Sziasztok!
Selita Ebanks életrajzához egy az egyben az amit tudni kell róla rész van bemásolva. Ilyenkor átadható a lap? Ha igen átcsatolod Hozzám? Szívesen szerkeszteném. Köszönöm előre is.
ToTo adatlapos topikja
2012. február 27. 19:46
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.26. 23:56)
Hogyne lett volna, nem is egyszer Örzöm a kincseket, több száz lapból áll a gyűjteményem, és ezek még nem is a cifrák közül valók
Eredeti hajszín: nincs haja...
légyszi ezt feltöltenéd William Beckett profilképének? nekem valamiért nem engedi.. köszi
2012. február 27. 19:55
Idézet (_ToTo_ @ 2012.02.26. 23:56)
Hogyne lett volna, nem is egyszer Örzöm a kincseket, több száz lapból áll a gyűjteményem, és ezek még nem is a cifrák közül valók
Remélem ez csak vicc
2 felhasználónak tetszik:
SelenaGirl,
Fanni00
2012. február 27. 20:19
Musevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 163363 offline |
Kedves ToTo!
Popovics György adatlapja utoljára több mint egy éve volt szerkesztve, és a szerkesztője is nem sokára féléve nem járt a honlapon. Ha lehetne átcsatolnád hozzám, mert én szívesen szerkeszteném. Előre is köszönöm.
( http://starity.hu/sztarok/popovics-gyorgy/ )
Popovics György adatlapja utoljára több mint egy éve volt szerkesztve, és a szerkesztője is nem sokára féléve nem járt a honlapon. Ha lehetne átcsatolnád hozzám, mert én szívesen szerkeszteném. Előre is köszönöm.
( http://starity.hu/sztarok/popovics-gyorgy/ )
2012. február 27. 21:55
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Minah. @ 2012.02.12. 15:01)
Elnézést kérek zavarásomért.Tudom most lehet,hogy igencsak furcsának és bolondnak fognak tartani egy páran,de sebaj.Annyi lenne a kérdésem: Ennél a lapnál igencsak hiányos az életrajza,nevezhetném túl rövidnek is.Nos szerintem ráférne egy kis frissités,és ha nem probléma szívesen át is venném a lapot.Mondjuk annyira nem fontos ha nem kerül át hozzám,csak kicsit frissiteném,és helyrepofoznám ha ez érvnek számít.Köszönöm ha átrakjátok hozzám,ha nem akkor meg köszönöm a lehetőséget.
Valóban nem túl hosszú, de a minimális elvárásnak megfelel.
A frissítésre is van még ideje, hisz nem járt le a 6 hónap.
Idézet (Lambika @ 2012.02.17. 15:42)
lenne egy kérdésem. Miért nem kaptam meg a Mary Pickford adatlapot, mikor létrehoztam? Kettőt csináltam, az egyik már jóvá lett hagyva csak ez nem.
Konkréten már nem emlékszek, de csak akkor trlök valamit, ha nagyon nem jó. Próbáld meg majd újra megcsinálni.
Idézet (jasmine98_rock @ 2012.02.17. 16:50)
már 6 hónapja nem voltak szerkesztve,én pedig szívesen átvenném őket
http://starity.hu/sztarok/jena-lee/
http://starity.hu/sztarok/kristen-rodeheaver/
http://starity.hu/sztarok/liz-lee/
http://starity.hu/sztarok/jena-lee/
http://starity.hu/sztarok/kristen-rodeheaver/
http://starity.hu/sztarok/liz-lee/
Elöbb a saját lapjaidat kellene rendbe szedni, mert nagyon sok a hiányos és kitöltetlen lapod.
Idézet (Selena111 @ 2012.02.19. 22:30)
Szia, köszönöm az előző lapokat. Lenne egy új kérésem. Angela Lansbury 2009-ben volt utoljára szerkesztve és én szívesen átvállalnám a szerkesztését, valamint Alex Sawyer-nél is le járt a hat hónap és őt is el vállalnám örömmel mert mind a kettő nagy kedvencem, szóval ezt a két lapot rakd át kérlek hozzám. Köszönöm előre is.
A második lapnál még nem járt le a 6 hónap.
Idézet (BunnyGirl @ 2012.02.20. 11:33)
Kedves ToTo!
2 napig nem voltam fent Starityn, amikor ma beléptem egy elég érdekes, és egyben bosszantó dolgot tapasztaltam. Liz McClarnon adatlapja az enyém volt (rendszeresen szerkesztettem és frissítettem) ma pedig Thora_90-nél van a lap, amit nem értek, hogyan lehetséges. Nagyon szépen kérlek, hogy csatold vissza az adatlapot hozzám. Előre is köszönöm a segítséget.
2 napig nem voltam fent Starityn, amikor ma beléptem egy elég érdekes, és egyben bosszantó dolgot tapasztaltam. Liz McClarnon adatlapja az enyém volt (rendszeresen szerkesztettem és frissítettem) ma pedig Thora_90-nél van a lap, amit nem értek, hogyan lehetséges. Nagyon szépen kérlek, hogy csatold vissza az adatlapot hozzám. Előre is köszönöm a segítséget.
A szerkesztés gomb nyomogatása nem szerkesztés. Az életrajz nagyon rövid volt, ami még nem is lenne baj, csak látszik, hogy webfordítóval készült amit próbáltál átszerkeszteni, de így is több értelmetlen és magyartalan mondat volt benne. Ha ez még mindig nem lett volna elég indok, a szerkesztési határidő is hónapok óta lejárt. Az életrajzhoz több helyen az amit tudni kell róla rész van bemásolva. És ha ez még mindig kevés lenne, az eset óta az összes lapodra ugyanazon a napon csak rányomtad a szerkesztés gombot - de nem lett hozzáírva semmi. 3-4 egymás mellett lévő lap ugyanabban a precben lett 'szerkesztve' - el tudod mondani milyen frissítést lehet végezni 4db lapon egy percen belül? Biztos sokakat érdekelne, hogy ne vesződjenek órákat az életrajzokkal. Egy jó tanács mindig jól jöhet ... Ez csupán alibi szerkesztés amit csinálsz, már most van jelentkező más lapjaidra is a fent felsorolt hibák valamelyike miatt és ha rövid időn belűl nincs javulás akkor megint kevesebb lesz a lapod.
Idézet (Pöttömke @ 2012.02.27. 18:44)
Sziasztok!
Selita Ebanks életrajzához egy az egyben az amit tudni kell róla rész van bemásolva. Ilyenkor átadható a lap? Ha igen átcsatolod Hozzám? Szívesen szerkeszteném. Köszönöm előre is.
Figyelmeztettem miatta. Meglátjuk hogyan áll hozzá.
Idézet (Lizania @ 2012.02.26. 19:45)
Szia _ToTo_!
Tudom, hogy mostanában nagyon el vagyok maradva az adatlapjaimmal, de sajnos egy hete elromlott a számítógépem és nem tudja senki megcsinálni, így csak telefonról volt lehetőségem feljönni. Most viszont fel tudok jönni újra és turbóval csinálom a lapjaimat az elkövetkezendő hetekben, beleértve a frissítéseket is. Viszont az egyik kedvenc sorozatom egyik szereplőjének, Laisha Wilkins-nek a lapját szeretném megkapni ha lehetséges. Ugyanis már több, mint 1 hónapja nincsen életrajza. Nagyon szeretem a hölgyeményt, így remélem nem gond, hogy el vagyok maradva (önhibámon kívül). Ha megkaphatom, azt előre is köszönöm:
Lizania
Tudom, hogy mostanában nagyon el vagyok maradva az adatlapjaimmal, de sajnos egy hete elromlott a számítógépem és nem tudja senki megcsinálni, így csak telefonról volt lehetőségem feljönni. Most viszont fel tudok jönni újra és turbóval csinálom a lapjaimat az elkövetkezendő hetekben, beleértve a frissítéseket is. Viszont az egyik kedvenc sorozatom egyik szereplőjének, Laisha Wilkins-nek a lapját szeretném megkapni ha lehetséges. Ugyanis már több, mint 1 hónapja nincsen életrajza. Nagyon szeretem a hölgyeményt, így remélem nem gond, hogy el vagyok maradva (önhibámon kívül). Ha megkaphatom, azt előre is köszönöm:
Lizania
Február 6. óta van a jelenlegi szerkesztőnél, így van még ideje megírni.
2012. február 28. 13:35
http://starity.hu/sztarok/juliane-alfieri/ képe nem arckép, hanem félalakos és az "életrajza" összesen két soros, pedig rengeteg dolgot lehetne azon kívül beleírni, hogy Texas-ba költözött, és az "Amit tudni kell róla" részben is a pl.: a súlyát is feltünteti a szerkesztő, pedig az már változhatott
én szívesen elvállalnám a szerkesztését
És nagyon köszönöm Melanie lapját ToTo
én szívesen elvállalnám a szerkesztését
És nagyon köszönöm Melanie lapját ToTo
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. február 28. 14:57
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Köszönöm az adatlapot!Most még egyet kérnék aztán egy időre békén hagylak ezekkel.:)Nincs szerkesztője.
http://starity.hu/sztarok/natsuyaki-miyabi/
http://starity.hu/sztarok/natsuyaki-miyabi/
_ToTo_
2012. február 28. 17:29
Nagyon szépen köszönöm a lapokat!
2 felhasználónak tetszik:
SelenaGirl,
_ToTo_
2012. február 29. 15:31
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline |
Szeretném Scheana Marie adatlapját, mert nincs szerkesztője
_ToTo_
2012. február 29. 20:04
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Sziasztok!
Találtam 2 nem megfelelő profilképű adatlapot. (ráadásul kedvencek, úgyhogy nem tudtam figyelmen kívül hagyni )
G-Dragon képe például már több, mint 4 éves, ezért csináltam is neki új profilképet, ha nem baj GD kép
A másik Seung Ri, akinek pontosan ma 1 éves a profilképe. (mármint megjelenésileg, koreai idő szerint. ) Remélem, hogy nem baj, ha neki is hoztam egyet, ami a legújabb képei között van. Seung Ri kép
Találtam 2 nem megfelelő profilképű adatlapot. (ráadásul kedvencek, úgyhogy nem tudtam figyelmen kívül hagyni )
G-Dragon képe például már több, mint 4 éves, ezért csináltam is neki új profilképet, ha nem baj GD kép
A másik Seung Ri, akinek pontosan ma 1 éves a profilképe. (mármint megjelenésileg, koreai idő szerint. ) Remélem, hogy nem baj, ha neki is hoztam egyet, ami a legújabb képei között van. Seung Ri kép
2012. március 01. 11:07
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Szia ToTo!
Adam LaVorgna utoljára ekkor volt szerkesztve:
2011.07.09
Carlos Ponce pedig ekkor:
2011.08.11.
A szerkesztőjük pedig ekkor volt utoljára aktív:
2011.11.19.
Én szívesen szerkeszteném őket,ha megengeded.
Adam LaVorgna utoljára ekkor volt szerkesztve:
2011.07.09
Carlos Ponce pedig ekkor:
2011.08.11.
A szerkesztőjük pedig ekkor volt utoljára aktív:
2011.11.19.
Én szívesen szerkeszteném őket,ha megengeded.
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.