ToTo adatlapos topikja
2012. január 27. 21:02
Tola Szlagowska szerkesztője nem aktív...Átvállalnám a szerkesztését, tudom, hogy van pár rendezetlen lapom, de holnap tartok egy átválogatást a lapjaim között, hogy melyik kell, és melyik nem...Előre is köszi (ha megkapom )
2012. január 27. 21:20
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Sziasztok!
Elyse Taylor lapja egy éve nem volt szerkesztve. Előre is köszönet, ha átcsatoljátok hozzám.
UI: Minden lapom frissült.
Elyse Taylor lapja egy éve nem volt szerkesztve. Előre is köszönet, ha átcsatoljátok hozzám.
UI: Minden lapom frissült.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. január 27. 22:36
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (wannascream @ 2012.01.27. 14:59)
Meg szeretném kérdezni, hogy van-e már valami fejlemény moderátorokra vonatkozóan. Ugyanis van egy lap, amit nagyon szeretnék, de moderátor szerkeszti - megjegyzem utoljára 2010. augusztusában nyomott rá a szerkesztem gombra, akkor is mindössze azért, mert szóltam neki -, így mindig csak olyan válaszokat kaptam, amikben sűrűn szerepelt a "majd" meg a "talán"...
Nem hinném. Ha megváltoztatták volna a szabályt biztos szóltak volna.
2012. január 28. 10:44
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Lizania @ 2012.01.17. 08:16)
Alexandra Burke lapját már 5 hónapja nem szerkesztették. Tudom, hogy a határidő 6 hónap, viszont a lapján nincs leírva a 2009-es albuma sem (pl. diszkográfiában), sem pedig a mostanában megjelenő. A kislemezek közül sem érinti mindet. Egyszóval:elég hiányos. Tudom, hogy a szerkesztő már figyelmeztetve lett a lapjait illetően és ezért kérdezném meg, hogy lenne-e arra esélyem, hogy megkapjam Alexa lapját? Azt is tudom (jól áttanulmányoztam az első hozzászólást), hogy előre nem lehet lapot lefoglalni. Akkor most mi a teendő?
Lizania
Lizania
Arra van a 6 hónap, hogy ezeket beírja. A hiányosságok nem olyanok, hogy semmi nincs beírva. Ha üres lenne az életrajz vagy a diszkógráfia, akkor átadható, ha csak frissítésre vár, arra van a 6 hónap, amin még belül van a szerkesztő. A tennivaló pedig az, hogy akkor lehet kérni ilyen esetben, ha valóban lejárt a 6 hónap és nem frissítette amit kellene.
Idézet (N.Adri @ 2012.01.19. 17:19)
Szia!
Azt szeretném kérdezni hogy megkaphatnám Felméri Péter profilját? még 2010 júniusban szerkesztették utoljára és én szívesen szerkeszteném.
Azt szeretném kérdezni hogy megkaphatnám Felméri Péter profilját? még 2010 júniusban szerkesztették utoljára és én szívesen szerkeszteném.
A szerkesztőt figyelmeztettem, ha nem lesz változás, írj újra egy hét múlva és tied a lap.
Idézet (csibus0128 @ 2012.01.19. 23:11)
Szia ToTo!
Kiira Korpi adatlapját átrakod légyszíves Omis-Ta-nak?
http://starity.hu/sztarok/kiira-korpi/
Előre is köszönöm.
Kiira Korpi adatlapját átrakod légyszíves Omis-Ta-nak?
http://starity.hu/sztarok/kiira-korpi/
Előre is köszönöm.
Miért és hogy? A lap nem nálad van, hanem egy harmadik tagnál. Ő tud róla? Ha igen, akkor neki kellene, hogy írjon ezügyben.
Idézet (Johinna @ 2012.01.24. 17:50)
Ha ezen a két adatlapon kívül még ezeket is megkaphatnám, azt nagyon megköszönném. Mindkettő 2010-ben volt utoljára szerkesztve és mivel mindkettő hatalmas kedvencem, ezért nagyon szeretném őket szerkeszteni
Nemanja Vidic
Gene Simmons
Nemanja Vidic
Gene Simmons
Hetente három lap kérhető. A 4. lapot kérd újra jövő héten.
Idézet (Riley13 @ 2012.01.24. 18:09)
Andrew Seeley lapján már lejárt a hat hónap szerkesztési idő, és nagyon szívesen szerkeszteném.
Esetleg megkaphatnám?
Előre is köszönöm. Riley.
Esetleg megkaphatnám?
Előre is köszönöm. Riley.
Elötted már elkérték sajnos.
A szabályok változása folyamatban van, de mivel 1-2 apróbb változtatást is szeretnénk amit többször végig kell gondolni, hogy a gyakorlatban hogyan lehet majd alkalmazni, így az még időbe fog tellni. A lapokkal kapcsolatos szabályok előreláthatólag így fognak kinézni:
Tagok - 6 hónap
Kiemeltek - 9 hónap
Moderátorok - 12 hónap
Hamarosan bevezetésre fog kerülni, addig türelem, de új szabály lévén ne igen számítsatok első körben nagy lap áthelyezési invázióra, mert mindenki értesítve lesz a változásról, és nyilván rendbe fogják szedni az elhanyagolt lapokat - amivel már elérjük egyik célunkat.
22 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
wannascream,
Lizania,
kriszti145,
Holly Keller,
Vegas,
Thora_90,
Saranghae17,
Selly 13,
mikeyla,
DiscoDiva,
Riley13,
Vampiregirl1,
andiii,
Lindsay019,
duracell,
Bessie,
Eszter655,
Domcicc,
Gajcsi,
LadyAlexa,
Cassie3
2012. január 28. 11:56
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Kedves Moderátorok.!
Az ő adatlapját már több mint fél éve szerkesztették, és az előtt is én szóltam a szerkesztőnek hogy szerkessze és akkor is csak annyi volt hogy meg változtatta a képet. És már többször írtam neki hogy szívesen szerkeszteném , főleg azért mert hiányos.
Köszönöm előre is a öntést.!
Az ő adatlapját már több mint fél éve szerkesztették, és az előtt is én szóltam a szerkesztőnek hogy szerkessze és akkor is csak annyi volt hogy meg változtatta a képet. És már többször írtam neki hogy szívesen szerkeszteném , főleg azért mert hiányos.
Köszönöm előre is a öntést.!
_ToTo_
2012. január 28. 13:16
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Kedves Moderátorok!
Először is köszönöm az eddigi lapjaimat, de most egy újabb kéréssel fordulnék hozzátok.TbRékunak adtam Jamelia lapját, ő pedig nekem adta Heikki Kovalainen adatlapját.
Előre is köszönöm a cserét
Először is köszönöm az eddigi lapjaimat, de most egy újabb kéréssel fordulnék hozzátok.TbRékunak adtam Jamelia lapját, ő pedig nekem adta Heikki Kovalainen adatlapját.
Előre is köszönöm a cserét
_ToTo_
2012. január 28. 16:46
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Kedves ToTo!
Én Debreczeny Csaba adatlapját szeretném elkérni, lejárt a hat hónap és nincs életrajza.
http://starity.hu/sztarok/debreczeny-csaba/
Én Debreczeny Csaba adatlapját szeretném elkérni, lejárt a hat hónap és nincs életrajza.
http://starity.hu/sztarok/debreczeny-csaba/
_ToTo_
2012. január 28. 21:40
Sziasztok.
Nos elnézést a zavarásért,de ismét találtam egy lapot amit több,mint féléve nem szerkesztett a szerkesztője.Safura lenne az.Szívesen átvenném a lapját,mivel az egyik kedvencemről van szó.Mellesleg az eddigi lapjaimat köszönöm szépen,hogy átraktátok _ToTo_ hozzám és ismét köszönöm,hogy ha ezt is én szerkeszthetem majd és átrakjátok hozzám Safura-t.
Szép estét kívánok!
Nos elnézést a zavarásért,de ismét találtam egy lapot amit több,mint féléve nem szerkesztett a szerkesztője.Safura lenne az.Szívesen átvenném a lapját,mivel az egyik kedvencemről van szó.Mellesleg az eddigi lapjaimat köszönöm szépen,hogy átraktátok _ToTo_ hozzám és ismét köszönöm,hogy ha ezt is én szerkeszthetem majd és átrakjátok hozzám Safura-t.
Szép estét kívánok!
_ToTo_
2012. január 29. 07:56
Sziasztok!
ToTo! Köszönöm szépen Jenny lapját, már rendbe is hoztam!
A másik dolog, ami miatt írok, hogy kérlek töröld 4 lapomat!
Ezek a következők:
Aaron
Ryan
J.D.
Mike
Sokáig gondolkoztam rajta, hogy rászánjam-e magam erre a lépésre, de végül megtettem, mert bár nagyon szeretem mindegyiküket, és a zenét is, amit játszanak, nincs rajtam kívül egy rajongójuk sem, és nem valami aktívak Annak meg nincs értelme, hogy kallódjanak a lapjaik.
Köszönöm!
ToTo! Köszönöm szépen Jenny lapját, már rendbe is hoztam!
A másik dolog, ami miatt írok, hogy kérlek töröld 4 lapomat!
Ezek a következők:
Aaron
Ryan
J.D.
Mike
Sokáig gondolkoztam rajta, hogy rászánjam-e magam erre a lépésre, de végül megtettem, mert bár nagyon szeretem mindegyiküket, és a zenét is, amit játszanak, nincs rajtam kívül egy rajongójuk sem, és nem valami aktívak Annak meg nincs értelme, hogy kallódjanak a lapjaik.
Köszönöm!
_ToTo_
2012. január 29. 11:21
Mélodramevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 233 Csatolások: 795 Azonosító: 128466 offline |
Kérlek tegyétek át Lena Gercke adatlapját andiii-hoz. Köszönjük
2012. január 29. 12:05
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Törölni szerintem nem fognak adatlapot, hiába van kevés rajongója. Rengeteg fent lévő adatlapnak kevés a rajongója. Inkább add le, tedd ki a linkeket a szerkesztő nélküli topikba, hátha felveszi valaki.
Egyébként ezért is kell(ene) meggondolni, hogy amikor adatlapot létrehozunk, mennyire tudjuk frissíteni.
Egyébként ezért is kell(ene) meggondolni, hogy amikor adatlapot létrehozunk, mennyire tudjuk frissíteni.
2 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
UnhappyMeals
2012. január 29. 18:18
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
Ez a 2 lap elég rég nem volt frissítve:
http://starity.hu/sztarok/berenice-bejo/ (2009.06.24.)
http://starity.hu/sztarok/pikali-gerda/ (2010.04.02.)
Bevállalom mind2-t!
http://starity.hu/sztarok/berenice-bejo/ (2009.06.24.)
http://starity.hu/sztarok/pikali-gerda/ (2010.04.02.)
Bevállalom mind2-t!
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.