VV4: Bécit „sógorát” hívta ki
2011. április 14. 16:45
szilvi9422új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 143289 offline |
♥Béci♥ ő fog vissza menni:))!!
2011. április 14. 16:45
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (rituka92 @ 2011.04.14. 16:42)
úgyis Béci megy vissza
Á, nem hiszem, amig párbajozik eltoljuk a villát 10 méterrel ezért visszafelé nem fogja megtalálni, mert a szeme elött csak dollár jelek repkednek, mint Dagobert bácsinak
2011. április 14. 16:48
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.14. 16:45)
Á, nem hiszem, amig párbajozik eltoljuk a villát 10 méterrel ezért visszafelé nem fogja megtalálni, mert a szeme elött csak dollár jelek repkednek, mint Dagobert bácsinak
2011. április 14. 16:51
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline |
hajráá Bécii
2011. április 14. 16:51
Úgyis Béci megy vissza, nekem igazából oly mindegy mert mindkettőt utálom
2011. április 14. 17:11
Meglepődtem,de őszintén szólva nem érdekel. Egyiket sem kedvelem,részemről mindegy hogy ki esik ki...egyiket sem hiányolnám.
2011. április 14. 17:11
Ez az Béci tudtam hogy nem fogok benned csalódni!
Hajráá Béci!
Hajráá Béci!
2011. április 14. 17:18
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 724 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline |
Nem kell izgulnia bécike drágának, úgy is ő megy vissza -.- (N) :@ :'(
2011. április 14. 17:52
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
ez van
2011. április 14. 17:53
Kerixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 146649 offline |
Kedves nadeeeee!
Te egy nagyon primitív szánalmas,bunkó ember lehetsz.Valakinek/valakiknek a halálát még viccből sem kívánjuk,pláne nem olyanoknak akit gyanítom még életedben nem láttál,vagyis nem találkoztál,de szerintem nem is fogsz.
Egy játék szereplőiről alkotsz véleményt,akik a mi szórakozásunkat szolgálják esténként.Honnan tudod valójában milyen emberek? Egy ingerszegény környezetben kell megélniük a mindennapjaikat,különböző karakterrel,megnéznélek én téged hogy mit csinálnál? Utána itt az oldalon kórusban skandálnánk többen hogy haljál meg egy párbajon,nos erre mit lépnél?
Gondolkozz mielőtt írsz.
Az "átkod" visszafelé is elsülhet.
Akik egyetértetek nadeeee hsz-val azokról is meg van a véleményem.
A cikkhez:Taktikailag,kitűnő lépés,ö már előre gondolkozott,a végén csak egy nyerhet,Éva és Alekosz Béci kezébe adták a lehetőséget,ezt ők is megléphették volna,elszámolták magukat hisz nem titok mindenkinek Jerzyre fájt a foga.
Te egy nagyon primitív szánalmas,bunkó ember lehetsz.Valakinek/valakiknek a halálát még viccből sem kívánjuk,pláne nem olyanoknak akit gyanítom még életedben nem láttál,vagyis nem találkoztál,de szerintem nem is fogsz.
Egy játék szereplőiről alkotsz véleményt,akik a mi szórakozásunkat szolgálják esténként.Honnan tudod valójában milyen emberek? Egy ingerszegény környezetben kell megélniük a mindennapjaikat,különböző karakterrel,megnéznélek én téged hogy mit csinálnál? Utána itt az oldalon kórusban skandálnánk többen hogy haljál meg egy párbajon,nos erre mit lépnél?
Gondolkozz mielőtt írsz.
Az "átkod" visszafelé is elsülhet.
Akik egyetértetek nadeeee hsz-val azokról is meg van a véleményem.
A cikkhez:Taktikailag,kitűnő lépés,ö már előre gondolkozott,a végén csak egy nyerhet,Éva és Alekosz Béci kezébe adták a lehetőséget,ezt ők is megléphették volna,elszámolták magukat hisz nem titok mindenkinek Jerzyre fájt a foga.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.