Szia
Szeretném elkérni az Jung Ji-Hoon adatlapját mert már lejárt a 6 hónap előre is köszönöm
ToTo adatlapos topikja
2012. február 19. 13:14
Idézet (bakocsenge @ 2012.02.18. 15:37)
Kedves ToTo!!
EszterLondon nekem adta Karen O lapját, ha van egy kis időd, kérlek tedd át hozzám!!!Előre is kösz!!!Csenge
EszterLondon nekem adta Karen O lapját, ha van egy kis időd, kérlek tedd át hozzám!!!Előre is kösz!!!Csenge
Helló!!
Karen lapján kívül lenne még egy kérésem: Pöttömke nekem adta Jukka Nevalainen lapját, valaki legyen olyan kedves és azt is csatolja át hozzám!!!Köszönöm!!!
2012. február 19. 17:00
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Kaland nekem adta Anette Michel adatlapját, privátban megbeszéltük. Átcsatolná valamelyik moderátor? Előre is köszönöm:
Lizania
Lizania
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. február 19. 19:59
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Kedves Moderátorok,
Legyetek szívesek, csatoljátok át Elody-hoz Iváncsik Gergő adatlapját, hozzám pedig Christian Meier-ét. PM-ben megbeszéltünk mindent. Előre is köszönjük.
Legyetek szívesek, csatoljátok át Elody-hoz Iváncsik Gergő adatlapját, hozzám pedig Christian Meier-ét. PM-ben megbeszéltünk mindent. Előre is köszönjük.
_ToTo_
2012. február 19. 20:37
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Syasztok, XUtauxNiichanX-el megbeszéltük hogy nekem adja Kim Him Chan adatlapját, ezért ha kérem átcsatolnátok hozzám? Előre is nagyon köszönöm
2012. február 19. 20:39
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline |
Edi Gathegi-nek nem lehet szerkesztőnek jelentkezni,gondoltam szólók mert én szívesen szerkeszteném.
_ToTo_
2012. február 19. 21:40
Ideje megszólalnom.
Rengeteg üzenetet kapok, hogy cseréljem ezt meg azt, de nem látom okát, a legtöbb adatlapom meglehetősen naprakész, sokat pedig órák munkájával fordítottam anno magyarra, így nem szeretnék megválni tőlük. Van néhány elhanyagoltabb adatlapom, akiket annyira nem szeretek, múltkor is ajándékoztam valakinek Maggie Grace-t, mert megbízhatónak találtam. Ha valaki egy 3 soros üzenetet sem tud korrektül, nyelvtani hibák nélkül megírni, arra nem bíznék adatlap szerkesztést.
Azoknak az adatlapját, akik már nem élnek, nem fogom 3 havonta frissítgetni nyilván. A hiányaim pótlása (pl. évről évre képek) pedig folyamatban van. Ilyen Britney, Rihanna, Taylor Swift, Carrie Underwood, Christina Aguilera stb. kérésekkel ne is zaklassatok légyszíves! Ha valami hiányzik, kedves moderátor társaimtól természetesen örömmel veszem, ha felhívják rá a figyelmemet!
Rengeteg üzenetet kapok, hogy cseréljem ezt meg azt, de nem látom okát, a legtöbb adatlapom meglehetősen naprakész, sokat pedig órák munkájával fordítottam anno magyarra, így nem szeretnék megválni tőlük. Van néhány elhanyagoltabb adatlapom, akiket annyira nem szeretek, múltkor is ajándékoztam valakinek Maggie Grace-t, mert megbízhatónak találtam. Ha valaki egy 3 soros üzenetet sem tud korrektül, nyelvtani hibák nélkül megírni, arra nem bíznék adatlap szerkesztést.
Azoknak az adatlapját, akik már nem élnek, nem fogom 3 havonta frissítgetni nyilván. A hiányaim pótlása (pl. évről évre képek) pedig folyamatban van. Ilyen Britney, Rihanna, Taylor Swift, Carrie Underwood, Christina Aguilera stb. kérésekkel ne is zaklassatok légyszíves! Ha valami hiányzik, kedves moderátor társaimtól természetesen örömmel veszem, ha felhívják rá a figyelmemet!
2012. február 19. 22:30
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
Szia, köszönöm az előző lapokat. Lenne egy új kérésem. Angela Lansbury 2009-ben volt utoljára szerkesztve és én szívesen átvállalnám a szerkesztését, valamint Alex Sawyer-nél is le járt a hat hónap és őt is el vállalnám örömmel mert mind a kettő nagy kedvencem, szóval ezt a két lapot rakd át kérlek hozzám. Köszönöm előre is.
2012. február 20. 11:33
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline |
Kedves ToTo!
2 napig nem voltam fent Starityn, amikor ma beléptem egy elég érdekes, és egyben bosszantó dolgot tapasztaltam. Liz McClarnon adatlapja az enyém volt (rendszeresen szerkesztettem és frissítettem) ma pedig Thora_90-nél van a lap, amit nem értek, hogyan lehetséges. Nagyon szépen kérlek, hogy csatold vissza az adatlapot hozzám. Előre is köszönöm a segítséget.
2 napig nem voltam fent Starityn, amikor ma beléptem egy elég érdekes, és egyben bosszantó dolgot tapasztaltam. Liz McClarnon adatlapja az enyém volt (rendszeresen szerkesztettem és frissítettem) ma pedig Thora_90-nél van a lap, amit nem értek, hogyan lehetséges. Nagyon szépen kérlek, hogy csatold vissza az adatlapot hozzám. Előre is köszönöm a segítséget.
_ToTo_
2012. február 20. 15:44
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline |
Kedves Toto
Sami Khedira adatlapja utoljára 2011-ben volt szerkesztve illetve a szerkesztője már 1 éve nem aktív. Nagyon szívesen szerkeszteném ezt az adatlapot Ha lehetséges megkaphatom ??
Előre is köszönöm )
Sami Khedira adatlapja utoljára 2011-ben volt szerkesztve illetve a szerkesztője már 1 éve nem aktív. Nagyon szívesen szerkeszteném ezt az adatlapot Ha lehetséges megkaphatom ??
Előre is köszönöm )
_ToTo_
2012. február 20. 21:01
Minah.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 168723 offline |
Találtam egy lapot amelynek nem volt szerkesztője.Gondoltam fölveszem is helyre pofozom egy kicsit.Azzal a szándékkal érkeztem,hogy elmondhassam minden kész a lapon.Kész az életrajza ami igencsak hosszúra sikeredet és több órás munkámba is telt,de megérte.Készítettem neki egy megfelelő profilképet is ami remélem tényleg jó azért a biztonság kedvéért elküldöm a lap linkjét is.Nem nagy szám a lap,de legalább így normális.A lap linkjét elküldeném most az üzenetembe,hogy megnézzétek minden rendben van,és helyre tudjam hozni vagy kijavítani,és frissíteni.Kokia az a lap amit felvettem,és folyamatosan frissítem majdan.
Mindemellett kéréssel is érkeztem.Ha jól tudom akkor egy lapnál 6 hónapos vagyis féléves a szerkesztés határidő.Szeretnék átvenni egy pár lapot ami ha átraktok hozzám előre is köszönöm.Az első lap:Eikura Nana lenne a lap 2011. augusztus 19.-én volt szerkesztve utoljára.A lánnyal most ismerkedem még így videók alapján,de nagyon szimpatikus már most.A második lap meg Arioka Daiki volna.Köszönöm ha átcsatoljátok hozzám.
Mindemellett kéréssel is érkeztem.Ha jól tudom akkor egy lapnál 6 hónapos vagyis féléves a szerkesztés határidő.Szeretnék átvenni egy pár lapot ami ha átraktok hozzám előre is köszönöm.Az első lap:Eikura Nana lenne a lap 2011. augusztus 19.-én volt szerkesztve utoljára.A lánnyal most ismerkedem még így videók alapján,de nagyon szimpatikus már most.A második lap meg Arioka Daiki volna.Köszönöm ha átcsatoljátok hozzám.
_ToTo_
2012. február 21. 12:29
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Minah. @ 2012.02.20. 21:01)
Találtam egy lapot amelynek nem volt szerkesztője.Gondoltam fölveszem is helyre pofozom egy kicsit.Azzal a szándékkal érkeztem,hogy elmondhassam minden kész a lapon.Kész az életrajza ami igencsak hosszúra sikeredet és több órás munkámba is telt,de megérte.Készítettem neki egy megfelelő profilképet is ami remélem tényleg jó azért a biztonság kedvéért elküldöm a lap linkjét is.Nem nagy szám a lap,de legalább így normális.A lap linkjét elküldeném most az üzenetembe,hogy megnézzétek minden rendben van,és helyre tudjam hozni vagy kijavítani,és frissíteni.Kokia az a lap amit felvettem,és folyamatosan frissítem majdan.
Ha frissítettél az adatlapjaidon, az nem kell itt külön megjegyezni. A moderátorok látják.
SelenaGirl
2012. február 21. 12:29
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Kedves _ToTo_/Moderátorok!
http://starity.hu/sztarok/carly-rae-jepsen/ adatlapja lejárt.Én nagyon szívesen szerleszteném, mert eléggé ismerem, s nagy fanja vagyok.Nagyon örülnék, ha átcsatolnátok hozzám, köszönöm
http://starity.hu/sztarok/carly-rae-jepsen/ adatlapja lejárt.Én nagyon szívesen szerleszteném, mert eléggé ismerem, s nagy fanja vagyok.Nagyon örülnék, ha átcsatolnátok hozzám, köszönöm
2012. február 21. 15:05
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline |
Kedves _ToTo_
ő 2011.06.13 lett utoljára,szerkesztve én szívesen szerkeszteném,át tudnátok hozzám csatoni!
Elöre is köszönöm
ő 2011.06.13 lett utoljára,szerkesztve én szívesen szerkeszteném,át tudnátok hozzám csatoni!
Elöre is köszönöm
_ToTo_
2012. február 21. 19:01
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Idézet (Corby @ 2012.02.21. 12:29)
Kedves _ToTo_/Moderátorok!
Áh, csak nagybetűkkel van kiírva, hogy néhány adatlapomat ingyen adom... miért is kérdeznél rá?
Lemondtam a lapról.
8 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8,
Lindsay019,
kriszti145,
Bessie,
TbRéku,
Fanni00,
Lizania,
SelenaGirl
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében