A Való Világ 4 dokija a beköltözése előtt utána nézett társai múltjának. A törető Évának ez nem kevés fejtörést okozhat.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV4: Laci fenyegeti Évát
2011. április 06. 10:33
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Laci nyaka körül szorul a hurok, ezért támad, mint a sarokba szorított kutya - de mindenki tudja, hogy Ő az aki bárki ellen kiesett volna már az elejétől fogva.
Már csak 1 hónap ebből a fosból, remélem utána mind eltűnik a süllyesztőben. Egyedül Olivérben van meg az, hogy egy Majka szerű karriert befusson - többiek mennek a levesbe.
Már csak 1 hónap ebből a fosból, remélem utána mind eltűnik a süllyesztőben. Egyedül Olivérben van meg az, hogy egy Majka szerű karriert befusson - többiek mennek a levesbe.
2011. április 06. 10:34
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline |
Kíváncsi lennék ezekre a titkokra!Lehet meglepődnénk...
Jah és én nem rakok ki meztelen képeket azért a netre,hogy növeljem az önbizalmam...van aki ezt elhiszi???Kitalálhattak volna valami jobbat!
Jah és én nem rakok ki meztelen képeket azért a netre,hogy növeljem az önbizalmam...van aki ezt elhiszi???Kitalálhattak volna valami jobbat!
2011. április 06. 10:37
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (klarii09 @ 2011.04.06. 10:34)
Kíváncsi lennék ezekre a titkokra!Lehet meglepődnénk...
Nézz körbe fészbúkon vagy iwiw-en, minden 10. csajról van félakt ahol a fürdőszoba tükrében fényképezi magát ...
2011. április 06. 10:50
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
szerintem, ha Evanak lenne valamilyen multja azt mar tudna mindenki, hiszen Beci\Gigi\ multjat is mindenki megtudta es ugyan ugy mindenkiet..
Lacit meg nem ertem, hogy hogy van meg benn ? elsok kozott kellett volna kiesnie-.- es igaza volt egyszer Becinek, mert mindig mindenki mogott nagy a szaja es amikor van valami feladatt akkor meg mindig az van, hogy o nem mond semmit..szerencsetlen ember nagy tevhitben el,ha azt hiszi, hogy a parbajon dol el, hogy ki megy vissza..
_ToTo_-val egyet ertek, igen szerintem is mar mindenki ellen kiesett volna, meg a Tordas ellen is sztem, me az legalabb idegesito volt es volt egy tulajdonsaga, de Lacinak nincs..
Lacit meg nem ertem, hogy hogy van meg benn ? elsok kozott kellett volna kiesnie-.- es igaza volt egyszer Becinek, mert mindig mindenki mogott nagy a szaja es amikor van valami feladatt akkor meg mindig az van, hogy o nem mond semmit..szerencsetlen ember nagy tevhitben el,ha azt hiszi, hogy a parbajon dol el, hogy ki megy vissza..
_ToTo_-val egyet ertek, igen szerintem is mar mindenki ellen kiesett volna, meg a Tordas ellen is sztem, me az legalabb idegesito volt es volt egy tulajdonsaga, de Lacinak nincs..
2011. április 06. 11:02
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Nem igazából értem azt, hogy Laci hogy tudott anno utána nézni Éva múltjának. Nem hinném, hogy miután beszavazták Évát, alig 72 óra alatt olyan sok infót tudott megszerezni róla... Vagy majd beküldik levélben Lacinak, hogy mit vágjon a fejéhez?
2011. április 06. 11:06
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Gajcsi: egyetertek, amugy is Laci az nem nyomozo ha jol tudom, hanem biztonsagior..akkor meg honnan tudna?
amugy meg jelent meg par kep Evarol, ha jol tudom..ha azt akarja mondani akkor arrol lekesett
amugy meg jelent meg par kep Evarol, ha jol tudom..ha azt akarja mondani akkor arrol lekesett
2011. április 06. 11:09
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline |
Kit érdekel mit tud Laci, ő akkor is egy gyökér. És ne úgy nyerjen valaki mert a másikat lehordja meg kitereget róla ezt -azt, hanem a bizonyítsa hogy ő a jobb.
1 felhasználónak tetszik:
dana
2011. április 06. 11:25
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline |
szerintem azok a képek hamisítottak -.- nem tudom,ezt hol nyilatkozta Éva apja,de szerintem ez is kamu,h ezt mondta volna...De,ha igaz,Laci akkor is egy barom marad,szóval ha így fojtatja már áshatja magának a sírját >< (persze nem szó szerint értem xDD)
2011. április 06. 11:28
_ToTo_Cinikus kritikus |
Idézet (badperfect @ 2011.04.06. 11:06)
Gajcsi: egyetertek, amugy is Laci az nem nyomozo ha jol tudom, hanem biztonsagior..akkor meg honnan tudna?
Laci az RTL klub egyik embere - megy a Cool tévén is vmi kiképzős műsora amiben a Bárdosi Sanyit tanítgatja ...
Méghogy bárki jelentkezhet és a nézők juttatják be szavazással ... ekkora hülyeséget.
http://www.cooltv.hu/characters/apokolhete/4047
Sherpa
2011. április 06. 11:44
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.06. 11:28)
Laci az RTL klub egyik embere - megy a Cool tévén is vmi kiképzős műsora amiben a Bárdosi Sanyit tanítgatja ...
Méghogy bárki jelentkezhet és a nézők juttatják be szavazással ... ekkora hülyeséget.
Nem vágom, állandóan azt hangoztatja, hogy neki ilyen meg olyan kiképzése van, de amikor dolgoznia kéne, akkor kijön a gercinsérve... de mikor enni kell vagy osztani az észt? Na akkor semmi baja...
2011. április 06. 11:51
Csak azért csinálja ezt mert jól tudja hogy milyen gyenge...tudja hogy bárki elverné aki bent van. Felesleges köröket fut,magát égeti le...Éva amúgy is egy erős személyiség,nem hiszem hogy nagy gondot tudna neki okozni.
2011. április 06. 12:00
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline |
Azért volt ideje Lacinak dolgokat megtudni Éváról,mert már nyáron tudták hogy kik lesznek a VV-ben.Anikó nagy szájjal hangoztatta,hogy ő bizony benne lesz.És a műsor novemberben kezdődött...szal ennyi.
TYÜTYI2006
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.