne legyen divatmajom. Az öltözködése szintén mindegy, mert nem a ruha teszi az embert. Szeressen, legyen kedves, kicsit féltékeny, és tudjuk megbeszélni a gondjainkat.
2014. szeptember 27. 19:39
|
|
Werewolfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 232073 offline
|
Legyen sportos,kigyúrt (azért ne legyen
Egy izom kolosszus)a haja lehetőleg rövid
Bár valakinek jól áll a hosszú is,
És ne legyen szőke
A hírességek közül nekem Axl!
Egy izom kolosszus)a haja lehetőleg rövid
Bár valakinek jól áll a hosszú is,
És ne legyen szőke
A hírességek közül nekem Axl!
2014. szeptember 30. 17:01
barna szem, barna ecsetfej, legyen nálam magasabb, bőrszín meg olyan átlagos.xdd
2014. szeptember 30. 19:02
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Legyen kissé izmos, szőke vagy barna színű legyen a haja. Legyen humora és legyen megértő. Ne sértsen meg, a haverjai előtt ne szégyelljen és ne is alázzon meg. Legyen tetkója, de abból se olyan hú de nagyon sok.
2014. október 01. 22:57
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Nem tudom miért írt valaki belső tulajdonságokat,azt nem kérdezték.
Az én álompasim külsőre olyan,mint 2 kitalált karakter ötvözete,Draco Malfoyé és Spike-é a Buffyból...gyáááá
Az én álompasim külsőre olyan,mint 2 kitalált karakter ötvözete,Draco Malfoyé és Spike-é a Buffyból...gyáááá
2014. október 01. 22:58
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
de azok a színészek nem tetszenek,csak amikor azt a karaktert formálták
2014. október 04. 17:50
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hát ha csak külsőt kell írni akkor: legyen sötét haja felőlem lehet hullámos de nem vállig érő, meg mikrofon fejre kell gondolni.
Szeme színe mind1.Jó magas legyen, széles háta és válla legyen. Szóval sportos alkat.
Belső: szeressen és ne lépjen félre ennyi lenne az én álompasim.
Belső: szeressen és ne lépjen félre ennyi lenne az én álompasim.
2014. október 04. 18:00
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Ha már mindenki, én is leírnám, milyen az én dream pasim.
Mindent leírok, tudom, hogy egyszer találkozni fogunk... *o*
A haja mindenféleképpen fekete, szeme barna színű legyen. A fejalakja teljesen mindegy. Legyen középsúlyú- és magasságú, nálam egy picivel magasabb. Öltözködjön... ömm... legyen öltönye, fekete és zöld ( >.< ), szeresse a felnyalt hajat, illetve sportcipőkben járjon.
Sztárválasztott: Ruggero Pasquarelli
A haja mindenféleképpen fekete, szeme barna színű legyen. A fejalakja teljesen mindegy. Legyen középsúlyú- és magasságú, nálam egy picivel magasabb. Öltözködjön... ömm... legyen öltönye, fekete és zöld ( >.< ), szeresse a felnyalt hajat, illetve sportcipőkben járjon.
Sztárválasztott: Ruggero Pasquarelli
2014. október 04. 18:32
Lehetőleg sötét haj, tökmindegy milyen szemmel, a feketét kivéve (állítólag a fekete szeműek őrültek, én meg olyannal nem szívesen járnék...). Fontos, hogy magasabb és idősebb is legyen nálam, és jó, ha sportos alkatú. Bőrszínben annyira nem szeretem a sötétet, szóval az inkább világosabb legyen. Ami pedig a belső tulajdonságok illeti, mindenképp legyen vicces, és ne akarjon irányítani. És lehet kicsit rosszfiús, de azért nem annyira (ezt most jól megmondtam
).
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: