Sikereit illetve még nem, de kitartását, és zenei érzékét nézve igencsak hasonlít a pop királyára Bruno. A Puerto Rico-i énekest már most az új Michael Jacksonként tartják számon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bruno Mars lehet Michael Jackson utódja?
2011. április 16. 07:04
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Czimbikee
2011. április 16. 08:10
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Nem értem a dolgot. Van ennek egyáltalán valami értelme? Mi az, hogy "új Michael Jackson"? Michael Jackson egy volt, és senki nem lehet olyan mint ő. Bruno Marsból is egy van és ennyi. Nincs új Michael Jackson. Michael Jackson halott.
2011. április 16. 08:24
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
soha nem lehet senki az új Michael jackson, és ha még lehetne, az sem Bruno Mars lenne, mert vannak nála jobbak :/
2011. április 16. 09:06
nem lehet senki olyan mint a másik lehet hogy sokban hasonlítanak de ő nem Jackson és senki nem is lehet az! lehet hogy ő is majd a zenei téren annyit fog elérni mint Jacskon és rá is majd sok év múlva ugy tekintenek mint a következő király a zenei téren de ettől még nagyon messze van.
2011. április 16. 09:21
Szerintem nem kéne ilyen összehasonlítás két emberről beszélünk Bruno Mars és Michael Jackson két külön személy. De tényleg tehetséges Bruno (:
2011. április 16. 09:26
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
Biztos h nem! Szeretem Bruno zenéjét, de Ő soha nem lesz olyan jó mint Michael!
2011. április 16. 10:10
én nem szeretem amikor hasonlítgatják az embereket.könöygöm az egyik Bruno Mars, egy tényleg kiemelkedő énekes akit még én is ilismerek, a másik pedig Michael Jackson, a pop királya.ez egy jelentős különbség és szerintem Bruno még messze van attól hogy ő is "a pop királya" címet birtokolja.és most ne zúduljanak rám azok hogy én nem tartom tehstségesnek Bruno-t,de igen az viszont még szerintem korai hasonlítgatni kettőjüket..
2011. április 16. 10:25
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline |
Én szeretem Bruno Marsot ,de attól még nem hiszem h ő rá fognak úgy emlékezni mindig is mint Jacksonra ,erre max Justin Biebert látom esélyesnek (hozzátenném h NEM SZERETEM JB-t de akk is most hatalmas sikere van...)
2011. április 16. 10:39
LadyMusiCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 78 Csatolások: 2 Azonosító: 139987 offline |
Jackson az Jackson, miért hasonlítanak minden sztárt hozzá. Senki sem elsz olyan mint ő. Bruno Mars az Brunao Mars, ő úgy fog meghalni, és úgy fognak emlékezni a számaira/rá. Majd ő is egy legenda lesz
2011. április 16. 11:00
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline |
Én sem értem, hogy miért kell sztárokat összehasonlítani. Az utánzatoknak semmi értelme, az egyediség az igazi kincs.
Imádom Brunot és tisztelem Michaelt, de két külön világról beszélünk.
Bruno még nagyon messze van ezektől a sikerektől.
Imádom Brunot és tisztelem Michaelt, de két külön világról beszélünk.
Bruno még nagyon messze van ezektől a sikerektől.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!