ToTo adatlapos topikja
2012. április 27. 15:47
Szia _ToTo_!
Én Carmen Villalobos adatlapját szeretném szerkeszteni, mert ha jól számolom akkor már letelt a 6 hónap, ha csak nincsenek problémáim a matekkal! Előre is köszönöm!
Én Carmen Villalobos adatlapját szeretném szerkeszteni, mert ha jól számolom akkor már letelt a 6 hónap, ha csak nincsenek problémáim a matekkal! Előre is köszönöm!
2012. április 27. 15:50
Szia!
Carmen lapja Kiemelt tagnál van, rájuk nem hat, hanem nyolc hónapos szerkesztési határidő vonatkozik!
Carmen lapja Kiemelt tagnál van, rájuk nem hat, hanem nyolc hónapos szerkesztési határidő vonatkozik!
Idézet (Krisztikehh98 @ 2012.04.27. 15:47)
Szia _ToTo_!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. április 27. 15:50
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Krisztikehh98 @ 2012.04.27. 15:47)
Szia _ToTo_!
Nem, a matekod rendben van, de Coco Selly kiemelt tag. Kiemelt tagok esetében a türelmi idő 8-9 hónap. Ez alapján nem fogod megkapni a lapot.
_ToTo_
2012. április 27. 19:24
Kedves Toto!
Natalia Navarro adatlapjánál hiányzik a bio, és 2011.10.08-án volt utoljára szerkesztve. Én nagyon szívesen szerkeszteném, ha lehet.
Natalia Navarro adatlapjánál hiányzik a bio, és 2011.10.08-án volt utoljára szerkesztve. Én nagyon szívesen szerkeszteném, ha lehet.
_ToTo_
2012. április 27. 20:18
cutegiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 227 Csatolások: 76 Azonosító: 169225 offline |
Szia ToTo!
Bocsánat az újabb zavarásért,de észrevettem hogy Cameron Kennedy-nek nincs semmije,úgyértem biográfia,filmográfia semmi...és a szerkeztője se nagyon aktív..esetleg megkaphatnám?
Előre is köszönöm
Bocsánat az újabb zavarásért,de észrevettem hogy Cameron Kennedy-nek nincs semmije,úgyértem biográfia,filmográfia semmi...és a szerkeztője se nagyon aktív..esetleg megkaphatnám?
Előre is köszönöm
_ToTo_
2012. április 27. 20:52
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Kérlek, tegyétek át Brandon Routh lapját Éowynhoz, neki adtam
_ToTo_
2012. április 27. 21:07
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Üdv ToTo!
Taylor Atelian lapját több mint 1 éve nem szerkesztették, és még biója sincs!
Előre is köszönöm!
Taylor Atelian lapját több mint 1 éve nem szerkesztették, és még biója sincs!
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2012. április 27. 22:34
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (SoShi Kameo @ 2012.04.13. 15:11)
SeoHyun adatlapja helytelen:
- Az évről évre képei rossz időintervallumban vannak
- A biográfiája nem az életéről szól, és még hamis állítások is vannak benne
- Nincs diszkográfia (több, mint 3 hónapja)
- Nincs filmográfia (több, mint 3 hónapja)
és szívesen elvállalnám
- Az évről évre képei rossz időintervallumban vannak
- A biográfiája nem az életéről szól, és még hamis állítások is vannak benne
- Nincs diszkográfia (több, mint 3 hónapja)
- Nincs filmográfia (több, mint 3 hónapja)
és szívesen elvállalnám
Kapott egy figyelmeztetést az imént, hogy 10 napon belül javítsa a hiányzó adatokés és javítsa azt ami rossz, ha nem teszi, írj újra és tied lesz a lap.
Idézet (jasmine98_rock @ 2012.04.18. 18:46)
http://starity.hu/sztarok/danielle-peazer/ <--- Ezen az adatlapon néhány adat hibásan van kitöltve.Ha megkapnám,ki tudnám javítani
Írd meg a szerkesztőnek vagy nekem, hogy mi az ami hibás.
Egy elírás vagy hiba miatt nem tudom átadni a lapot, hiszen megfelelően ki van töltve.
Idézet (Christinna @ 2012.04.20. 14:53)
Üdv!
Mya Harrison lapjának nincs szerkesztője. Szívesen vállalnám.
Mya Harrison lapjának nincs szerkesztője. Szívesen vállalnám.
Sajnos már elötted elkérték.
Idézet (Kicsilány16 @ 2012.04.22. 19:07)
Miért?
Idézet (Aniii98 @ 2012.04.23. 16:35)
Helló!
Szívesen átvenném Asa Butterfield adatlapját...mert az illető akié jelenleg a sztáradatlap több mint 6 hónapja nem frissített! Előre is köszönöm
http://starity.hu/sztarok/asa-butterfield/ itt van a link
Szívesen átvenném Asa Butterfield adatlapját...mert az illető akié jelenleg a sztáradatlap több mint 6 hónapja nem frissített! Előre is köszönöm
http://starity.hu/sztarok/asa-butterfield/ itt van a link
Sajnos már elötted elkérték
2012. április 28. 00:01
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Kedves Toto / Cynthia!
Ha lehetséges, szeretném elkérni Taylor Momsen adatlapját.
A szerkesztője inaktív, de valószínűleg legutóbb is csak a 'Szerkesztem' gombot nyomta meg, mert az életrajzban a legfrissebb információ is 2010-es. Előre is köszönöm, ha megkapom!
Ha lehetséges, szeretném elkérni Taylor Momsen adatlapját.
A szerkesztője inaktív, de valószínűleg legutóbb is csak a 'Szerkesztem' gombot nyomta meg, mert az életrajzban a legfrissebb információ is 2010-es. Előre is köszönöm, ha megkapom!
2012. április 28. 07:44
Köszi a lapokat, _ToTo_! Ashley adatlapját már rendbe is tettem, Lizt pedig igyekszem ma, de legkésőbb keddig megcsinálom
2012. április 28. 09:30
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
Hi.! (:
Ennek a sztárnak nincs szerkesztője így szívesen elvállalnám, de nincs szerkesztő gomb. Átcsatolnád hozzám?! (: Előre is Köszönöm^^.
Ennek a sztárnak nincs szerkesztője így szívesen elvállalnám, de nincs szerkesztő gomb. Átcsatolnád hozzám?! (: Előre is Köszönöm^^.
_ToTo_
2012. április 28. 09:52
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.