Minimális különbséggel ugyan, de a törtető lány nyert Gigi ellen a Való Világ eddigi legizgalmasabb párbaján.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV4: Éva harmadszor is győzött
2011. április 03. 23:58
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
ezaz!!!! az igazság győzött
mikor láttam Bécike meg Erzsike arcát, hogy éva ment vissza, hasamat fogtam
D Gigi ezt nagyon megszívtad
2011. április 04. 00:10
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Évaa
végre kivitte a Gigit és kinn is maradt, lehet, hogy kis aránnyal, de még is nyert..szerintem ez a manupulációt megint a Rácz fanok találták ki -.-
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. április 04. 00:17
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Manipulálni érdemes az embereket... eddigi párbajokon miért nem mutatták meg a fantomképeket a műsor során a nézőknek? Szánalmas már ez az egész.
2011. április 04. 00:26
|
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline
|
Gratulálok Éva! csak azt sajnálom hogy nem minimum 20 százalékkal vezetett :-(
Kelsey
2011. április 04. 01:03
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Megjegyzés azoknak, akik már megint manipulációról, csalásról kaffognak... se Gigire, se Évára nem lehetett szavazni nem sokkal azután, hogy megmutatták a két képet. Valószínűleg annyi sms és telhívás futott be egyszerre, szinte azonos időben, hogy a rendszer nem volt képes kezelni annyit. Megesik. Az rtl holnap vagy valamikor úgyis lereagálja az esetet, ha nem teszik, majd akkor lehet spekulálni meg pattogni.
A végeredményről még egyszer annyit, hogy örülök, hogy a Gigi távozott. A villában nyújtott teljesítménye egy nagy 0.
A végeredményről még egyszer annyit, hogy örülök, hogy a Gigi távozott. A villában nyújtott teljesítménye egy nagy 0.
2011. április 04. 01:17
|
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline
|
Nem egyenlően kezelik a versenyzőket a történet ennyi,ez már 1 szempont!
A másik nem Éva nyert,megnyerette vele a csatorna mert Alekosz beszürkült volna,és látszott rajta hogy kétségbe volt esve.
Rengeteg ember a mai párbaj után elpártolt a csatornától,hiteltelen lett az RTL sms-ekre ezután jóval kevesebbet fognak költeni!
A végső győztes kiléte is meg van már,most küldtem először életembe sms-t de utoljára is,és ezzel nagyon sokan így vagyunk!
A másik nem Éva nyert,megnyerette vele a csatorna mert Alekosz beszürkült volna,és látszott rajta hogy kétségbe volt esve.
Rengeteg ember a mai párbaj után elpártolt a csatornától,hiteltelen lett az RTL sms-ekre ezután jóval kevesebbet fognak költeni!
A végső győztes kiléte is meg van már,most küldtem először életembe sms-t de utoljára is,és ezzel nagyon sokan így vagyunk!
janet7
2011. április 04. 01:40
|
|
Cedrickúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 148591 offline
|
Nem az a baj, hogy csalt az RTL - mert ez természetes náluk -, hanem az, ahogy csaltak.
Árpa Attilának (a Való Világ egykori alapítója és producere) a 2003-ban megjelent könyvében mindenki elolvashatja a részleteket, hogyan machinál az RTL minden egyes szavazáson: Való Világ, X-faktor, Csillag születik, stb. Ezt el kell fogadnunk. Árpa Attila: "Való Világ = Csaló Világ".
A mindenkori SMS-szavazatok 20-30 %-ával az RTL rendelkezik. X számú RTL dolgozónak adnak X számú céges mobiltelefont, 50-100 ezer forintos kerettel minden egyes párbajnál. Így bármilyen eredményt ki tudnak hozni, a végleges döntést a párbajnál az RTL hozza meg. A sok tudatlan SMS-ező meg gyarapítja a bankszámlájukat. Megjegyzem a Való Világnak 1 milliárd forintos a költségvetése... Ezért a céges SMS-ek meg se kottyanak nekik. Éppen ezért az összeesküvés-elmélet híveinek és magának az RTL-nek is igaza van amikor azt mondják, hogy van csalás, meg nem is. Az RTL csalása legális, legfeljebb etikátlan. Az Olivér is majdnem kipakolt, de befogták a száját egy produceri állásával. (Lásd "Alekosz feleséget keres".)
A párbaj előtt 2-3 nappal maga a Való Világ stábja is nagyban volt. Éva és Gigi mellett is szóltak érvek. Ha én is benne lettem volna a stábban, akkor én is az Évát mondtam volna, hogy hozzuk ki győztesnek. Alekosz és Éva állandó civakodása sokkal nagyobb nézettséget és reklámbevételt hoz az RTL-nek, mint Gigi és Jerzy lepedőgyűrése. A szívem szerint amúgy Gigire szavaztam volna, az eszem szerint mégis Évára, ha már az RTL-től kapnám a fizetésem. Ti is így szavaztattok volna, ha ti is benne lennétek a stábban...
Az tényleg példátlan, hogy az RTL menetközben felrúgta a saját maga által felállított szabályokat. Eddig csak a legvégén mutatták be a fényképeket, most meg félidőben. Ezzel nagyon nagy öngólt rúgtak maguknak. Ezt tényleg ki lehet vizsgálni. Éva a párbaj alatt végig kommunikált Olivérrel, akinek a fülére mondták a pillanatnyi állást, ő meg kézzel elmutogatta ezt Évának.
De ugyanez volt a CKM címlaplány szavazásán is. Nem tudom közületek ki követte végig. Én ott voltam a kezdetektől a végéig és ledokumentáltam mindent. Az első szavazáson - ahol szavazórobotokkal csaltak - Éva győzött, Anikó lett a második. Megismételték a szavazást, ahol most már végig Anikó vezetett, Éva a második volt, Gigi a harmadik. Az utolsó napokban Gigi feljött a második helyre. Az utolsó napon az eredetileg meghirdetett 16 órás zárásnál nem zárták le a szavazást, hanem titokban tovább folytatták egészen éjfélig. Csak 18 órakor szóltak, hogy a szavazás tovább folyik. 16 és 18 óra között újra lehetett szavazórobotokkal voksolni, majd feloldották az egy e-mail címről való napi egy szavazatot, boldog boldogtalan nyomkodta az egeret. Erre azért volt szükség mert a CKM és az RTL megállapodott egymással, mivel az Anikós-Gigis közös címlappal lehetett a legtöbbet eladni az újságból. A CKM meg ugye jutalékot fizetett az RTL-nek...
A Médiatanács meg naná hogy figyeli a Való Világot. Sokan hisztiznek, hogy mikor lépnek közbe. Az Annamária megmondta, hogy egyelőre nem avatkoznak be, hagyják lefutni a showt, de megjegyezte hogy minden napját követik a VV-nek és bőszen jegyzetelnek. Elég sok problémát vettek észre a Való Világban: "még függőben van az ügy, sok a panasz, komplex az ügy, de hamarosan döntés várható". A TV2-öt nemrég büntették meg 100 millió Ft.-ra egy pitiáner ügy miatt. Az RTL ennek minimum a 10x-esére számíthat. De a sok reklámbevételből simán kipengetik...
Úgy hogy ez van! Fel a fejjel! Remélem senki nem küldött eddig SMS-t a VV-nek és a jövőben sem fog. Minek ha úgy sem ti döntötök. Nem? Hát de!
Árpa Attilának (a Való Világ egykori alapítója és producere) a 2003-ban megjelent könyvében mindenki elolvashatja a részleteket, hogyan machinál az RTL minden egyes szavazáson: Való Világ, X-faktor, Csillag születik, stb. Ezt el kell fogadnunk. Árpa Attila: "Való Világ = Csaló Világ".
A mindenkori SMS-szavazatok 20-30 %-ával az RTL rendelkezik. X számú RTL dolgozónak adnak X számú céges mobiltelefont, 50-100 ezer forintos kerettel minden egyes párbajnál. Így bármilyen eredményt ki tudnak hozni, a végleges döntést a párbajnál az RTL hozza meg. A sok tudatlan SMS-ező meg gyarapítja a bankszámlájukat. Megjegyzem a Való Világnak 1 milliárd forintos a költségvetése... Ezért a céges SMS-ek meg se kottyanak nekik. Éppen ezért az összeesküvés-elmélet híveinek és magának az RTL-nek is igaza van amikor azt mondják, hogy van csalás, meg nem is. Az RTL csalása legális, legfeljebb etikátlan. Az Olivér is majdnem kipakolt, de befogták a száját egy produceri állásával. (Lásd "Alekosz feleséget keres".)
A párbaj előtt 2-3 nappal maga a Való Világ stábja is nagyban volt. Éva és Gigi mellett is szóltak érvek. Ha én is benne lettem volna a stábban, akkor én is az Évát mondtam volna, hogy hozzuk ki győztesnek. Alekosz és Éva állandó civakodása sokkal nagyobb nézettséget és reklámbevételt hoz az RTL-nek, mint Gigi és Jerzy lepedőgyűrése. A szívem szerint amúgy Gigire szavaztam volna, az eszem szerint mégis Évára, ha már az RTL-től kapnám a fizetésem. Ti is így szavaztattok volna, ha ti is benne lennétek a stábban...
Az tényleg példátlan, hogy az RTL menetközben felrúgta a saját maga által felállított szabályokat. Eddig csak a legvégén mutatták be a fényképeket, most meg félidőben. Ezzel nagyon nagy öngólt rúgtak maguknak. Ezt tényleg ki lehet vizsgálni. Éva a párbaj alatt végig kommunikált Olivérrel, akinek a fülére mondták a pillanatnyi állást, ő meg kézzel elmutogatta ezt Évának.
De ugyanez volt a CKM címlaplány szavazásán is. Nem tudom közületek ki követte végig. Én ott voltam a kezdetektől a végéig és ledokumentáltam mindent. Az első szavazáson - ahol szavazórobotokkal csaltak - Éva győzött, Anikó lett a második. Megismételték a szavazást, ahol most már végig Anikó vezetett, Éva a második volt, Gigi a harmadik. Az utolsó napokban Gigi feljött a második helyre. Az utolsó napon az eredetileg meghirdetett 16 órás zárásnál nem zárták le a szavazást, hanem titokban tovább folytatták egészen éjfélig. Csak 18 órakor szóltak, hogy a szavazás tovább folyik. 16 és 18 óra között újra lehetett szavazórobotokkal voksolni, majd feloldották az egy e-mail címről való napi egy szavazatot, boldog boldogtalan nyomkodta az egeret. Erre azért volt szükség mert a CKM és az RTL megállapodott egymással, mivel az Anikós-Gigis közös címlappal lehetett a legtöbbet eladni az újságból. A CKM meg ugye jutalékot fizetett az RTL-nek...
A Médiatanács meg naná hogy figyeli a Való Világot. Sokan hisztiznek, hogy mikor lépnek közbe. Az Annamária megmondta, hogy egyelőre nem avatkoznak be, hagyják lefutni a showt, de megjegyezte hogy minden napját követik a VV-nek és bőszen jegyzetelnek. Elég sok problémát vettek észre a Való Világban: "még függőben van az ügy, sok a panasz, komplex az ügy, de hamarosan döntés várható". A TV2-öt nemrég büntették meg 100 millió Ft.-ra egy pitiáner ügy miatt. Az RTL ennek minimum a 10x-esére számíthat. De a sok reklámbevételből simán kipengetik...
Úgy hogy ez van! Fel a fejjel! Remélem senki nem küldött eddig SMS-t a VV-nek és a jövőben sem fog. Minek ha úgy sem ti döntötök. Nem? Hát de!
2011. április 04. 02:07
|
|
Cedrickúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 148591 offline
|
Mivel én soha sehova nem küldök SMS-t most hallom a többiektől, hogy Gigire a párbaj végén már nem lehetett szavazni: "Sajnáljuk műszaki okok miatt nem tudjuk fogadni a hívását!"
Jól csinálta az RTL. Le a kalappal előttük! Profi munka volt!
A TV2-nél a Megasztárnál is ez volt. Azt mondták, hogy a szavazás vége előtt csak 5 perccel nem lehetett SMS-t küldeni a roma Kökény Attilára, a valóságban 35 perccel a zárás előtt. Nem baj nekem a Tolvai Reni jobban tetszett.
Jól csinálta az RTL. Le a kalappal előttük! Profi munka volt!
A TV2-nél a Megasztárnál is ez volt. Azt mondták, hogy a szavazás vége előtt csak 5 perccel nem lehetett SMS-t küldeni a roma Kökény Attilára, a valóságban 35 perccel a zárás előtt. Nem baj nekem a Tolvai Reni jobban tetszett.
2011. április 04. 02:34
|
|
Cedrickúj tag |
|
A Facebook-on megindult az RTL csalása elleni mozgalom:
Csalás történt! A csatorna manipulálta a nézőket:
http://www.facebook.com/pages/Csal%C3%A1s-t%C3%B6rt%C3%A9nt-A-csatorna-manipul%C3%A1lta-a-n%C3%A9z%C5%...121901021219981
Lehet csatlakozni hozzá!
Csalás történt! A csatorna manipulálta a nézőket:
http://www.facebook.com/pages/Csal%C3%A1s-t%C3%B6rt%C3%A9nt-A-csatorna-manipul%C3%A1lta-a-n%C3%A9z%C5%...121901021219981
Lehet csatlakozni hozzá!
2011. április 04. 05:41
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
Csalás volt de aki azt hitte eddig hogy az rtl nem manipulálja az egész műsort az hülye!Már rég megvan a győztes Béci visz majd mindent!Alekosz csak a második lesz hála istenek ezért kapja a külön műsorát azzal a köcsög nagyképű Olivérrel együtt!A vége legalább igazságos lesz Béci és talán Anikó érdemli meg legjobban hogy nyerjen!Az Rtl azt akarja hogy Béci nyerjen és ha ők valamit akarnak lásd a mai csalást a párbajon az úgy is lesz!Hajrá Béci!
janet7
2011. április 04. 05:55
|
janosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 148623 offline
|
Gigi akkor mivel te egy színes egyéniség vagy úgy gondolom hogy otthon is menni fog neked a takarítás mert az egyéniséged az egyenlő a 0 val!
A csapatodat lassan de biztosan likvidálják bentről:)
A csapatodat lassan de biztosan likvidálják bentről:)
2011. április 04. 06:43
Ez az egész egy nagy csalás úgy ahogy van. Nem véletlenül mutatták meg nekünk nézőknek, hogy mennyire is áll a szavazás. Ha csak fantomképpel mutatták volna akkor biztos Gigi nyert volna. Köszönöm szépen RTLKlub, hogy ezzel felnyitottátok a szemem miért is nem fogom nézni a Csillag születiket és az X-Faktort. Szánalmas ez az egész. Gigiért sem vagyok oda túlságosan, de inkább neki kellett volna visszamennie és nem ennek az alkoholista nőszemélynek.
Itt már nagyon el van döntve, hogy a végső fináléba az Alekosznak és az Évának kell maradnia.
Itt már nagyon el van döntve, hogy a végső fináléba az Alekosznak és az Évának kell maradnia.
janet7
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.