Kenan Imirzalioglu (Ezel Bayraktar)
Yigit Özsener (Cengiz Atay)
Cansu Dere (Eyşan Tezcan Atay)
Sedef Avci (Bahar Tezcan)
Ipek Bilgin (Meliha Uça)
Bade Iscil (Sebnem Sertuna)
Güray Kip (Kamil Çalica)
Omer kötelező katonai szolgálat letöltése után tér haza idős szüleihez és kisöccséhez és minden vágya, hogy végre feleségül vehesse álmai asszonyát, a rá türelmesen várakozó Eysant. Már – már úgy tűnik, pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz hosszú évet kell várnia, de végül elérkezik és a plasztikai műtéten átesett Omer új külsővel és új névvel sétál be a kaszinó ajtaján, hogy egyszer és mindenkorra fényt derítsen a múltjára.
Ezel / Ezel: Bosszú mindhalálig (2009-2011)
2011. április 16. 15:03
2011. április 17. 11:10
![]() |
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 ![]() |
Nagyon érdekes sorozat.Más kultúra,más világ.

2011. április 17. 13:54
![]() |
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 851 Azonosító: 115648 ![]() |
Amikor elkezdték reklámozni, akkor azt gondoltam, hogy ez is egy tipikus gagyi szappanopera lesz, mint a többi, de kellemesen csalódtam benne. Nagyon jó a története, és a színészek is jól játszanak. Engem meggyőzött, rendszeresen nézem.

2011. április 17. 14:00
![]() |
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 851 Azonosító: 115648 ![]() |

2011. április 18. 16:41
![]() |
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7243 Csatolások: 50856 Azonosító: 62047 ![]() |
[/code][code]

2011. április 21. 17:27
Ez egy nagyon jó sorozat. Végre nem egy csöpögös, nyálas mexikói vagy tudja fene még milyen szappanopera, ahol egy nőért van oda minden pasi és a csajjal minden megtörténik, csak az nem h meghal (pl. Árva angyal
).
A pasi (Ezel) pedig szívdöglesztően néz ki, azok a szemek
és az a mosoly

A pasi (Ezel) pedig szívdöglesztően néz ki, azok a szemek

2011. április 22. 20:11
![]() |
Lizzie Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 149118 ![]() |
nekem is nagyon tetszik... kicsit helyes is a főszereplő

2011. április 23. 11:06
![]() |
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 ![]() |
Nem nagyon nézek sorozatokat, de ez nagyon tetszik.
Már untam, hogy állandóan csak csöpögős latin-amerikai szappanoperákat adnak... Végre egy olyan, ami nézhető és élvezhető! Az Ezelnek teljesen eredeti a története, csodálatos a zenéje, valamint nagyszerűen alakítanak a színészek is. Számomra legjobb!

2011. május 06. 14:14
az biztos,hogy nagyon jó sorozat ! imádom !
2011. május 06. 14:25
Én nem terveztem,hogy nézni fogom.Gondoltam az első részt megnézem,aztán majd meglátom mi lesz.De beleszerettem a történetbe napok alatt.Mára már függő lettem!Eddig a legizgalmasabb sorozat,amit valaha láttam.Csodálatos a színészi teljesítmény.Ezel pedig nagyon jó pasi!

2011. május 06. 18:51
![]() |
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7243 Csatolások: 50856 Azonosító: 62047 ![]() |

2011. május 06. 22:27
![]() |
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 ![]() |
Nagyon megtetszett ez a sorozat,végre egy sorozat ami nem amerikai és nem végig arról hogy hogy egyszer szereti aztán nem.Izgalmas és érzelmes sorozat.A kedvenceim Ömer,Cengiz,Ali és Remiz. Az "új" Ömer(Ezel) nekem valamiért nem szimpatikus.

Kapcsolódó sztárok

Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Elárulta, miért ez a véleménye.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Csalódtak az énekesben.

Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Továbblépett a híresség.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.

Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
A viszályuk 2006-ban kezdődött.

Selena Gomez és Zayn Malik már nem először randizott
Selena Gomez és Zayn Malik már nem először randizott
Korábban már találkozgattak.