Katy Perry elénekelte a Fridayt
2011. május 03. 16:08
Számomra ez a dal csak Rebeccához köthető, mint ahogy életem legrosszabb három perce is.
Nem tudom, hova lett az emberek hallása, mert akit én ismerek az mind utálja, de úgy látszik, Amerikában a kacsahangra vevők.
Nem tudom, hova lett az emberek hallása, mert akit én ismerek az mind utálja, de úgy látszik, Amerikában a kacsahangra vevők.
2011. május 03. 16:51
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
fújjjj ezt akárki is énekli rettenetes
2011. május 03. 17:09
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
ez nagyon rosssz!!!
2011. május 03. 17:09
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
katy mit nem énekelt még a koncertjén ? 
sokan ki vannak borulva rebecca miatt ...a dal nem alegrosszabb a világon ..igaz h nincs jó hangja ..de ha nem akarom nem nézem meg
sokan ki vannak borulva rebecca miatt ...a dal nem alegrosszabb a világon ..igaz h nincs jó hangja ..de ha nem akarom nem nézem meg
2011. május 03. 17:16
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
nem veszitek észre h KIPARODIZÁLTA??? nézzétek már meg alaposabban azt a videót xDD én sírva röhögtem, HAJRÁ KATY!!! ő csak az utálói klubba lépett be, és megaázta a csajt, aki írta ezt a cikket, annak eléggé rosszak a forrásai, vagy Rebecca rajongó, de az eredeti cikkben az van h ez egy paródia...
2011. május 03. 17:16
eredetinél valamennyivel jobb....de ez a szám senki szájából se lesz tökéletes,Egyszerűen BORZALMAS!!!UTÁLOM...
2011. május 03. 17:20
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
http://neon.hu/zene/katy-perry-jol-lealazta-rebecca-blacket-219762/ ezt olvassátok el!
2011. május 03. 17:54
Ez nagyon komoly! Legalább az eredetinél jobb, de annál sem sokkal
2011. május 03. 18:51
|
|
Szöszy.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 133786 offline
|
hát én nem így olvastam
Katy Perry kiparodizálta a fiatal énekesnőt: Melbourne-ben rendezett koncertjén Katy Perry ahhoz a dalhoz nyúlt, ami nemrégiben vált hírhedtté a világhálón. Rebecca Black Friday című számát pár nap alatt milliók látták és hihetetlen gyorsan a világ legrosszabb dalának nyilvánították. Katy koncertjén elénekelt ebből a dalból pár sort Black kisasszony nem túl nagy örömére.
sztem ez hihetőbb...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: