Hamarosan megrendezésre kerül az 56. Eurovíziós Dalfesztivál, melynek idén Düsseldorf ad otthont. Ismét nagy felhajtás övezi a dalversenyt és előkészületeit, munkás kezek és álmatlan éjszakák jellemzik a mostani napokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közeleg a 2011-es Eurovíziós Dalverseny
2011. május 02. 16:09
![]() |
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 ![]() |
2011. május 02. 16:14
![]() |
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 ![]() |

biztos jó lesz mindenki
2011. május 02. 16:30
szerintem is esélyesek vagyunk. Jó lenne megnyerni...

2011. május 02. 16:30
![]() |
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 ![]() |
Ahh, látom valahogy felszívódott a beágyazott videóm.
Na, mindegy, akit érdekel az meghallgathatja itt az összes versenydalt.

Na, mindegy, akit érdekel az meghallgathatja itt az összes versenydalt.
2011. május 02. 16:36
![]() |
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 ![]() |
remélem Katival eljutunk valameddig!!
2011. május 02. 16:39
Wolf Kati remek műve nekem egyáltalán nem jött be. A csaj hangja jó, de maga a dal egy amatőr munka. Én személy szerint az angolokat képviselő Blue-nak szurkolok. Mindig is a rajongjuk voltam, ráadásul az Eurovíziós daluk is nálam a lista élén van. Mondjuk azaz Eric csávó sem rossz a Popular dalával, sőt az még kifejezetten tetszik is.

2011. május 02. 16:41
![]() |
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Idézet (prézli @ 2011.05.02. 16:32)
Kati első próbája sajnos kritikán alulira sikeredett. A fogadóirodáknál is 2 helyet csúszott emiatt Magyarország :|
A próbát azért hívják próbának, mert még csak próbálnak.

A másik probléma a táncosokkal volt, csakhogy még nem választották ki a koreográfiát, ezért volt az, hogy majdnem mindig másfélét táncoltak.
Nekem személy szerint csak a vokállal volt gondom és a ruhákkal, de ezeken még tudnak javítani és remélem fognak is.
Mellesleg várom a jó minőségű verziót, mert igazán csak ott van kameramozgás, hang stb...
Szerk.: Itt van jó minőségben!
Na, így már nem is annyira borzasztó. A rossz minőségű videók láttán már olyan hozzászólásokat is olvastam az oikotimes-on, hogy még a portugáloknak is több esélyük van, mint nekünk.

Nincs mit tenni, irigyek az emberek.
2011. május 02. 17:08
![]() |
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 ![]() |
Kati próbája tökéletesre sikerült
Tudtam, hogy benne nem csalódunk
Csak az a baj, hogy a sok rossz minőségű videó miatt, sokan egyből azt gondolják, rossz hangja van! Pedig ez nem igaz! Gyönyörűen énekelt, a többi meg majd a versenyre kialakul. Nem véletlenül nevezik a próbát, próbának. Hajrá Kati!

Kapcsolódó sztárok

Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Összehozta a családot a diagnózis.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Izzik köztük a levegő: Sophie Turner tényleg összejött Peregrine Pearsonnal
Új szerelemre talált.

Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Kiderült, kivel randizik a színésznő.

Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Elmondta a véleményét a sztár.

Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Brooklyn Beckham akadályozta meg, hogy Selena Gomez elessen a ruhájában
Segített az énekesnőnek a híresség.