Amint azt már megírtuk, Alex Turner nemrég még egy silm soundtrackjén dolgozott, amit a napokban ki is adtak. Azonban van egy kis csavar a történetben: a dal mind Alex egyéni projektmunkáján, mind az Arctic Monkeys júniusban megjelenő lemezén is szerepel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alex Turner: Egy dal két korongon
2011. március 15. 19:08
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
2011. március 15. 20:53
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Tényleg egy nagyon jó dal lett, bár én sokkal jobban örültem volna, ha a Stuck On The Puzzle lett volna rárakva. Az egy igazi mestermű. Örülök, hogy a Brick By Brick után Alex tényleg képes még lenyűgöző dalszövegeket írni.
Az EP pedig már meg is van, és csodálatos! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kicsit lazítani akar még a suliidő alatt is.
Alex
Stuck On The Puzzle
Az EP pedig már meg is van, és csodálatos! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kicsit lazítani akar még a suliidő alatt is.
Alex
Stuck On The Puzzle
2011. március 15. 23:27
|
|
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
ÁÁ épp most hallgatom a soundtrackot,és el vagyok ájulva 
Remek,imádom!
Remek,imádom!
1 felhasználónak tetszik:
EszterLondon
2011. március 15. 23:29
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 227 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 offline
|
Amúgy Eszter tök jó,hogy az utóbbi párnapban tele voltunk Arctic Monkeys,és Alex Turner hírekkel 
Köszönjük!
Köszönjük!
EszterLondon
2011. március 15. 23:53
|
|
|
Idézet (EszterLondon @ 2011.03.15. 20:53)
Tényleg egy nagyon jó dal lett, bár én sokkal jobban örültem volna, ha a Stuck On The Puzzle lett volna rárakva. Az egy igazi mestermű. Örülök, hogy a Brick By Brick után Alex tényleg képes még lenyűgöző dalszövegeket írni.
Alex
Stuck On The Puzzle
Alex
Stuck On The Puzzle
A Stuck On the Puzzle valami hihetetlenül jó lett,tényleg.
Egyébként valahol azt olvastam,hogy a Brick by Brick-et Matt írta. Szóval,ha a többi számot túlnyomórészt Alex fogja írni akkor lesznek rajta (remélhetőleg) még ütős számok : )
EszterLondon
2011. március 16. 16:08
|
Mrs. Frankenstein |
|
Idézet (Strawberry @ 2011.03.15. 23:27)
ÁÁ épp most hallgatom a soundtrackot,és el vagyok ájulva
Remek,imádom!
Remek,imádom!
Nekem is nagyon bejön. Ma is csak azt hallgattam.
Idézet (Strawberry @ 2011.03.15. 23:29)
Amúgy Eszter tök jó,hogy az utóbbi párnapban tele voltunk Arctic Monkeys,és Alex Turner hírekkel
Köszönjük!
Köszönjük!
Ugyan nincs mit, nekem is csak öröm, hogy egyáltalán elfogadja a sok moderátor, pedig nem Justin Bieber vagy Lady Gaga. Szívesen írok róluk.
Idézet (Strawberry @ 2011.03.15. 23:53)
A Stuck On the Puzzle valami hihetetlenül jó lett,tényleg.
Egyébként valahol azt olvastam,hogy a Brick by Brick-et Matt írta. Szóval,ha a többi számot túlnyomórészt Alex fogja írni akkor lesznek rajta (remélhetőleg) még ütős számok : )
Arról hallottam, hogy azt nem ő írta, de abban nem voltam biztos, hogy Matt. De ha már főleg ő énekel benne lehetett következtetni.
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.