Mit vásároltál legutóbb?
2012. március 28. 12:51
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
HDMI kábelt meg technokolt.
2012. március 30. 16:46
Egy pólót a Pull&Bear-ből.
Olyan édes rajta van,majdnem az egész Szezám utca!
Nem hagyhattam ott!
Olyan édes rajta van,majdnem az egész Szezám utca!
Nem hagyhattam ott!
2012. március 30. 16:49
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Mekis kaját.
1 felhasználónak tetszik:
itsmestella
2012. március 30. 16:49
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
Rágót
2012. március 30. 18:24
Tollakat, ceruzákat, füzeteket..nagybevásárlást tartottam papír-írószer ügyben. XD
2012. március 30. 19:31
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Egy Schauma regeneráló& ápoló hajspray-t és egy Infinite Moment parfümöt!!! : )
Fantasztikus illata van
Szerintem nem vagyok normális xD Már több mint 30 parfümöm van, de egyszerűen ha meglátok egyet és van rá pénzem muszáj megvennem...és ugyanígy vagyok a hajcucokkal is, annyi hajápolóm van már, hogy csak na..: DD DE nem tehetek róla, haj és parfüm mániám van , de már próbálok leszokni róla
Fantasztikus illata van
Szerintem nem vagyok normális xD Már több mint 30 parfümöm van, de egyszerűen ha meglátok egyet és van rá pénzem muszáj megvennem...és ugyanígy vagyok a hajcucokkal is, annyi hajápolóm van már, hogy csak na..: DD DE nem tehetek róla, haj és parfüm mániám van , de már próbálok leszokni róla
AngyalClau
2012. március 30. 20:13
|
|
AngyalClauúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 65 Csatolások: 26 Azonosító: 157520 offline
|
Idézet (nicol bellox @ 2012.03.30. 19:31)
Egy Schauma regeneráló& ápoló hajspray-t és egy Infinite Moment parfümöt!!! : )
Fantasztikus illata van
Fantasztikus illata van
Nem semmi csaj vagy, az biztos : ) De így szeretünk
nicol bellox
2012. március 31. 10:54
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Idézet (AngyalClau @ 2012.03.30. 20:13)
Nem semmi csaj vagy, az biztos : ) De így szeretünk
köszii, én is szeretlek : ) de akkor is le kéne szoknom ezekről a mániáimról..szóóval segíts rajtam szivem : )
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.