Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 12. 23:20 #281
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12522
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Becca @ 2011.05.10. 19:29)
Helló! 
Szívesen vállalnám Jem, John Lennon és Ringo Starr adatlapjának a szerkeztését, mindejiknél lejárt már a hat hónap  smileeee.gif

Jem és Ringo lapját átraktam, John lapja egyelőre marad, de írok a szerkesztőnek majd, mert az életrajz másolt. Juttasd eszembe 1-2 hét múlva, hogy megnézzük hogyan áll a dolog.

Idézet (dave095 @ 2011.05.10. 20:31)
Elnézésedet kérem, hogy még nem írtam meg. omg.gif De nem kell idegeskedned, idő kérdése és ki lesz töltve. Piócák...  dry.gif

Azért nem kell rögtön piócázni. A lap átvételétől, cseréjétől vagy létrehozásától 1 hónap áll mindenki rendelekezésre az életrajz megírásához. Amennyiben erre nem kerül sor - bárki jogosan kérheti a 6 hónapos szabálytól függetlenül. Tény, hogy vannak akikről nehéz információt találni, de úgy gondolom egy 4-5 soros biót bárkiről össze lehet rittyenteni a rendelkezésre álló információk alapján.

Idézet (Miah008 @ 2011.05.11. 20:57)
Nem akarok offolni, de sokaknál látom, hogy nem adatlapra jelentkeznek, hanem csak szimplán cserélnek és ezért moderátorokat kérnek meg. Ezt le lehetne tudni annyival, hogy az egyikőtök lemond róla, a másik pedig szépen felveszi.
Nem kellene ezzel zaklatni a moderátorokat, ugyanis azoknak is van épp elég dolguk. 
Mondjuk pl. ezt az hsz-t törölni, mert nem idevaló. Szóval bocsi.  laugh.gif

Acserés kérésekkel nincs semmi gond. Biztosabb ha mi rakjuk át, mert előfordulhat, hogy az egyik lemond róla és a másik meg nem tudja felvenni - ellenben megtalálja és felveszi egy harmadik és kész a vita.

beer.gif
9 felhasználónak tetszik: kriszti145, Victorie, DiscoDiva, Twilight6, Erika120, Lindsay019, cintia0023, ivonn a demi fan, fanni1998
2011. május 12. 23:32 #282
- törölt felhasználó -    
Ahoy.
Én arra lennék kíváncsi, hogy az egy hetes három sztáradatlapos szabály úgy működik, hogy Hétfőtől - Vasárnapig hármat lehet, szóval ha Vasárnap felveszem a harmadikat, akkor másnap már vehetek fel megint hármat, avagy a következő hét Vasárnapig ér?
Segítségeteket hálásanköszönöm.

Fél pillanat OFF, előre is elnézést: A titulusok hogy változnak? Csak mert 7 napja regisztráltam be ezt az új profilt a régi helyett, és már visszatérő vendég vagyok, azon meg kb. fél év után változott biggrin.gif Hozzászólásfüggő, vagy aktivitásfüggő avagy...? És hány titulus van mielőtt állítgathatod? Onnantól kezdve akármikor változtatgathatod?

Tényleg elnézést az OFFért, de nem találtam ehhez hasonló topikot.
2011. május 13. 12:02 #283
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508
Szia!
Szívesen elvállalnám Skyler Samuels adatlapját, mert ráférne a frissítés ami 2010.08.10-én volt utoljára. Köszönöm meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. május 13. 12:08 #284
liltoria
liltoria
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1762
Csatolások: 2777
Azonosító: 135587
Idézet (Taurilla @ 2011.05.12. 23:32)

Fél pillanat OFF, előre is elnézést: A titulusok hogy változnak? Csak mert 7 napja regisztráltam be ezt az új profilt a régi helyett, és már visszatérő vendég vagyok, azon meg kb. fél év után változott biggrin.gif Hozzászólásfüggő, vagy aktivitásfüggő avagy...? És hány titulus van mielőtt állítgathatod? Onnantól kezdve akármikor változtatgathatod?
Tényleg elnézést az OFFért, de nem találtam ehhez hasonló topikot.

Hozzászólásfüggő.
Először újtag, aztán 100 hozzászólás után visszatérővendég, 400 után törzsvendég és 1000 hozzászólás után leszel sztármániás és akkor tudod megváltoztatni a titulusod. cool.gif
És ezt a titulust bármikor megváltoztathatod.
3 felhasználónak tetszik: Victorie, ivonn a demi fan, Clélia
2011. május 13. 14:56 #285
Melcsi1997
Melcsi1997
Four™

StátuszYou have no power here, bitch!
Hozzászólás: 4042
Csatolások: 8013
Azonosító: 62084
Johnny Simmons adatlapját 2010.12.14.-én frissítették utoljára. Át lehetne hozzám helyezni? blush.gif
2011. május 13. 14:58 #286
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10637
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Gusztos Bence adatlapját 2010.11.13.-án szerkesztették utoljára. Szívesen elválalnám, mivel letelt a 6 hónap. És még a Biográfiája sincs meg. smileeee.gif meghajolo.gif
2011. május 13. 15:14 #287
- törölt felhasználó -    
Idézet (Twilight6 @ 2011.05.13. 14:58)
Gusztos Bence adatlapját 2010.11.13.-án szerkesztették utoljára. Szívesen elválalnám, mivel letelt a 6 hónap. És még a Biográfiája sincs meg. smileeee.gif  meghajolo.gif

Bencéért már pár napja írtam, csak nem volt meg neki akkor az fél év,de azthittem, hogy a kitöltetlen biója miatt megkapom hamarabb, mert ugye az sincs készen, ToTo azt írta, írjak ha lejárt. Ha nem gond akkor igényt tartanék az adatlapjára.. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, liltoria, _ToTo_
2011. május 13. 17:05 #288
- törölt felhasználó -    
Idézet (liltoria @ 2011.05.13. 12:08)
Hozzászólásfüggő.
Először újtag, aztán 100 hozzászólás után visszatérővendég, 400 után törzsvendég és 1000 hozzászólás után leszel sztármániás és akkor tudod megváltoztatni a titulusod.  cool.gif 

Köszönöm segítséged wub.gif
1 felhasználónak tetszik: liltoria
2011. május 13. 17:08 #289
- törölt felhasználó -    
Idézet (liltoria @ 2011.05.13. 12:08)
Hozzászólásfüggő.
Először újtag, aztán 100 hozzászólás után visszatérővendég, 400 után törzsvendég és 1000 hozzászólás után leszel sztármániás és akkor tudod megváltoztatni a titulusod.  cool.gif 

Ezt megkérdezheted levélben, vagy ott a Kérdés topic.
5 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, Twilight6, Erika120, ivonn a demi fan, Victorie
2011. május 13. 17:50 #290
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.13. 17:08)
Ezt megkérdezheted levélben, vagy ott a Kérdés topic.

OFF - Elnézést
Ha ezt nekem mondtad, akkor elolvashattad volna, hogy kerestem külön topikot erre, de nem találtam. A kérdés topikról meg fogalmam sem volt, de mostantól ott teszem fel a nem ide illő kérdéseimet. Azért írtam ToTonak ide, mert nem akartam egy random embert megkérdezni, hiszen ToTo moderátor tehát ő biztosan tisztában van vele (Néztem hogy mások is kérdezték valahol, de ott sem találtam választ, mert nem tudták, holott kiemelt tag vagy hasonló volt, aki írta hogy már ő is megkavarodott. De nem emlékszem pontosan, annyira nem merültem bele) Ennek ellenére kaptam választ, aminek örülök, és a témát szerintem lezártuk. Köszönöm, hogy szóltál a kérdés topikról beer.gif de enyhe rosszallást éreztem az üzenetedben, és a "volna" féle mondatok nincsenek ínyemre, már ha negatív töltettel használják őket. Bár lehet, hogy ez csak az üldözési mániám laugh.gif

Tényleg bocsánat az OFFért, de nem tudok lakatot tenni a számra... Ez lesz a vesztem egyszer. rolleyes.gif
2011. május 13. 18:44 #291
- törölt felhasználó -    
Noah Munck adatlapját 2010.8.20. szerkesztette utoljára Brittany.
Küldtem üzenetet a szerkesztőjének, -aki nem aktív- hogy szívesen elvállalnám a szerkesztést. Még el sem olvasta.

Megkaphatnám az adatlapot? Ez lenne a 2. a héten.
Előre is köszönöm.
2011. május 13. 18:47 #292
- törölt felhasználó -    
Idézet (Melcsi1997 @ 2011.05.13. 14:56)
Johnny Simmons adatlapját 2010.12.14.-én frissítették utoljára. Át lehetne hozzám helyezni?  blush.gif

Még az öt hónap sincs meg! laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: Twilight6, Erika120, kriszti145, DiscoDiva, ivonn a demi fan
2011. május 13. 18:49 #293
pillecukor3
pillecukor3
without a soul

Státusz9/6/14 • 3/8/14 • 17/11/15❤✌
Hozzászólás: 4822
Csatolások: 1564
Azonosító: 142371
Szia ToTo!
Hosszú Katinka adatlapját 2010.08.15-én szerkesztették utóljára.
Szívesen elvállalnám a szerkesztését. rolleyes.gif Ez lenne a 2. a héten
2011. május 13. 18:54 #294
- törölt felhasználó -    
Cseke Katinka adatlapját 2010.06.29.-én szerkesztették, gondolom lejárt a 6 hónap - a szerkesztő csak Tag. Ha kérhetem, hozzám lehetne csatolni? smileeee.gif (Ha még nem kérte senki előttem)
2011. május 13. 19:39 #295
- törölt felhasználó -    
Hidd el, nem volt semmi rosszindulat bennem, habár kissé tényleg rossz hangulatom volt akkor, amikor azt írtam, de nem azért tettem, hogy megbántsalak.
Egyébként semmi baj, örülök, h megoldódott a gond wink.gif

Idézet (Taurilla @ 2011.05.13. 17:50)
OFF - Elnézést
Ha ezt nekem mondtad, akkor elolvashattad volna, hogy kerestem külön topikot erre, de nem találtam. A kérdés topikról meg fogalmam sem volt, de mostantól ott teszem fel a nem ide illő kérdéseimet. Azért írtam ToTonak ide, mert nem akartam egy random embert megkérdezni, hiszen ToTo moderátor tehát ő biztosan tisztában van vele (Néztem hogy mások is kérdezték valahol, de ott sem találtam választ, mert nem tudták, holott kiemelt tag vagy hasonló volt, aki írta hogy már ő is megkavarodott. De nem emlékszem pontosan, annyira nem merültem bele) Ennek ellenére kaptam választ, aminek örülök, és a témát szerintem lezártuk. Köszönöm, hogy szóltál a kérdés topikról  beer.gif  de enyhe rosszallást éreztem az üzenetedben, és a "volna" féle mondatok nincsenek ínyemre, már ha negatív töltettel használják őket. Bár lehet, hogy ez csak az üldözési mániám  laugh.gif 
Tényleg bocsánat az OFFért, de nem tudok lakatot tenni a számra... Ez lesz a vesztem egyszer.  rolleyes.gif
2011. május 13. 19:50 #296
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.13. 19:39)
Hidd el, nem volt semmi rosszindulat bennem, habár kissé tényleg rossz hangulatom volt akkor, amikor azt írtam, de nem azért tettem, hogy megbántsalak.
Egyébként semmi baj, örülök, h megoldódott a gond wink.gif

Akkor minden tisztázódva lészen (:
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. május 13. 20:08 #297
- törölt felhasználó -    
Így van wink.gif

Egyébként lenne egy kérdésem, így az adatlapokkal kapcsolatban.
A kiemelt tagokra is vonatkoznak ugyan az adatlapszerkesztési szabályok, meg a moderátorokra is, mégis látom, hogy több kiemelt tagnak, moderátornak már rég lejárt az adatlapszerkesztési határideje, ami ugye 8-10 hónap. Az ő adatlapjaikat miért nem lehet elkérni?
Másik: az adatlapszerkesztésre most konkrétan mi vonatkozik? Mert eddig több verziót is hallottam: egyszer azt, h nem kell mindent frissíteni, máskor azt, h képet is kell cserélni, illetve új adatlapot kell írni. Elolvastam természetesen a szerkesztési szabályokat, de ez nem világos most :/
Válaszotokat előre is köszönöm biggrin.gif

Idézet (Taurilla @ 2011.05.13. 19:50)
Akkor minden tisztázódva lészen (:
3 felhasználónak tetszik: Twilight6, mikeyla, ivonn a demi fan
2011. május 13. 20:40 #298
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.13. 20:08)
Így van wink.gif
Egyébként lenne egy kérdésem, így az adatlapokkal kapcsolatban.
A kiemelt tagokra is vonatkoznak ugyan az adatlapszerkesztési szabályok, meg a moderátorokra is, mégis látom, hogy több kiemelt tagnak, moderátornak már rég lejárt az adatlapszerkesztési határideje, ami ugye 8-10 hónap. Az ő adatlapjaikat miért nem lehet elkérni?
Másik: az adatlapszerkesztésre most konkrétan mi vonatkozik? Mert eddig több verziót is hallottam: egyszer azt, h nem kell mindent frissíteni, máskor azt, h képet is kell cserélni, illetve új adatlapot kell írni. Elolvastam természetesen a szerkesztési szabályokat, de ez nem világos most :/
Válaszotokat előre is köszönöm biggrin.gif

Szia,hát a moderátoroktól egyenlőre nem lehet semmiféle kép elvenni lapot,a kiemelt tagok 8-9 hónapot kapnak.De a lényeg: Még gondolkodnak a moderátorok ők mennyi időt kapjanak,hogy legyen.Mivel a kiemelt tagoké 8-9 hónap ezért gondolom a moderátoroknak több lesz eleve.A biográfiát kell cserélni,nem tudom mennyi időn belül.Gondolom 3-4 hónaponta,a képet nem muszáj annyira cserélni mert nem lényeges,de az sem jó ha 1 éves kép hever ott.Ha megjelenik egy új film,vagy lemez,természetesen be kell írni a megfelelő helyre a lapban.Remélem tudtam segíteni.
DD beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, ivonn a demi fan, Clélia
2011. május 13. 20:48 #299
- törölt felhasználó -    
Igen, tudtál, köszi smileeee.gif
És még szeretnék kérni adatlapot is, ha már idetévedtem ^^
Michael Madden - van szerkesztője ugyan, de hozzá se nyúl
James Valentine - szintén
Frankie Muniz - régen szerkesztették már.
Én mindegyiket szívesen szerkeszteném, rendesen természetesen ^^

Idézet (DiscoDiva @ 2011.05.13. 20:40)
Szia,hát a moderátoroktól egyenlőre nem lehet semmiféle kép elvenni lapot,a kiemelt tagok 8-9 hónapot kapnak.De a lényeg: Még gondolkodnak a moderátorok ők mennyi időt kapjanak,hogy legyen.Mivel a kiemelt tagoké 8-9 hónap ezért gondolom a moderátoroknak több lesz eleve.A biográfiát kell cserélni,nem tudom mennyi időn belül.Gondolom 3-4 hónaponta,a képet nem muszáj annyira cserélni mert nem lényeges,de az sem jó ha 1 éves kép hever ott.Ha megjelenik egy új film,vagy lemez,természetesen be kell írni a megfelelő helyre a lapban.Remélem tudtam segíteni.
DD  beer.gif
2 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, ivonn a demi fan
2011. május 13. 21:11 #300
AMaya
AMaya
Átérző *-*

StátuszKit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
Hozzászólás: 2108
Csatolások: 755
Azonosító: 43838
Szia!
http://starity.hu/sztarok/tisza-kata/ adatlapja 2009 májusában volt frissítve.Írtam a szerkesztőjének,de február óta nem volt fenn.
http://starity.hu/sztarok/onodi-eszter/ szerkesztőjének is írtam ,de nem válaszolt. Eszter adatlapja 2007 óta nem volt frissítve.
Nagyon szívesen szerkeszteném tovább.
484 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!