Idézet (Clairy @ 2011.04.14. 22:00)
Beteg vagy, vagy miért vagy otthon?
Hát én felkeltem 6kor, reggeliztem, 40re összekapartam magam, lazán elsétálltam a buszmegállóba, pont jött a busz, akkor aludtam egy háromnegyed órát amíg beértem Miskolcra, ott leszálltam, találkoztam barátnőmmel aki épp az egyik haverjával volt és kiderült, hogy szombaton megyek Pestre a színházba ingyen jeggyel. Aztán elmentünk a suliba, elkezdődtek az órák, kémián vegetáltam, az első matekon az igazgatóhelyettes jött be - a tanárunk versenyen van az egyik osztálytársunkkal - ott vettünk pár új dolgot, a második matekon az a tanár jött be aki nagyon utál minket legalábbis azt hittük mert tavaly annyira lepontoztuk, hogy leadott minket.

Amúgy fizikát tanított nekünk. De bejött és tök jófej volt csak az új anyag helyett azt akarta megtanítani vagyis "meg is tanította" amit már 1 hete vettünk.

De közben mondott ilyen hülyeségeket pl amikor a házit adta föl, hogy "nem egy házit adok mert ez nem egyházi iskola..."

Aztán éneken vegetálás, tesin kosaraztunk, németen vettük tovább a tananyagot aztán mentem a buszmegállóba, vártam fél órát unokatesómra, hogy együtt jöjjünk haza.

Hazaértem, kiderült, hogy hülye tesóm miatt nyáron nem mehetek Londonba meg Párizsba, aztán befestettem anyám haját mert kérte és elkezdtem összepakolni a szobámban, de valahogy abbamaradt.

Még mindig olyan itt mint egy disznóólban... És most itt ülök és fórumozok.
Szerk: Ja és fórumozással párhuzamosan élvezkedek.

nem vagyok beteg, tavaszin vagyok

bár lehetne melegebb is...
úramisten, mindig hatkor kelsz?

én soha nem bírnék olyan korán kikelni az ágyból... meg az is igaz, hogy soha nem készülök el 40perc alatt.
ez az egyházis dolgon besírtam.

LOL, ez mekkora volt.

hh a tesód miatt nem mehetsz? kidobta az útleveledet, vagy mivan?

a szoba az itt is ismerős... az enyém soha nem néz ki jobban egy bombatámadásnál... anyámnak is mindig ezt szoktam mondani amúgy, amikor kérdezi, hogy rendet raktam-e már a szobámba... "nem, anya. még mindig úgy néz ki, mint egy háborús övezet. bombatámadás az asztalomnál és halott német katona az ágyamban..." persze ezt csak akkor, ha nem kérdezi meg napjában vagy százszor, mert akkor eléggé bepipulok, és csak odavágok neki egy nem túl kedves nemet...
min élvezkedsz, ha szabad tudnom?