Taylor Momsen botrányos koncertje
2011. március 30. 18:38
|
|
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline
|
ez van...ezt kell szeretni vagy nem...én a nemet választom de lehet hogy vki más a másikat...
2011. március 30. 19:19
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Nem igazán érdekel. Nem tudom, miért csinálja ezt, ha magamutogatásból, megvetem, ha egyszerűen bolond elfogadom - de honnan tudhatnám, melyik az igaz?
Csinálja, ami csak jól esik neki, ő élete, én szeretem a zenéjét, kitűnő, amit a The Pretty Reckless összehozott. Elég nekem, ha hallhatom a hangját, a botrányai nem érdekelnek.
Csinálja, ami csak jól esik neki, ő élete, én szeretem a zenéjét, kitűnő, amit a The Pretty Reckless összehozott. Elég nekem, ha hallhatom a hangját, a botrányai nem érdekelnek.
2011. március 30. 20:27
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
nem szimpi a csaj
2011. március 30. 20:29
1. nem rúgták ki a Gossip Girlből, hanem "kilépést" kért a turnéja miatt
2. nem fogynak jól az albumai? na ne szórakozzanak velem. az a csaj egy istennő, több albumot adott ki mint sok más női előadó a mai napokban
3. megteheti, hogy így viselkedjen, és le sem lehet szólni miatta, hiszen gyönyörű és tehetséges
4. aki Tayloron botránkozik, csak olvassa el figyelmesen a cikket, és rájön, hogy a francia csajszi kezdett el eleve vetkőzni...
2. nem fogynak jól az albumai? na ne szórakozzanak velem. az a csaj egy istennő, több albumot adott ki mint sok más női előadó a mai napokban
3. megteheti, hogy így viselkedjen, és le sem lehet szólni miatta, hiszen gyönyörű és tehetséges
4. aki Tayloron botránkozik, csak olvassa el figyelmesen a cikket, és rájön, hogy a francia csajszi kezdett el eleve vetkőzni...
2011. március 30. 20:52
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
nem szeretem taylort, de csináljon amit akar... bár ez már tényleg túlzás..
2011. március 30. 20:59
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
ehhez tényleg elég fiatal...
2011. március 31. 16:15
és aki nem hisz az iménti kommentemben, miszerint a francia csaj kezdte az egészet, nyugodtan tolja fel a képét YouTube-ra, keresse meg a lauraab860 nevű felhasználót, és bátran kérdezze meg tőle. ugyanis ő a francia lány, és szerintem bátran vállalja, hogy ő kezdte a vetkőzést. vagy ami még egyszerűbb, itt egy link:)
http://www.youtube.com/user/lauraab860
http://www.youtube.com/user/lauraab860
2011. március 31. 16:19
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát... ez már tényleg túlzás
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: