VV4: Gigi nagy bajban van?!
2011. április 04. 15:18
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Ha elmondta volna szerintem nem lett volna baja senkinek vele.Max. meglepődtek volna a villalakók és kész...továbbléptek volna.Szandikát meg Gombit,meg Ginát is elfogadták a múltjukkal együtt...őtis elfogadták volna.Így sokkal nagyobb sz*rban van,mert még kamuzott is,meg elhallgatta.Mindenkit átvert.Sokkal jobb lett volna az igazság..de ő tudja.
2011. április 04. 15:40
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
AM,HA MÁR ITT PISZKÁLJÁK A GIGIT,AKKOR ÉRTESÜLJENEK PONTOSAN!Ő MAGA MONDTA AZ EGYIK MŰSORBAN MA,HOGY AZ EROTIKA KIÁLLÍTÁSON RENDES RUHÁBAN VOLT,SZÓRÓLAPOT OSZTOGATOTT,ÉS ÖSSZESZEDTE A SZÍNPADRÓL MÁS LÁNYOK RUHÁIT!
2011. április 04. 17:18
|
|
Crissykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 69 Azonosító: 44997 offline
|
ev bry... rendes ruhában volt? számodra a szopnék.hu- feliratu póló az mindennapi viselet?? az erotika kiállításon táncolt is, és mű női nemiszerveket, reklámozott, árult,...erről képek is vannak........
2011. április 04. 17:41
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
Pont Olivér beszél? 
Ő minek képzeli magát amúgymeg? Egy beképzelt, gusztustalan ember, aki azzal akar a médiában maradni, hogy Alekosz hírnevét használja ki..
Éváról meg ne is beszéljünk.. Ő gyanúsítgatja Gigit (ezzel nem Gigit akarom védeni) amikor rúdtáncos volt és drogozott, ja és előszeretettel vett részt qvás bulikon! (videó is van róla)
Ő minek képzeli magát amúgymeg? Egy beképzelt, gusztustalan ember, aki azzal akar a médiában maradni, hogy Alekosz hírnevét használja ki..
Éváról meg ne is beszéljünk.. Ő gyanúsítgatja Gigit (ezzel nem Gigit akarom védeni) amikor rúdtáncos volt és drogozott, ja és előszeretettel vett részt qvás bulikon! (videó is van róla)
2011. április 04. 17:44
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Crissyke:De nem érted!FIGYELTED MA A TV-T?Ő MONDTA...És az a póló nem mindegy?-.- Az a képek meg honnan tod,hogy az volt?És honnan veszed,hogy táncolt?Ha ő azt mondta nem?Talán ott voltál?
2011. április 04. 17:52
hát megkellett élnie valahogy 
, amugy meg én bírom Gigit, és neki szurkoltam a párbajon, de őszintén én nem Gigi mellett voltam hanem Éva ellen
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: