Idézet (Holly Keller @ 2012.04.01. 12:12)
Én azt mondom, hogy ezen szerintem felesleges rágódni. Úgysem lesz minden adatlap perfekt, mert valljuk be az itteni átlag korosztály 8-14 év. Ilyenkor mit vár az ember? Ennyi idős koromban én sem tudtam fordítani, sőt jóformán az általános iskolai angol órák max az unalom elűzéséhez voltak jók, de nem tanulásra. Igaz, használhatna fordító programokat is, mert egyre több lehetőség van ilyen szempontból. Anno, amikor én nulladikban angolt kezdtem tanulni, akkor csak a webfordító volt, semmi más, az meg nagyobbnál is nagyobb hülyeségeket tudott kiírni. Sokaknál egy-egy adatlap nem a szerkesztés miatt van, hanem azért, hogy nehogy már másnál legyen. Ő nem akarja szerkeszteni, nem akarja frissíteni, csak néha napján nyom egy Szerkesztem gombot, nehogy véletlenül is máshoz csatolják. De Toto egykor kiírta ide, hogyha van időd, kedved és energiád, akkor nyugodtan megírhatod az adott sztárnak az életrajzát, amit ő beilleszt és legfeljebb oda írja a nevedet. Sajnos ennél jobb megoldást én sem tudnék mondani. De amíg a mai 18 éves nagy ló nem tud folyamatosan, szótagolás nélkül olvasni, addig ne várjunk semmit egy 8-14 éves korosztálytól. Túl fiatalok még és a többségük egy épkézláb mondatot nem tud megfogalmazni a saját anyanyelvén. Persze a kivétel erősíti a szabályt, de haszontalan forszírozni. Úgyis lesznek olyanok, akik majdhogynem analfabéták és felvesznek adatlapokat, mondván, hogy ők szerkeszteni szeretnék.
Itt nem a korosztályon, hanem az értelmi és lustasági szinten van a hiba. Amúgy, ha nem vehetne akárki fel lapot, hanem mondjuk előtte meg kellene írnia a biográfiáját, és ha az nem felel meg a kritériumoknak akkor nem szerkeszteti. De mindegy is, bocsánat az OFFÉRT!