Megérkezett az angol énekesnő legújabb videoklipje, ami a Nobody's Perfect című dalból készült el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessie J szerint senki sem tökéletes
2011. április 15. 12:35
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
klip erdekes..szam nem rossz
2011. április 15. 12:41
|
SheilaBitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 149114 offline
|
Megmondom őszintén nekem nem jön be. A csajt sem szeretem, irritál és szerintem nincs semmi a számaiban, a hangja pedig fele olyan jó sincs, mint amennyire sztárolják. A szám címe meg kicsit sem elcsépelt...
2011. április 15. 13:02
kegyetlen jó lett
amikor először láttam rögtön megtetszett a klip, a dal meg önmagában is tökéletes.
prézli:
osztom.
prézli:
osztom.
2011. április 15. 13:10
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
hát a Price Tag sokkal jobb volt.Nekem ez nem jön be.
2011. április 15. 13:17
Idézet (SheilaBitch @ 2011.04.15. 12:41)
Megmondom őszintén nekem nem jön be. A csajt sem szeretem, irritál és szerintem nincs semmi a számaiban, a hangja pedig fele olyan jó sincs, mint amennyire sztárolják. A szám címe meg kicsit sem elcsépelt... 
Szerintem akkor te nem látsz a sorok közé. Jessie azon kevesek közé tartozik, akik igényes zenét csinálnak és szólnak is valamiről a dalszövegeik. Szerintem igenis elgondolkodtató nem egy dalszövege. Who You Are, Who's Laughing Now vagy akár a Nobody's Perfect is rettenet jó és szólnak is valamiről.
Az meg, hogy "a hangja pedig fele olyan jó sincs, mint amennyire sztárolják" hát ez no comment.
2011. április 15. 13:25
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Imádom Jessie J-t, isteni amit csinál, mondjuk csak 2 hónapja fedeztem fel, de amióta meghallgattam a CD-jét szerelem elsőre hallásra
imádom ezt a számot is, a klip pedig igényesen lesz elkészítve.
2011. április 15. 13:33
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
szerintem jó lett..de a Price Tag sokkal jobb.
2011. április 15. 13:37
Hát mint szám nekem a Price Tag meg a Du It Like A Dude is jobban tetszett de viszont a klip az jobb,mint az utóbb említett dalé.
2011. április 15. 13:46
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát a klip furcsa, de a szám jó
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

1 felhasználónak tetszik: