Starity

Britney Spears új lemeze platina lett

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 01. 22:54 #61
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
most akkor hány királynője van a popnak???biggrin.gif mert azért ez nem egy közhely amivel dobálózni lehetne, még ha kezdik is átvinni abba
2011. május 01. 23:31 #62
Romilly
Romilly
visszatérő vendég

Státusz►Túl rövid az élet ahhoz, hogy más légy!◄
Hozzászólás: 124
Csatolások: 0
Azonosító: 150348
"(beleértve az internetes letöltéseket és a kislemezeket is)."
valószínűleg így jött ki valahogy a 32 millió, ami tényleg meglepő:/
Szeretem Britneyt, de valahogy ez az album annyira nem jön be.
2011. május 02. 08:34 #63
cinthyy
cinthyy
visszatérő vendég

StátuszSo thanks for makin' me a FIGHTER!
Hozzászólás: 190
Csatolások: 0
Azonosító: 136527
Madonna=popkirálynő. biggrin.gif
Mellesleg..előbb ez a nő tanuljon meg énekelni. Én szeretem, de nemértem,hogy miért nem a hangról szól a mai zeneipar mint régen.. És amúgy meg borzalmas ez az album ennél a Bionic ezersze jobb, és az bukott meg?! Szánalmas..
2 felhasználónak tetszik: LULUPeas, janet7
2011. május 02. 09:29 #64
- törölt felhasználó -    
Cinthyy! szerintem nem kéne ennyire a szivedre venned hogy X-tina lemeze megbukott míg Britney-é egyik sem, Famme Fatale egy kítünő album nem tudom mi van a hallásodal de britney igen is tud énekelni, nem kell ennyire rosszmájúnak lenni a sikereire, elkell fogadni hogy évek óta ez megy , hogy melyikük a jobb és mindig Britney diadalmaskodik a győzelemben, ezt már észre vehetted volna, ja és azt nem értem ha valakit nem szeretel miért kell az albumát meghallgatnod ha csak leszólni tudod, én nem szeretem x-tinát így a Bionic lemezt sem hallgattam meg!
2011. május 02. 11:05 #65
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Cinthyy egyetértek....ma már nem a tehetség a fontos :S
2011. május 02. 11:13 #66
- törölt felhasználó -    
de az irigység az fontosabb igaz Johinna meg Cinthyy! és azálljatok le Britney hangjáról!
2011. május 02. 11:47 #67
- törölt felhasználó -    
Britney egy legenda és bocsánat de sem X-Tina sem senki más nem érhet a nyomába. A számai ettől egyig fülbemászóak és aki azt állítja hogy nincs hangja annak valami nincs rendben a hallásával.
2011. május 02. 11:52 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (beyaaldama @ 2011.05.02. 09:29)
Cinthyy! szerintem nem kéne ennyire a szivedre venned hogy X-tina lemeze megbukott míg Britney-é egyik sem, Famme Fatale egy kítünő album nem tudom mi van a hallásodal de britney igen is tud énekelni, nem kell ennyire rosszmájúnak lenni a sikereire, elkell fogadni hogy évek óta ez megy , hogy melyikük a jobb és mindig Britney diadalmaskodik a győzelemben, ezt már észre vehetted volna, ja és azt nem értem ha valakit nem szeretel miért kell az albumát meghallgatnod ha csak leszólni tudod, én nem szeretem x-tinát így a Bionic lemezt sem hallgattam meg!
hatalmas tévedés! egyrészt.: Britny csak jól tudja eladni magát, semmi több egy csinos pofinál, míg Christina énekelni is tud és még szép is. egyszerűen azért nem kelt el annyi példányszámban a Bionic mert az emberek nem ezt szokták meg tőle és ha úgy vesszük nem bukott meg hisz volt is róla egy cikk, hogy ő vezeti az illegális letöltéseket - habár ez nem olyan jó dolog rá nézve, mert a lemeze ezért nem fogyott, mivel két héttel azelőtt mielőtt még a boltokba került volna, a neten fent voltak a számot. egyébként a Bionic-on is csak nagyon jó dalok vannak, Not Myself Tonight lett az 5. legtöbbet letöltött dal az illegális letöltések listáját. és amik dalok rajta vannak a CD az az igazság hogy nagyon jól lehet rájuk táncolni. Te vagy túl naiv ahhoz hogy megtudd különböztetni a hangot a showbuisness-től.másrészt.: meg kétlem hogy ennyien lennének kíváncsiak Brit harmat "hangjára". biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. május 02. 12:16 #69
- törölt felhasználó -    
Lulupeas! olyan nagy észnek tartod magad ez nem naívság a részemről, hanem csak van hallásom ellenben veled, mert én nem ítélem el X-tina tehetségét de téged már nagyon elvakít, ez Britney-nek nem a jól eladhatóság hanem a tehetség, a jó zene, és jó hang ezért taszítja le folyamatosan a te kis X-tinádat, Britney LEGENDA és ezzel neked is tisztában kéne lenned, nézd meg X-tina lemezeladásait és Britney-ét óriási a külömbség!
2011. május 02. 12:17 #70
- törölt felhasználó -    
Whiteangel! egyetértek veled!
2011. május 02. 12:38 #71
- törölt felhasználó -    
Idézet (beyaaldama @ 2011.05.02. 12:16)
Lulupeas! olyan nagy észnek tartod magad ez nem naívság a részemről, hanem csak van hallásom ellenben veled, mert én nem ítélem el X-tina tehetségét de téged már nagyon elvakít, ez Britney-nek nem a jól eladhatóság hanem a tehetség, a jó zene, és jó hang ezért taszítja le folyamatosan a te kis X-tinádat, Britney LEGENDA és ezzel neked is tisztában kéne lenned, nézd meg X-tina lemezeladásait és Britney-ét óriási a külömbség!
egyáltalán nem tartom "nagy észnek" magam csak kiállok az igazam mellett.én nem tartom tehetségesnek britney-t és nem értem hogy mit keres egyáltalán ebben a szakmásban de te ettől te még tarthatod tehetségesnek, mit bánom én, te dolgod. innentől fogva nem érdekel ugyanis, mindenki azt hisz, gondol amit akar.néhány számát még én is szeretem csak tisztában vagyok vele kedvesem, hogy soha az életben nem lesz olyan hangja mint Christinának. ennyi, én tiszteletben tartom a véleményed és örülnék neki ha te is tiszteletben tartanád az enyémet. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. május 02. 12:54 #72
- törölt felhasználó -    
Lulupeas! egyszóval sem mondtam hogy nem tartom tiszteletben a véleményed csak unalmas már hogy mindíg a hangi adottságokról van szó nekem Britney a kedvencem és kifogok melette állni mert mindig is ezt tettem és mások véleménye vele kapcsolatban nem nagyon érdekel , mert igen is nagyon jó hangja van , X-tina hangja meg valahogy nem érdekel meg a karrierje sem, ha egy hasonló cikk lenne róla nem nagyon érdekelne, nem fikáznám le a hangját vagy esetleg a dalát! ugy hogy ennyi!
2011. május 02. 14:21 #73
valentina villalba
valentina villalba
visszatérő vendég

Státusz1+1-Te és én csak mi maradunk ha itt a világvége.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 377
Csatolások: 8687
Azonosító: 142793
Nem értem hogy X-tinának mi köze van Britney-hez.
Két teljesen más egyéniség.Állandóan olyan dolgokon lovagoltok amihez nem értetek.Gondolom nem vagytok énekesnők sem hírességek.Nincsen jogotok kritizálni Britney hangját ő manapság a legjobb énekesnő!!És pár kis rossz indulatú ember mindig támadja.Pedig ő igen sokat tett azért hogy ott legyen ahol most van.És az új lemez Famme Fatale egyszerűen fantasztikus!!!
2011. május 02. 14:24 #74
valentina villalba
valentina villalba
visszatérő vendég

Státusz1+1-Te és én csak mi maradunk ha itt a világvége.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 377
Csatolások: 8687
Azonosító: 142793
Majd amikor annyi lemezt eladtok amennyit Britney és annyi ember lesz rátok kíváncsi amennyi ő rá akkor majd lehet kritizálnotok.
2011. május 02. 14:49 #75
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó album lett! Gratulálok Neki! smileeee.gif
2011. május 02. 15:10 #76
- törölt felhasználó -    
Gratulálok! Megérte jó útra térni, nem? laugh.gif
2011. május 02. 17:14 #77
Lilly98
Lilly98
Unicorn♥

StátuszWake me up, when September ends
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 643
Azonosító: 139329
GRATULA BRITNAY biggrin.gif
2011. május 02. 19:22 #78
ciccmicc44
ciccmicc44
lucid dream(er).

Státuszthere is no Hell. do whatever you want
Hozzászólás: 3552
Csatolások: 162
Azonosító: 144878
hát...ha igaz is, akkor gratulálok, nekem annyira nem jön be ez az album..na mind1! amúgy a képen a sminkje ku*va jó biggrin.gif
2011. május 02. 19:23 #79
Lucky99
Lucky99
Holiday.♥

StátuszI hate that I love you
Hozzászólás: 1172
Csatolások: 213
Azonosító: 150215
Az jó!
Grat! wub.gif wink.gif smileeee.gif
2011. május 02. 19:29 #80
- törölt felhasználó -    
Ó, gyerekek, végre értelmes vita téma!XD Britney vs. Xtina. Mióta vártam erre! Viszont azt én sem értem, hogy Britney-nek mi köze van Christinához. Én meghallgattam a Bionicot, és nem rossz, sőt valahol még jobbnak is találom. És az teljesen igaz, hogy Britney eladóképes zenét csinál. Lásd az új lemezén a számokat. Mikor hallottál te előtte Britney-től tucctuccot? Szerintem soha. Britney a divatot követi és a mai emberek/fiatalok ízlésére szabja a zenéjét, amely nekem nem nagy kedvencem. Ezzel szemben Xtina maradt a régi önmagánál. Most az, hogy kié a jobb, vagy a jó kategóriába tartoznak ezek az albumok az ember válogatja. Britney albuma szerintem szörnyű lett. Pokolian rossz az a rengeteg tucctucc techno elem benne. Brit eddig a pop zeneipart erősítette, most meg átállt a technósok táborába. A szépség egy tág fogalom, szokták mondani. Ugyanez vonatkozik erre is. Kinek ez, kinek az. Felesleges erről vitát nyitni.
2 felhasználónak tetszik: ciccmicc44, janet7
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok