Rebecca Black az internet új „sztárja”
2011. március 24. 18:36
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
uhh...ez de gáz :S talán (mondom talán) ha nem énekelne, akkor nem lenne olyan rossz...meg nem látnám hozzá a klipet, na akkor... (oké, leginkább a szöveggel van bajom, ennél én jobb szöveget írok :S)
2011. március 28. 15:44
Juuuuj basszus...komolyan honnan szedték elő ezt a csajt?
Nagyon orrhangja van
(Y)
Ennél azért még egy elsős is jobbat ír...(Y)
De ahogy már @Boroo említette legalábba kisgyerekek könnyebben megtanulják a napok nevét...[:
Ennél azért még egy elsős is jobbat ír...(Y)
De ahogy már @Boroo említette legalábba kisgyerekek könnyebben megtanulják a napok nevét...[:
2011. március 28. 16:45
Egy tehetésgtelen...Esik kel a szinpadon,nem szimpatikus,a szöveg gyér,a hagjáról ne is beszéljünk.Nekem borzalmas hangom van,de így énis tudok énekelni. Ő biztos nem lesz az új Justin Bieber...kérlek,ez a csaj maga a ciki.xD
2011. március 28. 17:18
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
ez gááz X"D annyira láccik h a annya lefizette a xD omg nemtom! mindenkit xDD és ezt merik justinhoz hasonlítani? uramisten! ehhez képest a kornyikáló öreganyám tehetséges xDD
2011. március 29. 14:40
|
Loxieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.29. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 148236 offline
|
Sharpie: tök egyetértek. és amikor ezt a linket megláttam, rögtön rákerestem rebecca blackre a google-ban.. 10 percbe telt, mire megtaláltam.. nem túl híres.. =// XD és olyan mano hangja van... Mééégháááálóók XDXXDXDDDD
2011. március 29. 14:42
|
Loxieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.29. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 148236 offline
|
* ja és nem tud színészkedni!!! csak azt a hüje mosolyát látom az egész klipben, meg hogy görbe a testtartása... XXDDDDD LLOSER. -.-"
frááiijjjdééééiijjj XDXD ORRHANG BESZARÁS!!!!!!! XXDDDDDD
frááiijjjdééééiijjj XDXD ORRHANG BESZARÁS!!!!!!! XXDDDDDD
2011. március 29. 17:28
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Az a legszarabb hogy nem is hallatszódik az eredeti hangja tiszta autotune az egész xDD Már a youtubeon ennek a videónak 60 millió (!) a nézettsége. -.- pedig ennél szarabbat még nemhallottam
Hát Justin nála 100x jobb és tehetségesebb
2011. március 30. 14:33
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Na,ez a csaj se normális...Egy újabb olyan lány, aki a Bieber-feverjével akar reflektorfénybe kerülni,ne is csodálkozzon,ha milliók röhögési és cybercélpontjává vált
Különben én már kinézetről gyűlölöm, tiszta jasmine Villegas,csak ez a Rebecca nevezetű kiscsaj rondább,és nuku a tehetsége. Justinnal regyütt őt is lelőhetné valamelyik "fanatikus2
És minek neki új dal,ha mindenki utálja?
2011. március 30. 14:37
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ez a dal pedig teljesen átalakított.. Nézzük meg Rebecca egyik kommentjét:„Amikor megláttam az első utálatos hozzászólást, elsírtam magam... Nem gondolom úgy, hogy én lennék a legrosszabb énekes a világon, de a legjobb sem vagyok.” Hát persze,hogy nem ő a legrosszabb, mert nem is énekes egy 13 éves,ronda,hangtalan kislány
2011. március 30. 16:42
húú, az a kép... szerintem az eleje a legrosszabb, amikor felgyorsítják a hangját... egyébként szerintem -ha nem is sok, de- van hangja, de ebben a számban nem mutatkozik meg...
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: