Chris Brown dührohamot kapott
2011. március 27. 19:12
Megtörtént, megkapta érte a büntetést. Ezerszer elmondta már, hogy nagyon megbánta, miért kell mindig ezt a fejéhez vágni? Miért nem lehet arról kérdezni, hogy mit tervez, következő klip, esetleges duett partner, stb. Folyton ez a Rihannás dolog. És sokan arra nem is gondolnak, hogy lehet nem ok nélkül tette, amit tett. De mindegy is. Én az ilyen dolgaitól függetlenül szeretem, mert nem a "botrányai", hanem a tehetsége fontos számomra.
1 felhasználónak tetszik:
Aalyah
2011. március 27. 19:19
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline |
Megértem őt!Kicsit idegesítő dolog lehet,ha folyton ez a téma...és ha kiejtik Chris nevét már is mindenkinek ez jut eszébe.Én sajnálom őt!Mindenki hibázik...
Aalyah
2011. március 27. 19:44
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
Nem tartom teljesen korrektnek, hogy egy embert a múltbéli tettei alapján itéljenek meg. Lehet, hogy már Mr. Brown ezerszer megbánta, azt, amit tett és már elég fárasztó lehet, hogy mindig csak Rihannáról faggatják, ahelyett, hogy a zenei munkássága felől érdeklődnének. Mondom ezt úgy, hogy egyetlen egyszer sem kerestem rá youtube-on, egyetlen számát sem töltöttem le még. Végül is mindenkinek járhat egy második esély. De ezt csak az én véleményem a sajtó alapján, amit kapok és lehet, hogy közben Chris egy agresszív állat.
chrisBrown14
2011. március 27. 19:53
Gleek.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 141994 offline |
Én azért nem értem meg teljesen. Mert jó, természetesen megértem, hogy már idegesíti, hogy állandóan ezzel a témával jönnek (többször is + engem is idegesítene), de azért lereagálhatta volna jobban is, nem egyből ablakot törögetünk stb.
2011. március 27. 20:02
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12549 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Hagyjuk már ezt az ezerszer megbánta hülyeséget.
Adjanak a műsorvezető mellé testőröket, ez a bolond képes megkeresni és lerendezni ...
Érdekes, hogy mindig a nőkre lesz ideges, próbáljon már egyszer egy kigyúrt taggal kezdeni aki vissza is üt.
Adjanak a műsorvezető mellé testőröket, ez a bolond képes megkeresni és lerendezni ...
Érdekes, hogy mindig a nőkre lesz ideges, próbáljon már egyszer egy kigyúrt taggal kezdeni aki vissza is üt.
2011. március 27. 20:20
Nem azért de amikor megütötte belegondolhatott volna hogy ő híres és hogy évekig ezen fog csámcsogni a sajtó.ráadásul nem értek azzal egyet hogy az ami megtörtént nem számít mert igen is számít. a múltunk nagyban befolyásolja a jelenünket és a jövőnket is.az oké hogy megbánta de el kell számolni a gondolattal hogy ezt nem teheti már semmivel sem jóvá.menjen el aztá' kezeltesse magát,kár lenne érte mert tehetséges...
kateblock
2011. március 27. 21:15
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Idézet (cutefanni @ 2011.03.27. 18:45)
ha megkérdezték tőle hogy szabad-e ehhez kapcsolódó kérdéseket feltenni mi a francnak őrjöng? ez az ember nem normális, Rihannával se volt az...
ott a HA.
HA juli néninek lenne kukija ő lenne a pista bácsi.
és mi van HA nemkérdezték meg tőle? hmm? mert tudod ez is megeshet...
2011. március 27. 21:23
Idézet (cutefanni @ 2011.03.27. 18:45)
ha megkérdezték tőle hogy szabad-e ehhez kapcsolódó kérdéseket feltenni mi a francnak őrjöng? ez az ember nem normális, Rihannával se volt az...
Ilyen interjúknál ez nem jellemző. Sokszor a sztárnak kell benyújtani a 'kérvényt', hogy erről meg arról ne beszéljünk és akkor elmegyek a műsorodba stb stb.
Egy interjú nem úgy működik, hogy azt mondják neki, haver gyere már ide hozzánk, adj egy interjút, ez nem ilyen egyszerű. Interjúk papírmunkával, egyeztetésekkel és telefonálásokkal kezdődnek ..
2011. március 27. 22:01
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Miért, azt hitte, hogy az emberek, majd csak úgy elfelejtik ezt az egész dolgot?-.-
2011. március 28. 02:23
Most hiába kezdeném el védeni Christ, más emberek akkor is utálni fogják, és ezen fognak lovagolni. Ha más törte volna be az ablakot (más okból) az máris nem lenne akkora baj, de sajnos Chrisre mindenki előítélettel néz. Nem baj, vannak még emberek akik mellette állnak. És Aalyah véleményét osztom.Akkor is Team Breezy. Aztán mondjuk tett amit tett, zenei téren akkor is jót tud nyújtani, és ezt is értékelni kellene.
Aalyah
Kapcsolódó sztárok
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Harry Styles 1 randi után ghostolta a Little Mix énekesnőjét
Meglepő dolgot árult el az énekesnő.