Starity

Bruno Mars lehet Michael Jackson utódja?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 18. 21:45 #41
- törölt felhasználó -    
Szerintem Bruno nagyon tehetséges és kedves srác, de Jacko sokkal de sokkal jobb nála, még holtában is!
2011. április 19. 22:14 #42
Nanette S.
Nanette S.
visszatérő vendég

StátuszMerry Christmas, and Happy New Year everybody!! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 101
Csatolások: 0
Azonosító: 147550
Ez már megint egy idióta cikk! -.-""
Bruno-t nagyon imádom, de ha jól tudom, ő nem akar az új MJ lenni! Ennyi erővel hasonlítsatok össze engem az angol királynővel, meglátjátok, van egy pár eltérés közte és köztem! -.-"
Brunonak nagyon király hangja van, és senki nem mondta, hogy olyan jó mint Jacko volt! Arról van szó, hogy AZON AZ ÚTON HALAD, amin anno a pop királya! Hát, szövegértés 1-es nektek.. -__-
2011. április 20. 09:01 #43
Stellaa
Stellaa
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 147945
Bruno nagyon tehetséges .
és hallgassátok meg az olyan számokat youtubon ahol az "énekesek" élöben éneklelnek... némelyik mitne mondjak nagyon rossz ! De Bruno élőben is valami elképesztő hangon tud énekelni. <3 : )
2011. április 22. 09:32 #44
- törölt felhasználó -    
most legyek őszinte?! nem akarom, hogy Bruno úgy végezze mint Jacko, úgyhogy erről ennyit....
2011. április 22. 09:38 #45
- törölt felhasználó -    
istenem, emberek: senki se mondta, hogy Bruno tehetségesebb mint Michael, csak azt, hogy majd a közeljövőben akár hasonló sikerei is lehetnek. nem kell rögtön lehúzni mindenféle hülye szöveggel dry.gif ő igenis tehetséges és bármit mondhattok rá, hogy csúnya vagy hogy drogos, de azt hogy senkihangú nagyon erős túlzás kijelenteni és az aki ezt állítja annak figyelmébe ajánlom bármelyik számát vagy pl. amikor simán egy gitárral a kezében énekelget. mert igen ő azt is tudja nem úgy mint egyesek...
2011. április 22. 11:14 #46
- törölt felhasználó -    
szóval ajánlom figyelmetekbe ezeket:

* Billionare (Travie McCoy fr. Bruno Mars)
* The lazy song

MINDEGYIK ÉLŐBEN MEGY ÉS MÉGIS PONT OLYAN MINTHA CSAK A STÚDIÓ VÁLTOZATOT HALLGATNÁD!
És aki ezek után is tehetségtelennek tartja annak jár egy nagy taps taps.gif ...
2011. április 22. 14:18 #47
- törölt felhasználó -    
Glamster inkább ne szóljá be, már nem drogos és igenis van hangja!
2011. április 22. 17:44 #48
- törölt felhasználó -    
Remélem Brunonak is olyan nagy sikere lesz mint MJ-nek.
2011. április 24. 13:54 #49
kutikin_0405
kutikin_0405
visszatérő vendég

Státuszfriends are like biscuits, you die if you eat them.*-*
Hozzászólás: 327
Csatolások: 30
Azonosító: 149561
Remélem ő lessz az. laugh.gif
2011. április 24. 21:13 #50
R.A.G.
R.A.G.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 104
Csatolások: 1
Azonosító: 129731
Most,hogy Michael Jackson távozott...mért kell máris újat keresni?Belőle csak egy van..és minden tehetségre mondhatják,hogy ő lesz az utód,előbbutóbb rá kell jönni,hogy nem lesz.Nem kell mindig hasonlítgatni.Neki nincs utódja.Ő Ő.
Miaz,hogy utód??
Ne szórakozzanak,belőle csak egy van.
Persze,lehet nagyon sikeres..de utód nem.
2 felhasználónak tetszik: janet7, zöldbogár
2011. április 24. 21:16 #51
R.A.G.
R.A.G.
visszatérő vendég
Mindenki egyedi,és ezzel kell kitünni,nem azzal,hogy másra hasonlít,vagy mással azonosítják.
2011. április 25. 21:01 #52
- törölt felhasználó -    
úristen!ez milyen már?mit kell utódokat keresni?Michael nyomába úgysem ér senki sem!Ő volt a pop egyedüli királya,nem lesz már senki olyan mint ő.sem hasonló,sem semmi!ennyit erről...
2011. április 25. 21:05 #53
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
mellow.gif Ezt a kijelentést szerintem még Bruno is kicsit erősnek érezheti. 1-2 évből ezt nem lehet kijelenteni. dry.gif
Amúgyse kell ilyen utódokat meg 2.0-ás verziókat kinevezni, mindenkinek egyéni karrierje van, egyéni pályája..
2011. április 25. 23:16 #54
JoeJonasIsMyLife
JoeJonasIsMyLife
új tag

Státuszhttp://www.facebook.com/pages/We-want-Jonas-Brothers-to-Hungary/118266454890222
Hozzászólás: 35
Azonosító: 135706
nem tudom ki írta ezt a cikket, de Bruno nagyon nem Puerto Ricó-i wink.gif
2011. április 25. 23:17 #55
JoeJonasIsMyLife
JoeJonasIsMyLife
új tag

Státuszhttp://www.facebook.com/pages/We-want-Jonas-Brothers-to-Hungary/118266454890222
Hozzászólás: 35
Azonosító: 135706
Kedves Glamster, Adam Lambertről is lehetne olyanokat mondani pl., hogy buzi vagy senki hangú teljesen felesleges, te is tudod, hogy Brunonak jó hangja van, különben miért kapott volna Grammy díjat? biggrin.gif
2011. április 25. 23:42 #56
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Bruno SOHA nem lesz Michael Jackson utódja. Senki sem lesz az. Sőt még azt is erősnek érzem, hogy azt mondják, hogy talán majd hasonló sikereket fog elérni. Nem akarok bunkó, meg mindenttudó lenni, de nem fog. Amikor Michael elkezdte ezt az egészet, akkor még voltak igazi művészek, igazi tehetség, egyediség. Ő olyat alkotott, hogy ha valaki is megközelíti, akkor az nem a huszonegyedik századi énekesek közül lesz. John Lennon, Elvis Presley, James Brown és hasonlók. Na rájuk lehet azt mondani, hogy hasonló sikereket értek el. De Bruno nem ért el és nem is fog. Nem azt mondom, hogy nincs tehetsége, mert nyilván van neki, de semmi különöset nem látok benne. Nem újít semmit. Nem tűnik ki a sok közül. És Michael pont olyan volt, aki kitűnt. Ő több volt mint egy egyszerű énekes. Bruno lehet akármilyen tehetséges, de azt már most tudni lehet, hogy soha nem lesz olyan stílusteremtő, olyan újító, mint Michael volt. Lehet hülyének nézni, de senki nem lesz olyan. A legendák nagy része, azoknak a nagy része, akik megközelítik őt, már elment, vagy pedig már sokkal régebb óta van a szakmában. És én a "régebb óta" alatt nem azt értem, hogy mondjuk 10 éve...
Gondolkodjunk már emberek...lehet szeretni Brunot, lehet tehetségesnek tartani, az sem biztos, hogy pár év múlva eltűnik, de soha nem fog annyit elérni, mint Michael. Michael nem csak egy szimpla énekes volt, aki pár éven át a szakmában volt, aztán vége. Ő sokkal több volt, mint egy énekes. Bruno és senki más, ha megfeszül sem fog annyit elérni, mint ő, még akkorsem, ha van hangja. Rá maximum pár hónapig, esetleg évig, egy bizonyos réteg fogja azt mondani, hogy "király" vagy hasonlók, és ők is rájönnek majd, hogy mekkorát tévedtek. Michaelről mindenki akinek van egy csöppnyi ízlése és tájékozottsága (nem a Blikkből) az tudja, hogy király, egy megismételhetetlen legenda és egy jelenség és mindig is az lesz. Ahoz, hogy valakinek akár hasonló sikere legyen, ahoz nem elég az, hogy jó hangja van. Lehet, hogy most hatalmas sikere van, de majd 50 év múlva nézzük meg, hogy kire emlékeznek. Rengeteg dolog van, amit tulajdonképpen Michael talált ki és nélküle ma nagyon sok minden nem lenne művészeti szempontból. Akármilyen tehetséges lehet valaki, de ezt nem lehet rámondani, csak iszonyatosan kevés emberre, és Bruno meg hasonlók nincsenek és nem is lesznek köztük.
Amiket leírtam ott nem csak Michael művészi, hanem az emberi mivoltjára is utaltam.
3 felhasználónak tetszik: raspberry, selfish., zöldbogár
2011. április 26. 13:04 #57
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

StátuszKeep calm and wear mustache ...! (y) :D
Hozzászólás: 280
Azonosító: 150025
Uram atyám... Janet7 ez egy regény wink.gif!
2011. április 26. 13:05 #58
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

De amugy lehet h igazad van...
2011. április 26. 13:12 #59
Demiley00
Demiley00
visszatérő vendég

Az én véleményem meg az hogy szerintem fölösleges olyanokat ki találni BÁRKIRŐL IS h ez ennek az utódja, az meg annak...Szerintem senkise szeretné azt hogy ha valaki kitalálná h neked 'xy' az utódod...Szóval Bruno Mars maradjon csak Bruno Mars és mindenki maradjon az aki... :/
2011. április 26. 16:11 #60
R.A.G.
R.A.G.
visszatérő vendég
Michael Jackson = A Pop királya, A legnagyobb művész....akinek nincs utódja,mert nem ér senki a nyomába smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok