Nekem is a bulis a kedvenc részem Carlos,Logan és Camile miatt!!
Kedvenc zeném háááát..az sok van de amit kiemelek az a
Halfway There és a Worldwide
Big Time Rush
2011. október 16. 18:03
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline |
1 felhasználónak tetszik:
melasz12
2011. november 04. 12:08
Hú, nekem mindig a legújabb rész a kedvencem, úgyhogy most a 2. évad legutóbb leadott része, a Big Time Contest
A kedvenc számom tőlük, pedig szintén a legújabb: Blow Your Speakers, Music Sounds Better With You
Szereplők közül pedig természetesen James Imádom úgy, ahogy van!
A kedvenc számom tőlük, pedig szintén a legújabb: Blow Your Speakers, Music Sounds Better With You
Szereplők közül pedig természetesen James Imádom úgy, ahogy van!
2011. november 06. 18:32
Idézet (melasz12 @ 2011.11.06. 18:08)
Kedvenc vendég szereplőtök?Nekem Carlos apja volt olyan jópofa szerepe volt!!
Nekem meg James mama. Mielőtt nekiültem a résznek, izgultam, hogy valaki olyat válasszanak az anyjának, aki hasonlít is, és aztán megkönnyebbültem, mert nagyon hasonlítanak. Lisa Rinna egyszerűen gyönyörű. De a többi fiú nem nagyon hasonlít az "anyjára".
2011. november 08. 15:58
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline |
Idézet (thunderbird @ 2011.11.06. 18:32)
Nekem meg James mama. Mielőtt nekiültem a résznek, izgultam, hogy valaki olyat válasszanak az anyjának, aki hasonlít is, és aztán megkönnyebbültem, mert nagyon hasonlítanak. Lisa Rinna egyszerűen gyönyörű. De a többi fiú nem nagyon hasonlít az "anyjára".
értem!!
2011. november 10. 11:10
Idézet (melasz12 @ 2011.11.08. 15:58)
értem!!
Hú, de bőbeszédű válasz... Írok két hosszú sort, erre fel benyomsz egy értemet. Nem baj...
2011. november 11. 19:41
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline |
Idézet (Pocher @ 2011.11.10. 11:16)
imádom őket a ő lemezüket kértem karira remélem megkapom
én is azt kértem!!
Idézet (thunderbird @ 2011.11.10 11:10)
Hú, de bőbeszédű válasz... Írok két hosszú sort, erre fel benyomsz egy értemet. Nem baj... Háát most mit csináljak!
2011. november 11. 20:28
Pochervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.08. Hozzászólás: 251 Csatolások: 3 Azonosító: 48829 offline |
Idézet (melasz12 @ 2011.11.11. 19:41)
én is azt kértem!!
Háát most mit csináljak!
Idézet (thunderbird @ 2011.11.10 11:10~)
Hú, de bőbeszédű válasz... Írok két hosszú sort, erre fel benyomsz egy értemet. Nem baj... Háát most mit csináljak!
Jó de én Angliából kértem..
2011. november 12. 16:22
Az előbb belenéztem a Big Time Auditionbe szinkronnal, és azt hittem, idegbajt kapok. Mikor James feláll az asztalra, és elkezdi, hogy "I make the giiirls go crazyy" gyönyörűen énekelve, az magyarul szörnyű. Mint egy paródia, az isten szerelmére! Meg ott van a Giant Turd Song. Mi a ** **ért kellett lefordítani?? Hagyták volna inkább eredetiben, és feliratozták volna le, ha annyira muszáj!
Jó, utólag is bocsánatot kérek a dührohamomért, de ezt muszáj volt kiadnom magamból. Komolyan, élőszereplős sorozatoknál be kéne tiltani a szinkront! Miért nem lehet felirattal adni?!
Jó, utólag is bocsánatot kérek a dührohamomért, de ezt muszáj volt kiadnom magamból. Komolyan, élőszereplős sorozatoknál be kéne tiltani a szinkront! Miért nem lehet felirattal adni?!
2011. november 12. 16:31
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.08. Hozzászólás: 251 Csatolások: 3 Azonosító: 48829 offline |
Idézet (thunderbird @ 2011.11.12. 16:22)
Az előbb belenéztem a Big Time Auditionbe szinkronnal, és azt hittem, idegbajt kapok. Mikor James feláll az asztalra, és elkezdi, hogy "I make the giiirls go crazyy" gyönyörűen énekelve, az magyarul szörnyű. Mint egy paródia, az isten szerelmére! Meg ott van a Giant Turd Song. Mi a ** **ért kellett lefordítani?? Hagyták volna inkább eredetiben, és feliratozták volna le, ha annyira muszáj!
UPC is vagy?mert ha igen ott van egy opció rámész az infó gombra és ott beálitod hogy milyen nyelven kéred.
2011. november 12. 16:45
Idézet (Pocher @ 2011.11.12. 16:31)
UPC is vagy?mert ha igen ott van egy opció rámész az infó gombra és ott beálitod hogy milyen nyelven kéred.
Nem, parisatos, de tudom, nálunk is van hangsáv-váltás. De gépen néztem, minden sorozatot gépen nézek. Egyébként sejtettem, hogy senki nem fog normálisan véleményt nyilvánítani a pocsék szinkronnal kapcsolatban, hanem olyan lesz, mintha feleslegesen írtam volna egy ilyen hosszú hozzászólást...
2011. november 13. 11:57
melasz12♥ |
Idézet (thunderbird @ 2011.11.12. 16:22)
Egyet értek nem kellet volna lefordítani amikor énekelték a "Giant Turd Song"-ot a szinkronhangja nagyon pocsékul énekelte el.
2 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
Kyra99
2011. november 13. 16:11
Idézet (thunderbird @ 2011.11.12. 16:45)
Nem, parisatos, de tudom, nálunk is van hangsáv-váltás. De gépen néztem, minden sorozatot gépen nézek. Egyébként sejtettem, hogy senki nem fog normálisan véleményt nyilvánítani a pocsék szinkronnal kapcsolatban, hanem olyan lesz, mintha feleslegesen írtam volna egy ilyen hosszú hozzászólást...
nekem bejön a szinkron
2011. november 14. 23:05
Idézet (melasz12 @ 2011.11.14. 20:40)
nekem csak az énekhangja nem jön be de amugy teljesen jó a szinkronhang!
alpjába véve semmi bajom Szaslay Csongor-al de itt tök jó
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.