Mindenki emlékszik azokra a hetekre, amikor a sztárpár, Brad Pitt és Angelina Jolie hazánkban tartózkodott. A színész elmondása szerint gyűlölködve kísérte el nejét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brad Pitt nem őriz jó emlékeket Budapestről
2011. április 20. 16:03
2011. április 20. 16:09
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 offline |
szerintem butaság hogy azért nem szereti ezt az országot mert ez a rossz emlék maradt meg neki és én ebből a cikkből úgy veszem ki hogy megsem próbálta megszeretni ezt az országot..deee ő dolga...
2011. április 20. 16:13
Idézet (sz.fannie @ 2011.04.20. 16:09)
szerintem butaság hogy azért nem szereti ezt az országot mert ez a rossz emlék maradt meg neki és én ebből a cikkből úgy veszem ki hogy megsem próbálta megszeretni ezt az országot..deee ő dolga...
Hát, ha az ember egy illető miatt megutál egy zenét, vagy nevet (mindennapos dolog), akkor szerintem egy országgal sem kötelező szimpatizálnia. De mondjuk egy napot töltött itt, ráadásul este. Nem hiszem, hogy megismerhette, szóval emiatt osztom a véleményed.
Annak viszont örülök, hogy megszerették Pestet annyira, hogy házat is vegyenek.
2011. április 20. 16:15
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline |
Hogy aznap este miért nem sétáltam én a padja fele? No, a viccet félretéve, ettől sokkal intelligensebbnek gondoltam volna, hogy 1 régi kellemetlen emlék miatt ( ami ráadásul még magánügy is)nem jönne be neki Bp.
2011. április 20. 16:27
valami padon ?jó lett volna akkor annál a padnál sétálgatni . Amúgy sajnálom szegényt biztos szörnyű lehetett ,pedig az összes pénzét az utazásra költötte.
2011. április 20. 16:48
Ba_dmeg akkor miért Magyarországot kell utálni??? ezt a nyomorékot -.-
2011. április 20. 16:52
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
emlékezzen rá rosszul és többé ne jöjjön ide senki nem kérte hogy jöjjön
2011. április 20. 16:56
Idézet (tinkerbell798 @ 2011.04.20. 16:48)
Ba_dmeg akkor miért Magyarországot kell utálni??? ezt a nyomorékot -.-
ettől miért nyomorék?
Beleképzelve magam, én is csak ezzel tudnám kommentálni. "Kidobtam hatszáz *** dollárt arra a *** útra, hogy odaérjek abba a *** országba és szakítson velem az a ***." Naná, hogy nem volt oda Mo-tól, ha egyszer itt dobta a szerelme, ráadásul ilyen alantas módon.
2011. április 20. 17:10
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline |
Nagyon régi történetet kapartak elő, nem hiszem, hogy most nyilatkozta volna. Már csak azért sem, mert az eset óta járt már Magyarországon, amikor Robert Redforddal itt forgatták a Kémjátszmát, több héten át.
2011. április 20. 17:22
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
hát így járt.... xD
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.